Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

49" Samsung QE49Q7F

Zobraziť katalóg
49" Samsung QE49Q7F
5 3 hodnotení
Televízor SMART LED, 123 cm, 4K Ultra HD, Quantum Dot panel, 10-bit, HDR 1500 dynamické, 99 % DCI, PQI 3100 (100 Hz), Precision Black Pro, Ultra Black antireflexná vrstva, Supreme 4K Ultra HD Dimming, duálny tuner DVB T2/S2/C, H.265/ HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI +, LAN WiFi, DLNA, HbbTV 1.5, web prehliadač, párovanie s mobilom BLE, Steam Link, Music Shazam, USB nahrávanie, Smart ovládač TM1790A, Tizen , VESA, 2.2 reproduktory 40 W
Kód:  WR184z32 Produktové číslo:  QE49Q7FAMTXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Samsung QE49Q7F


Miliarda farieb

Úplne premení váš zážitok zo sledovania televízie. Vychutnajte si farby skutočného sveta vďaka Q7F s neuveriteľne širokým farebným rozsahom.

Fenomenálny kontrast

Vysoký kontrast prináša neuveriteľnú hĺbku obrazu. Bez ohľadu na okolité podmienky uvidíte každý záber v tom najlepšom svetle.

Uvidíte predtým nevidené

Zažite filmy skutočne tak, ako zamýšľali ich autori. Vďaka HDR 1500 a 10-bitovej farebnej hĺbke budete mať pocit, ako keby ste boli priamo súčasťou scény.

Dokonalý zo všetkých uhlov

Pohodlne sa usaďte. Pretože nech pozeráte televíziu z akéhokoľvek miesta, vždy na vás čaká dokonalý obraz. Odteraz už na mieste nezáleží.

Rýchlejší ako pred tým

Špičkový procesor Q Engine v reálnom čase analyzuje a upravuje prehrávaný obsah. Zaisťuje tak najvyššiu kvalitu každého záberu.

Vždy elegantný

Krása spočíva v jednoduchosti. Rafinovaný dizajn Q7F sa stane dominantou každého interiéru bez ohľadu na to, kam televízor umiestnite.

Ako obraz na stene

Televízor Q7F bude vďaka inovatívnemu spôsobu pripevnenia na stenu pôsobiť rovnako prirodzene ako vystavené umelecké dielo.

Jeden kábel vládne všetkým

Osloboďte sa. Q7F je prepojený jediným priehľadným káblom s nenápadným rozbočovačom pre všetky zariadenia, vďaka ktorému bude v okolí televízora zachovaná dizajnová čistota.

Bezrámový dizajn

Vychutnajte si ničím nerušený pohľad na svet tak, ako nikdy pred tým. Každá scéna ožije priamo pred vašimi očami.

Inteligentnější

Televízor Q7F sa stane centrom vašej multimediálnej zábavy. So službou Samsung Hub získate jednoduchší prístup k svojmu obľúbenému obsahu.

Stačí jeden ovládač

S OneRemote ovládnete televízor Q7F spolu so všetkými zariadeniami, ktoré sú k nemu pripojené. Automaticky, bez nutnosti manuálneho nastavenia. Viac ovládačov je odteraz minulosťou.

OneRemote
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
108,94 cm Hotovo!
Výška
71,21 cm Hotovo!
Hĺbka
30,38 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
62,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
18 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To je tedy celkem šílené, ze v balení není box na připojení vstupů a výstupů. Vždyť bez toho je televizor nepoužitelný. Jak se televizor dá vyzkoušet a používat, když součástí balení není zařízení na které se dá připojit Xbox, PC, SetTopBox?

Je v balení také krabička do které se vše zapojuje nebo se musí dokupovat?

Dobrý den ,můžu nahrávat na USB jiný program než na který se dívám?Diky za odpověd´

Dlžka priloženého optického kabla pre one connect?

Jde pridelat na stenu?

Mám starší model TV Samsung z roku 2015, který umí nahrávat na HDD. Je možné tyto nahrávky přehrát v nové TV Samsung?

mam dotaz jaka kvalita obrazu na tevizi qled když nejde v hd nebo 4k ale jide v sd. jarek.

Dobrý den chci se zeptat jestli je tato televize vhodná na hraní her ps4 pro a xbox one x a jak je na tom ze zobrazováním akčních scén z filmů díky.

Dobrý den, jak televize zvládá sporty (fotbal, hokej) u klasického HD vysílání našich televizí? Nemá problém s rychle se pohybujícím pukem? Děkuji

Dobrý den, rozhoduji se mezi (QLED a OLED) Samsung QE49Q7F a LG OLED55C7V, můžete doporučit, poradit? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k 49" Samsung QE49Q7F
Príslušenstvo pre 49" Samsung QE49Q7F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung QE49Q7F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Samsung QE49Q7F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Samsung QE49Q7F.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií