Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

49" Philips 49PUS7909

Zobraziť katalóg
49" Philips 49PUS7909
5 2 hodnotení
Televízor ANDROID 3D SMART LED, 600Hz, 16:9, Ambilight 2, Pixel Precise Ultra HD, uhlopriečka 123cm, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-T/T2/C/S/S2, 4x HDMI, 3x USB, WiFi, Micro Dimming Pro , Quad Core, 4x 3D okuliare, energ. trieda A
Kód:  WC375m2 Produktové číslo:  49PUS7909/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Philips 49PUS7909

Nenechajte sa rušiť rámčekom od vychutnávania technologicky vyšperkovaného Ultra HD obrazu, ktorý presahuje vďaka Ambilight 2 aj hranice samotnej televízie. Zábava nikdy neskončí, pretože táto televízia je ako jedna z mála vybavená systémom Android sa známym obchodom Google Play, takže nie ste odkázaní len na  SMART funkcie. Doplníte aplikácie pre vami využívané internetové služby, ale tiež sa počíta s hernou zábavou. Miesto počítača sa pohodlne usaďte, alebo ešte lepšie ľahnite k televízii a užívajte. Ultra HD panel s rozlíšením 4x vyšším ako u obľúbeného Full HD zobrazuje s bezkonkurenčnou ostrosťou. Zobrazenie ďalej vylepšuje technológiami Pixel Precise HD, Perfect Motion Rate na frekvencii 600 Hz a Perfect Natural Motion. Tieto technológie boli vyvinuté na hladké, prirodzené podanie pohybu aj pri najdynamickejších scénach akčných filmov.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne ostrý Ultra HD obraz
  • Jedinečné rozšírenie obrazu farebným svetlom
  • Technológia na hladké vykreslenie pohybu
  • S Androidom má takmer neobmedzené smart funkcie
  • Ovládač slúžiaci ako myš, klávesnica aj na hlasové ovládanie
  • Zdvojené tunery na príjem 2 kanála zároveň
  • 4 HDMI pojmú všetky vaše prístroje

Hovorte, ukazujte, píšte

Komfortné ovládanie prinesie ovládač s navigáciou podobnou myši a klávesnica na jednoduché písanie textu. Klávesnicu má na spodnej strane a s gyroskopom spozná, ktorú stranu chcete zrovna používať. Pri písaní tak nehrozí prepínanie kanálov a pod. Chcete stlmiť hlasitosť? Nechce sa vám používať klávesnicu? Porozprávajte do diaľkového ovládača a výsledky sa objaví na televíznej obrazovke! Televízor možno tiež ovládať cez telefóny či tablety aplikácií MyRemote.

Výbava drží krok

Milovníkov televízneho vysielania poteší zdvojená tunerová výbava čítajúca kompletný výber všetkých používaných typov. Vďaka dvojitému tuneru môžete sledovať obľúbený seriál aj futbalový zápas súčasne. K tomu dostanete službu Philips Cloud TV s výberom zo stoviek televíznych kanálov z celého sveta. Cez Multiroom TV je možné zdieľať živé televízne vysielanie a záznamy medzi televízormi bez toho, aby ste museli platiť za ďalšie predplatné. Vyznávačom hrania na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo z iného HD zdroja dáva k dispozícii hneď 4 HDMI, ale aj komponentný vstup, SCART a trojicu USB pre pamäťové médiá.

Za hranicami TV

Váš divácky zážitok rozšíri za hranicu televízora technológia Ambilight 2. Táto patentovaná technológia zväčšuje obraz projekciou svetla z dvoch strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom. Funkcia Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšiu únavu očí, pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšej plochy, ktorá sa príjemne rozpíja do priestoru. Vďaka funkcii na prispôsobenie farby steny je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109 cm Hotovo!
Výška
71 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 49" Philips 49PUS7909 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Philips 49PUS7909. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49 "Philips 49PUS7909. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Philips 49PUS7909.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií