AD elektro AD elektro

48" Philips 48OLED707 + Philips TAB8507/10

Zobraziť katalóg
48" Philips 48OLED707 + Philips TAB8507/10
Set – Televízor SMART ANDROID OLED, 121cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Ambilight, Prehrávanie 360° videa, VESA 300 × 300, repro 70W, Dolby Atmos, DTS HD. SoundBar – 3.1, s výkonom 600 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), AUX, Bluetooth, WiFi, USB, ARC, HDR, prehrávanie USB flash, Dolby Atmos.
Kód:  BUNWC390q7a1 Produktové číslo:  BUNWC390q7a1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" Philips 48OLED707 + Philips TAB8507/10 Predaj skončil

48" Philips 48OLED707 + Philips TAB8507/10


Televízia 48

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov, alebo filmov môžete staviť na Smart TV 48“ Philips 48OLED807 s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Rozmernú uhlopriečku 48“ dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD si obľúbi každý, kto hľadá televízor pre skutočne výnimočný pôžitok z filmov a seriálov. Dokonalé rozlíšenie 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia Android TV predstavuje úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Použitá OLED technológia pomocou viacvrstvových zobrazovacích buniek ručí za maximálny pozorovací uhol až po samé okraje plochy televízora. Jej výraznou prednosťou je aj dokonale zobrazená čierna, čo znamená výnimočný kontrast. Smart technológia televízora vám otvára nekonečné možnosti vďaka inteligentným aplikáciám.

Zaujímavé znaky 4K Ultra HD TV 48“ Philips 48OLED807

  • Televízor Philips má obrazovku s uhlopriečkou 48“
  • Filmy, šport, alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Technológia OLED dáva obrazu jedinečný kontrast
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro pri sledovaní pozemného vysielania nezaobídu
  • Na televízore je možné používať Google Assistant
  • 4K TV Philips ponúka hybridné využitie HbbTV 2,0, tá spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Snímková frekvencia 100/120 Hz zaručuje plnohodnotný plynulý obraz, čo oceníte hlavne pri akčných scénach, či športe
  • Funkcia Ambilight pre real-time osvietenie, prinášajúca zážitok až za hrany televízora
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača vám sprostredkuje prechádzanie napríklad vysielacieho programu, možnosť pustiť si program od začiatku, informácie o počasí, alebo hranie hier
  • Možnosť hlasového ovládania vás zbavuje nutnosti zastaraného tlačidlového ovládania TV
  • Predpripravená WiFi technológia TV umožňuje prehliadanie internetu
  • Variant nahrávania obsahu na váš USB disk na nahrávanie obľúbených filmov a opätovné prehranie
  • Štandard upevnenia VESA s pripravenými otvormi so závitom od seba vzdialené 300 × 300 na pripevnenie napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA pre takmer nelimitovaný prenos súborov do televízora
  • Naplno si budete môcť vychutnať 360-stupňové video
Televízia 48
Televízia 48

Maximálne kvalitný obraz Smart televízora Philips

Pri dobrých filmoch stojí za to, vyťažiť z kvality obrazu maximum. 48“ Philips 48OLED807 s výnimočným rozlíšením vás presvedčí, že je správnou voľbou. Prídomok 4K znamená obrazovku so štvornásobkom bodov obrazu oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz 4K TV Philips je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu dosahuje mimoriadne prekreslené detaily. Ani pri pohľade z niekoľkých desiatok centimetrov netrpí stratou kvality, za každých okolností zostáva ostrý. Jemnosť obrazu si vychutnáte ako pri seriáloch, športe, alebo dokumentoch, tak napríklad pri Blu-ray filmoch. Seriály a filmy, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, sa 4K televízor pokúsi prepočítať do vyššieho a ich obraz sa trochu zlepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie aplikácií a inteligentných funkcií, tieto televízory totiž dostávajú do vienka výkonný hardvér.

Neprekonateľný kontrast OLED technológie

Ku skvelej kvalite obrazu TV Smart 48“ Philips 48OLED807 prispieva technológia OLED, pri ktorej zvláda každý z množstva obrazových bodov meniť nezávisle farbu. Výsledkom potom je výnimočný kontrast a hlavne možnosť bod jednoducho vypnúť a tým dosiahnuť najčernejšiu čiernu, v čom žiadna iná technológia nedosahuje také výsledky. Také obrazovky sú chýrne aj živým, sýtym podaním farieb. V žiadnom prípade nesmie chýbať tzv. HDR, vysoký dynamický rozsah. Ten sa stará o prirodzený jas a kontrast, vďaka nemu napríklad tak neprekáža protisvetlo a dojem zo scény je príjemnejší. Veľmi dobrá obnovovacia frekvencia UHD TV Philips 100/120 Hz znamená, že televízor veľmi rýchlo prekresľuje obrazové body a je dobrý na športové, alebo akčné scény, ktoré ukáže ako patrične plynulé. Podporovaná je aj technológia HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. S technológiou HDR10 budú farby na obrazovke veľmi blízke tomu, ako ich vníma ľudské oko. HDR10+ je moderná technológia, s ktorou sú jas aj farby každej scény priebežne upravované. Dolby Vision používa dynamické metadáta na zdokonalenie farieb a kontrastu. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas lepšie a oživí tak všetky scény.

Televízia 48
Televízia 48

DVB-T2 a užitočné funkcie TV 48“ Philips 48OLED807

Ak vám stále stačí klasická anténa, môžete hodiť za hlavu akékoľvek obavy. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 televízor zvládne, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Do výbavy patrí DVB-S2 tuner, vďaka ktorému je možné prijímať aj satelitný signál, ktorý máva spravidla vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. V prípade káblovej televízie je možné zapojiť televízor 48“ Philips 48OLED807 pomocou tunera DVB-C. Tak ako pri telefónoch a počítačoch, využijete popri špecifických službách a aplikáciách aj klasické internetové prostredie. Na napojenie ďalšej elektroniky je pripravené Bluetooth. Dnes už prakticky základnou funkciou televízora Philips je prehrávanie externých diskov a flash diskov cez USB port. Tento model dokáže na takéto externé zariadenia aj nahrávať. V podpore sú zvukové formáty Dolby Atmos, DTS HD a DTS Play-Fi.

Ďalšie inteligentné funkcie a aplikácie televízora Philips

Televízor 48“ Philips 48OLED807 vám okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+ a T-Mobile TV GO. Televízor dovoľuje použitie Google Assistant. Pre maximálne pohodlie nie je nutné telefón zakaždým ručne pripájať, ale do budúcna sa bude párovať automaticky.

Televízia 48
SoundBar Philips TAB8507/10 .

Televízne reproduktory často nemajú taký kvalitný zvuk, ako by si poslucháč predstavoval. Soundbar vám dopraje kvalitný filmový zážitok, ako by ste práve sedeli v kine. Soundbar k TV Philips mnohonásobne pozdvihne úroveň zvuku, ktorý vás obklopí, aby ste si naplno vychutnali hudbu, filmy, hry aj športové prenosy. Vďaka jeho výkonu 600 W a 3.1-kanálovému vyhotoveniu si vychutnáte krištáľovo čistý zvuk. Dokonale bezchybné prehranie zaručujú práve širokopásmové reproduktory s frekvenciou 150 – 20 000 Hz. O čisté a výrazné basy sa postará aktívny bezdrôtový subwoofer. Frekvenčné rozhranie subwoofera je od 35 do 150 Hz. Soundbar Philips sprostredkuje formát Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus a Dolby Digital umožňujúci presné rozmiestnenie zvuku v priestore. Ďalšie zariadenie sa môže ľahko a rýchlo pripojiť cez technológie Bluetooth a WiFi. Diaľkový ovládač zaručí jednoduché ovládanie zo všetkých uhlov. Prístroj je možné ovládať napríklad pomocou mobilného telefónu, či tabletu s operačným systémom Diaľkový ovládač, iOS a Android.

Zásadné vlastnosti soundbaru Philips TAB8507/10

  • Soundbar Philips rozšíri zvukové možnosti vášho zariadenia na iný level
  • Vďaka výkonu 600 W a 3.1-kanálovému prevedeniu vás ohromí svojim impozantným zvukom
  • Špičkové širokopásmové reproduktory s frekvenciou 150 – 20 000 Hz
  • Výrazné a čisté basy sprostredkuje aktívny bezdrôtový subwoofer
  • Frekvencia subwoofera sa pohybuje od 35 do 150 Hz
  • Ohromí priestorovým zvukom dolby Atmos, dolby TrueHD, dolby Digital Plus a dolby Digital
  • Typ pripojenia: AUX, digitálne optické a HDMI
  • Bezdrôtové pripojenie s technológiou WiFi a Bluetooth
  • Pripojíte ho k streamovacej platforme Spotify
  • Možnosť ovládania zo zariadenia s operačným systémom Diaľkový ovládač, iOS a Android
  • Praktické funkcie: ARC, HDR a prehrávanie USB flash
  • V balení nájdete aj diaľkové ovládanie
  • Soundbar Philips meria 6,5 × 94 × 10,6 cm (v × š × h)
  • Subwoofer potom disponuje rozmermi 41 × 15 × 30,9 cm (v × š × h)
  • Farba prístroja je strieborná
SoundBar Philips TAB8507/10 .
SoundBar Philips TAB8507/10 .

Soundbar Philips prekvapí aj zaujímavými funkciami

Soundbar Philips vám ponúkne užitočné funkcie, ktoré ešte umocnia celkový zážitok z jeho používania. HDMI ARC eliminuje množstvo káblov medzi televízorom a soundbarom. Zvukový signál môže byť vedený oboma smermi medzi zdrojovým zariadením a reproduktormi, tým je zabezpečený kvalitnejší zvuk a znížená latencia signálu. Určite si obľúbite možnosť počúvania hudby zo streamovacích služieb. Soundbar Philips je kompatibilný s ponukou Spotify. Soundbar má k dispozícii aj jeden USB konektor, je možné tak prehrávať obsah z externých úložísk.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
66 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
56 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
66 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
56 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Maximálny jas
900 cd/m2 Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
106,85 cm Hotovo!
Výška
68,3 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
61,18 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 48" Philips 48OLED707 + Philips TAB8507/10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Philips 48OLED707 + Philips TAB8507/10.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií