Doprava a instalace TV zdarma

49" LG 49UK6470PLC

Zobraziť katalóg
49" LG 49UK6470PLC
4,6 19 hodnotení
Televízor SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, Active HDR, True Motion 100 (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prohlížeč, Magické spojení s mobilem, USB nahrávání, webOS Smart TV, Ovládání TV hlasem (vyžaduje Magický ovladač - AN-MR18BA), VESA, Repro 20W, A
Kód:  WK607k5 Produktové číslo:  49UK6470PLC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" LG 49UK6470PLC


Úžasný obraz v každom detaile

UHD televízor LG 49UK6470PLC s uhlopriečkou 49" ponúka štyrikrát vyššie rozlíšenie v porovnaní s klasickými Full HD displejmi. Vďaka tomu si užijete dokonale ostrý obraz s bohatými detailmi a absolútne úžasnými farbami. Prepracované používateľské rozhranie webOS Smart TV poskytne inteligentné funkcie pre zobrazovanie internetového a multimediálneho obsahu priamo na obrazovke. K dispozícii sú aj kvalitné integrované reproduktory s výkonom 20 W a efektom virtuálneho priestorového zvuku DTS Virtual:X.


Elegantný dizajn televízora LG

Elegantný displej zaujme ultra tenkým rámčekom, ktorý sa stane ozdobou vašej obývačky a zaistí fantastický obraz ako z plátna kina. Televízor LG 49UK6470PLC je možné postaviť na pevný podklad či umiestniť na stenu pomocou závesného systému VESA.


Precízne spracovanie obrazu

Výkonný štvorjadrový procesor nepretržite redukuje rušivý šum a vylepšuje ostrosť obrazu vášho televízora aj pri prevode obsahu z nižšieho rozlíšenia na kvalitu blížiacu sa rozlíšeniu 4K. Technológia TrueMotion 100 priebežne eliminuje rozmazanie či zdvojenie obrazu pre maximálne ostré detaily aj pri rýchlo sa pohybujúcich sekvenciách.


Jednotná kvalita obrazu z akéhokoľvek uhla televízora LG

Moderný IPS displej LG televízora sa postará o vynikajúcu viditeľnosť obrazovky z akéhokoľvek uhla bez nežiaduceho farebného skreslenia. IPS technológia navyše vyniká vynikajúcou vernosťou farieb a bohatým kontrastom, vďaka čomu sa zobrazený obsah maximálne približuje skutočnosti. Výsledkom je dych vyrážajúci obraz, ktorý vás doslova obklopí živými detailmi.


Realistický obraz s technológiou 4K Active HDR

Podpora formátu HDR vrátane HDR10 Pro a HLG Pro umožní zobraziť obrazový obsah s jemnými detailmi, realistickými farbami a bohatým kontrastom. Televízor LG 49UK6470PLC spracováva obraz po jednotlivých snímkach pomocou dynamických úprav. Prostredníctvom tohto citlivého spracovania obrazu možno reprodukovať aj štandardný obsah do režimu HDR.


Inteligencia, ktorá počúva

Televízor LG 49UK6470PLC je vybavený umelou inteligenciou ThinQ, ktorá umožní pomocou hlasových príkazov ľahko vyhľadávať v EPG, poskytovať informácie v reálnom čase alebo vyhľadať kanály s požadovaným obsahom. Jedným príkazom môžete napr. zaistiť vyhľadanie soundtracku k sledovanému filmu či možnosť, že po skončení relácie sa televízor automaticky vypne.


Používateľské prostredie LG webOS

S používateľským prostredím LG webOS Smart TV môžete zabudnúť na klasické ovládanie televízora a môžete využívať vybrané aplikácie a iné prémiové služby, ktoré možno ovládať aj hlasom. Prístup k internetu, prehrávaniu filmov, hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom prepojenia s mobilným telefónom Magic Remote umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Telly, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111 cm Hotovo!
Výška
70,5 cm Hotovo!
Hĺbka
25,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze někde sehnat magický ovladač pro tento model?

Dobry den, da se obrazovkou otacet na podstavci?

Dobrý den, spolupracuje s Apple?

Přehraje nejpoužívanější typy videosouborů? avi (divx,xvid), mp4, mkv? Přehraje také zvuk v DTS?

Dobry den. jaka verze webOS je na televizi? děkuji

Dobry den, aplikace HBO GO je predinstalovana?

Dobrý den televize má DVB-C2??

Dobrý den má tato televize DVB- C2. Děkuji

Dobrý den, v hodnocení jeden uživatel píše, že k této TV lze připojit pouze klávesnici LG. V příslušenství u této TV klávesnice LG není nabízena. Bude fungovat i s C-TECH WLTK-01 CZ/SK černá?

Dobrý den, je možno k tomuto typu Tv připojit sluchátka? Pokud ne, je na trhu nějaký typ LG s obrazovkou 43 - 49 palců se vstupem pro sluchátka ? Děkuji.

123
Diskusia a poradňa k 49" LG 49UK6470PLC
Príslušenstvo pre 49" LG 49UK6470PLC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" LG 49UK6470PLC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" LG 49UK6470PLC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" LG 49UK6470PLC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" LG 49UK6470PLC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií