AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

49" Hyundai ULS 49TS292 SMART

Zobraziť katalóg
49" Hyundai ULS 49TS292 SMART
4,0 1 hodnotení
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 124cm, 800Hz CMP, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2x HDMI, 2x USB, SCART, VGA, CI+, LAN, DLNA, Netflix, Miracast, WiFi , HbbTV, web prehliadač Opera, Skylink FastScan, USB HEVC playback, hotelový mód, repro 20W, energ. trieda A+
Kód:  WHY239h2 Produktové číslo:  HYUULS49TS292SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Hyundai ULS 49TS292 SMART


Aj vaša obývačka ožije doteraz najrealistickejším obrazom v pôsobivej veľkosti, vďaka jemnému Ultra HD rozlíšeniu. Tento pokračovateľ Full HD je 4× ostrejší a poskytuje viac detailov. Dôležitá je tiež plynulosť obrazu v rýchlych scénach filmov alebo športových udalostí. Preto má televízor 800Hz spracovanie obrazu, aby bol obraz hladko opísaný za všetkých okolností. Tento kvalitný obraz vďaka šikovným funkciám a tunerom zužitkujete najrôznejšími spôsobmi, takže sa pohodlne usaďte, pretože len tak nevstanete.

Kľúčové vlastnosti

  • Divácky pútavý obraz vo 4K rozlíšení
  • Nekompromisná ponuka tunerov (DVB-T2 / T / C / S2 / S)
  • DVB-T2 certifikovaný pre budúce vysielanie
  • DVB-S2 certifikovaný Skylink Ready
  • Sledovanie TV na tablete alebo smartfóne
  • Doplnené vysielanie o obsah HbbTV
  • Prístup k Netflix a Voyo
  • Prenášanie multimédií cez sieť

Pripravený na budúcnosť

K televízoru nepotrebujete žiadne ďalšie prijímače (tunery). Vnútri už je zabudovaná celá sada pre príjem všetkými cestami. Satelitný tuner S2 je dokonca certifikovaný pre Skylink Ready, takže máte zaručenú funkciu všetkých služieb Skylink vo vysokom rozlíšení. Tuneru DVB-T2 taktiež nechýba certifikácia Českých rádiokomunikácií pre nadchádzajúce vysielanie po roku 2020. S televíziou teda budete pripravení aj na budúcnosť, kedy už nebudete musieť investovať do ďalšieho tunera.

Používateľovi v ústrety

Internetový prehliadač dopĺňa rad užitočných aplikácií ako YouTube, Facebook, Twitter a mnohé ďalšie, ktorými je televízor vybavený už z výroby. Veľkou výhodou je integrovaná WiFi, zaisťujúca bezchybný chod internetu bez potreby ťahania káblov. S DLNA televízor je možné prepojiť prostredníctvom domácej siete s ostatnými prístrojmi, ktoré tiež podporujú DLNA (počítače, tablety, NAS ...). Pomocou Miracast sa zase bude zrkadliť displej kompatibilného telefónu na veľkej televíznej obrazovke.

České i americké streamovanie

S chytrým televízorom Hyundai môžete sledovať americkú internetovú Netflix. Filmy, seriály a reality show v angličtine. Netflix poskytuje ako licencovaný obsah, tak aj vlastnú tvorbu. Aplikácia Voyo je potom ďalším krokom smerom k užívateľom smart zariadení, ktorí si jej prostredníctvom môžu vychutnať vyše dvetisíc filmov zo zahraničnej i domácej produkcie, rozsiahlu databázu pôvodných relácií televízie Nova a aj rad exkluzívnych športových prenosov na NOVA SPORT1 a 2.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,2 cm Hotovo!
Výška
70,9 cm Hotovo!
Hĺbka
27,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zaupil jsem danu televizi a mam problem s tym, ze televize obcas zapomene usporadani programu a ja je musim znova nanovo usporadat. To funguje par dni a pak zase vsechno zapomene. Takisto obcas po zapnuti TV se automaticky nepripoji k WiFi a musim jit do nastaveni a otvorit polozku nastaveni internetu a v tu chvili se tv automaticky spoji s Wifi pak to par dni funguje a pak zas zapomene. musim kvuli reklamaci prines tv k Vam? Evidentne ide o SW zavadu. Jak dlouho trva priemerne vyrizeni reklamaci u tychto TV. Dekuji

je mozne nahravat z tv na usb?

Dobry den, chci se zeptat skutecnou vysku bez stojanu. Vyska necelych 66cm neodpovida obdobne TV Hyundai FLN 48TS511 u ktere je uvedeno o 9 cm mene! Zajima me nejenom skutecna vyska televize, ale i sirka spodniho ramecku okolo obrazovky. Predem dekuji

Diskusia a poradňa k 49" Hyundai ULS 49TS292 SMART
Príslušenstvo pre 49" Hyundai ULS 49TS292 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Hyundai ULS 49TS292 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Hyundai ULS 49TS292 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Hyundai ULS 49TS292 SMART.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií