AlzaBoxy Q1 Aplikace

49" LG 49SM8050PLC

Zobraziť katalóg
49" LG 49SM8050PLC
5 10 hodnotení
Televízor SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV, HBO GO, WebOS 4.5, VESA 200×200 mm, repro 20W, DTS HD, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WK607k7b4 Produktové číslo:  49SM8050PLC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49SM8050PLC


Na sledovanie obľúbených filmov a relácií je najlepšie staviť na TV 49" LG 49SM8050PLC s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Rozmerovo vyhovujúca uhlopriečka 49 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je najlepšou voľbou do veľkých obývacích izieb. Dokonalé rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde ručí za jednotné odtiene živých farieb až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV predstavuje pestrú paletu multimediálnych aplikácií.

Hlavné znaky TV 49" LG 49SM8050PLC

  • TV LG s peknou uhlopriečkou 49"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Dynamický rozsah HDR vám prinesie nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 Hz dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor LG ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV, ktorý kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Tzv. červené tlačidlo na prečítanie napríklad aktuálnych programov TV staníc, listovanie archívom relácií, alebo využitie počasia a hier
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore na pripojenie k sieti
  • Funkcia nahrávania obsahu na USB disk na záznam filmov aj seriálov a následného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s hotovými závitmi vo vzdialenosti 200×200 mm na zachytenie na držiak

Maximálne kvalitný obraz TV LG

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. televízora 49" LG 49SM8050PLC s výnimočným rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Označenie 4K pripadá obrazovke s dokopy štvornásobným počtom zobrazovacích bodov, než majú zavedené Full HD obrazovky. Obraz televízora LG sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade naozaj zblízka sa jeho kvalita nijak nemení, je perfektne ostrý za každých okolností. Nadpriemerne jemné rozlíšenie vám príde vhod predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj staršie filmy či seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení vie upraviť do vyššieho a tým ich vylepší. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod smart funkcií a aplikácií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 49" LG 49SM8050PLC

Pokiaľ si vystačíte s bežnou anténou, o funkčnosť mať strach nemusíte. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, je jednoduchým riešením aktuálneho prechodu. Vďaka DVB-S2 tuneru možno prijímať satelitný signál, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. Ak ide o káblový typ, tak je možné pripojiť 49" LG 49SM8050PLC pomocou tunera DVB-C. Väčšina pokročilých funkcií vyžaduje internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak sa vám do obývacej izby kábel nevojde, oceníte možnosť pripojiť sa na internet prostredníctvom WiFi. Na ľahké a rýchle spojenie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth signál. Veľmi obľúbenou, jednoduchou funkciou televízora LG je prehrávanie externých diskov a flash diskov pomocou USB portu. Tento model zvláda aj nahrávanie na takýto disk. Podporuje zvukové formáty DTS HD.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore LG

TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je HBO GO.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
HBO Max Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,6 cm Hotovo!
Výška
71 cm Hotovo!
Hĺbka
26,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,36 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
94,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, necekal jsem ze tv nebudem mi zadny audio out(potreboval bych pripojit sluchatka) je mozne dokoupit nejakou usb zvukovou katu a bude fungovat?...nejlepe zvuk z tv repro, tak i ve sluchatkach

Dobrý den,chtěl bych si odvézt televizi os.autem,proto bych potřeboval vědět rozměry přepravní krabice. Děkuji za odpověď.

Prosím o sdělení,zda TV nahrává na USB.

Dobrý den, na jaké médium je možné nahrávat (program z TV, stáhnout film...) Prosím konkrétní USB, já mám SSD disk 2T. Lze ztěchto médií také přehrávat? děkuji. V diskusi někdo hodnotil TV s nanocell obrazaovkou, to je asi chyba, zde přece není

Dobrý den, má televize You Tube?

Dobrý den, mám tuto televizi pár dní, ale moc se mi nezdá kvalita podsvícení. Zejména je problém, pokud se na tmavém pozadí objeví něco světlého. To zapříčiní světlý sloup po celé šíři světlého objektu, příklad - pokud je tmavé pozadí a uprostřed se objeví světlý nápis cca 10 cm, tak vznikne světlý sloup o šířce cca 15 cm od vrchu obrazovky až po její spodek. Tzv. černá není černá, je to velmi výrazná kontrast a je to vidět (na černém pozadí) na první pohled. Zážitek ze sledování filmu to značně ovlivňuje. Chci se zeptat, je tohle vlastnost televize nebo se jedná o chybu? Jde mi o to, jestli je to vadný kus a mohu ji vyměnit za dobrý, nebo mám odstoupit od smlouvy a vybrat jinou TV. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má tato TV též Netflix a Youtube? Děkuji. O.Mačura

Dobrý den, prosím o rozměry obalu tv ( pro přepravu). Děkuji

Hezký den, disponuje televize slotem CPI ( pro kartu kabelové televize) ? Děkuji.

Zdravím, ještě před pár hodinami byla doprava zdarma a ted koukam už je fuč? Mohu vědět proč?

123
Diskusia a poradňa k 49" LG 49SM8050PLC
Príslušenstvo pre 49" LG 49SM8050PLC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" LG 49SM8050PLC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" LG 49SM8050PLC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" LG 49SM8050PLC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" LG 49SM8050PLC.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií