Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

49" LG 49SM8600PLA

Zobraziť katalóg
49" LG 49SM8600PLA
5 11 hodnotení
Televízor SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, TruMotion 3300 (100Hz), HDR10, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, hlasové ovládanie, Netflix, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS 4.5, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WK607k7b9 Produktové číslo:  49SM8600PLA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49SM8600PLA


Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov si doprajte TV s pestrou paletou funkcií a špičkovým obrazom. Rozmerovo vyhovujúca uhlopriečka 49" v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je vhodná pre každého, kto chce televízor pre tie najpútavejšie divácke zážitky Rozlíšenie 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Výrobcom použitá technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy sľubuje meniteľný odtieň bielej až do rohov obrazovky. Smart technológia televízora prináša možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šsmart aplikácií.

Kľúčové prednosti televízora 49" LG 49SM8600PLA

  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu 
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Snímková frekvencia 100 Hz dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Snímková frekvencia 100 Hz pre úplne plynulý obraz, čo oceníte najmä pri športe či akčných scénach
  • Obrazovka má uhlopriečku 49"
  • Červené tlačidlo na ovládači dáva možnosť prehliadania napríklad programov TV staníc, možnosť opätovného prehrávania, spravodajstva a informácií o počasí
  • Schopnosť ovládania hlasom vyraďuje nutnosť hľadania ovládača
  • Vstavaná WiFi televízora na pripojenie k sieti
  • Možnosť nahrávania na flash disk pre záznam obľúbených filmov a samozrejme aj jeho prehrávanie
  • Štandard uchytenia VESA s pripravenými závitmi pre skrutky od seba vzdialené 200 × 200 mm na uchytenie napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať médiá aj s externými titulkami
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádza všetko pozemné vysielanie

Mimoriadna kvalita obrazu televízora LG

Staviate na prvotriednu kvalitu obrazu? 49" LG 49SM8600PLA s výnimočným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Dôvetok 4K pripadá panelu s štvornásobkom obrazových bodov oproti etablovaným obrazovkám s Full HD. Základom obrazu je teda plných 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri bližšom pohľade sa nemení jeho kvalita a zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu dnes zúročíte ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, vie televízor spracovať dopočítaním a zlepší tak ľahko ich obraz. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší beh najrôznejších funkcií a aplikácií, v týchto televízoroch sa totiž nachádza výkonný hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie 49" LG 49SM8600PLA

Ak využívate klasickú anténu, môžete hodiť za hlavu akékoľvek obavy. Štandard vysielanie DVB-T2 televízor zvládne, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Cez zabudovaný DVB-S2 tuner možno prijímať signál zo satelitu, s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu aj množstvu programov. Pri využívaní káblovej televízie pripojíte 49" LG 49SM8600PLA pomocou tzv. DVB-C tunera. Potenciál smart televízora rozvinie až internet, pre ktorý má televízor pripravený konektor. Keď nie ste práve nadšení z inštalácie kábla, môžete sa spoľahnúť na pripojenie bezdrôtovo, pomocou WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, ani na veľkej obrazovke neprídete o klasický webový prehliadač. Na pripojenie periférií, ako sú reproduktory alebo klávesnice, sa dá spoľahnúť na Bluetooth. Takmer samozrejmou funkciou je pripojenie flash diskov a externých diskov vďaka USB portu. Tento model si navyše poradí aj s nahrávaním obsahu na externé disky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Apple TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,6 cm Hotovo!
Výška
71 cm Hotovo!
Hĺbka
26,31 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,36 cm Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete někdo, kdo má tuto TV doma změřit a napsat šířku stojanu? děkuji

Jakou verzi HbbTV podporuje tento přístroj?

Dobrý den, je prosím nějaký rozdíl proti 49SM8500PLA kromě jiného podstavce a ceny? Nepodařilo se mi nic objevit. Děkuji.

Dobrý den měl jsem tv v reklamaci a nedari se mi znovu propojit magicky ovladac s televizi myslim tym aby mi ukazoval kurzor bez tlacitek, predtým jsem zmacknul kolecko a ikona se objevila tam kde jsem miril na tv a ted nic. Tak se chci zeptat jak to mam zprovoznit. Děkuji za odpověď

Dobrý den, je na této tv plně funkční skylink.live.tv a satelitní tuner je dostatečně svižný? Chci nahradit stávající satelitní box, abychom používali jen jedno d.o.. Děkuji.

Dobrý den. Kdy bude prosím tento produkt k dispozici a skladem?

Je ovládání hlasem česky?

Dobrý den, má tato televize obyčejný dálkový ovladač nebo má magický dálkový ovladač? Jestli má magický je možné koupit televizi s klasickým ovladačem.

Dobrý den, umí tento typ přehrávat 3D ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné nahrávat na tomto tv např. Program ze sat. tuneru a zároveň sledovat program na dvb-t2 tuneru?

12
Diskusia a poradňa k 49" LG 49SM8600PLA
Príslušenstvo pre 49" LG 49SM8600PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" LG 49SM8600PLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" LG 49SM8600PLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" LG 49SM8600PLA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" LG 49SM8600PLA.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií