Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

49" Samsung QE49Q65

Zobraziť katalóg
49" Samsung QE49Q65
5 1 hodnotení
Televízor SMART QLED, 125cm, 4K Ultra HD, PQI 2500 (50Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200 mm, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR181b12 Produktové číslo:  QE49Q65RATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Samsung QE49Q65


Dovoľte miliarde farebným odtieňom, aby vás pohltili


Neskutočné farby

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na 49" televízore Samsung QE49Q65 SMART QLED s obrazovou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých scénach, tak aj v tých najsvetlejších. 



Ohromná HDR technológia televízora Samsung QE49Q65

Mimoriadne realistický zážitok zo sledovania televízora Samsung QE49Q65 SMART QLED je zaručený ešte vyšším dynamickým rozsahom obrazu. Ten zaisťuje sofistikovaná technológia Quantum HDR 4X. Pri pohľade na vaše obľúbené filmy vás tak čaká vyvážený jas a neuveriteľne hlboký kontrast. Nič nezostane skryté v svetlách či tieňoch, na obrazovke uvidíte všetky detaily v plnej kráse.



Pokročilý herný displej

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká vás iba plynulá jazda v tej najvyššej rýchlosti. Nový televízor Samsung SMART QLED podporuje technológiu FreeSync (VRR) a znižuje dobu odozvy, takže aj rozrušenosť hernej akcie sa na obrazovke vykresľuje bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa zase postará o dobrú viditeľnosť aj v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera skrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše Samsung QE49Q65 optimalizuje nastavenie obrazu a zvuku. To všetko zaistí režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami XBOX, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom Samsung televízora je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upraviť nastavenia audia aj jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii povýši aj zábery v nízkom rozlíšení takmer na 4K zážitok. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším snímkam.



Pohľad, ktorý nepozná hranice

Nenechajte sa pri pohľade na televízor QE49Q65 SMART QLED od spoločnosti Samsung ničím rušiť. Sústreďte sa skutočne len na jeho pôsobivé zobrazenie vášho obľúbeného obsahu. Nechať sa úplne vtiahnuť do deja vám teraz umožní minimalistický dizajn Samsung TV. Jeho obrazovka je totiž chránená len naozaj veľmi tenkým rámčekom.



Neviditeľný televízor Samsung QE49Q65

Nový televízor Samsung QE49Q65 SMART QLED dokáže vašu obývačku premeniť nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž po vypnutí obrazovky poskytne priestor na prezentáciu fotografií aj dizajnových dekorácií, alebo obrazovku jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik už je minulosťou. Nahradí ho inteligentný a moderný displej schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka plná možností

S diaľkovým ovládačom One Remote máte pod kontrolou oveľa viac než len klasické televízne vysielanie. Pomocou rozhrania Smart Hub sa vám otvoria dvere do sveta online zábavy, streamovacích služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládnuť celú svoju inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie či vypnutie osvetlenia.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX, HBO Max, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,14 cm Hotovo!
Výška
71,57 cm Hotovo!
Hĺbka
26,39 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,71 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,92 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, součástí balení je chytrý (magický) ovladač, nebo standardní? Děkuji Tomáš

Dobrý den u televize modelu QE49Q60 jsou popsané multimedialní funkce takto- WiFi , DLNA , HbbTV , Webový prohlížeč , Přehrávání z USB , Nahrávání na USB , Bluetooth , Světelný senzor , Herní režim (GAME MODE) , Chytrý ovladač , Ovládání hlasem , PIP (obraz v obraze) , Základní hotelový mód A u modelu QE49Q65 jen pouze takto- WiFi , Přehrávání z USB , Nahrávání na USB , Bluetooth , Herní režim (GAME MODE), Ovládání hlasem , Základní hotelový mód Mám to brát tak že to model “65” opravdu neumí oproti modelu “60” nebo jen zde chybí informace? Popřípadě prosím přesné info o TV děkuji s Pozdravem Josef Krupička

Má tato TV Bixby voice wake-up funkci?

TOHLE NENÍ OLED TV QLED je něco jiného

Dobry den, prosim vas jde takhle televize dat na drzak na zed? dekuju

Dobry den, prosim vas jde takhle televize dat na drzak na zed? dekuju

Dobrý den, opravdu tento model (z nějakého důvdu) neobsahuje aplikaci O2 TV?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto modelem a qe49q67?

Prosim Vas, preco tento TV QE49Q65 s 3100 PQI a papierovo slabší ma vyssie PQI ako TV QE49Q67R s 2500 PQI. Dakujem.

Dobrý den. Opravdu má tato televize podsvícení OLED? Na rozdíl od dost stejné televize 49" Samsung QE49Q60, která má podsvícení Edge LED. Předpokládám správně, že OLED podsvícení je lepší? A ještě bych se rád zeptal, jaký je rozdíl mezi Lokal Dimming Ultimate s hodnotou 3100 PQI a Lokal Dimming Supreme s hodnotou 3000 PQI? Rozhoduji se mezi těmito dvěma televizemi. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k 49" Samsung QE49Q65
Príslušenstvo pre 49" Samsung QE49Q65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung QE49Q65. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Samsung QE49Q65.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií