Doručujeme aj v sobotu a v nedeľu. Až k vám domov alebo na ktorúkoľvek predajňu.

49" Samsung UE49K5572

Zobraziť katalóg
12x
0
49" Samsung UE49K5572 - Televízor
A+
-25%
Tovar môžete do 14 dní vrátiť
Televízor SMART LED, uhlopriečka 123 cm, FullHD 1920 x 1080, PQI 400, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC kodek, Tizen OS, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, DLNA, WiFi, MHL, HbbTV, web prehliadač, PVR nahrávanie, Timeshift, Micro Dimming Pro, repro 20 W, VESA 200 x 200, strieborný, energ. trieda A+
Kúpiť na splátky
24 mesiacov od €24,95
Cena s DPH €669 €499
Cena bez DPH €415,83
Nie je dostupné
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR185o6 Produktové číslo:  UE49K5572SUXXH Stránky výrobcu
Helpdesk Vytlačiť
49" Samsung UE49K5572 €669 €499 Nie je dostupné
4,8
Hodnotilo 12 užívateľov
5 9x
4 3x
3 0x
2 0x
1 0x
100+ zákazníkov už zakúpilo
100 % zákazníkov odporúča
99% spoľahlivosť - model s veľmi nízkou mierou reklamovanosti
Viac informácií

49" Samsung UE49K5572

vypnuté
platforma Tizen

Platforma Tizen

Operačný systém Tizen povznáša výkon Smart televízorov na vyššiu úroveň. Ponúka rýchlejší štart, priamy prístup k televíznym programom a všetkým vašim aplikáciám vrátane HBO GO alebo Voyo.

vypnuté
vyššia rýchlosť

Vyššia rýchlosť

Vnútri vášho televízora Samsung Smart TV tepe výkonný štvorjadrový procesor, takže reakcie na povely a spúšťanie aplikácií nastanú prakticky okamžite.

vypnuté
Samsung Easy Sharing

Jednoduché zdieľanie

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje zdieľanie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Všetko je veľmi jednoduché a dokonale synchronizované.

vypnuté
Nová úroveň obrazu

Objavte novú úroveň televíznej reality

Full HD televízory spoločnosti Samsung prinášajú neuveriteľne realistický a pohlcujúci zážitok zo sledovania, aký ste ešte nezažili. Svoje obľúbené televízne programy a filmy uvidíte v novom svetle.

vypnuté
Technologie Ultra Clean View

Zvýšte kvalitu svojho obrazu takmer na úroveň Full HD

Technológia Ultra Clean View analyzuje váš obsah pokročilým algoritmom s cieľom vyfiltrovať a znížiť obrazový šum. Dokonca aj v prípade, že je zdrojové video nižšej kvality ako Full HD, si môžete užiť obraz, ktorý konkuruje Full HD štandardom.


Hlavné vlastnosti

  • Full HD rozlíšenie s mimoriadnou kvalitou obrazu.
  • Platforma Tizen ponúka skvelé aplikácie a prístup na internet pomocou integrovanej WiFi.
  • Index kvality obrazu PQI - 400.
  • Podpora nového štandardu pozemného digitálneho vysielania DVB-T2.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung UE49K5572

Hlbší kontrast

Zažite ten najrealistickejší zážitok zo sledovania, aký je na televízore s plochou obrazovkou možný vďaka technológii Contrast Enhancer. Táto technológia inteligentne upravuje kontrast v jednotlivých oblastiach obrazovky a vytvára tak dramatický efekt.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
hlbšie kontrast
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sledujte filmy z USB

Sledujte filmy z USB flash disku

Vďaka technológii ConnectShare Movie stačí k televízoru pripojiť USB flash disk či pevný disk a budete si môcť ihneď užívať svoje filmy, fotografie alebo hudbu. Teraz si na televízore môžete vychutnať širokú škálu obsahu priamo z pohodlia obývačky.

Podpora vlastnej zábavy

Integrovaný modul WiFi vám umožní pripojiť váš Smart televízor na internet bez zamotaných káblov. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu si teraz môžete vychutnať výnimočný dizajn vášho televízora. Televízor dokonca podporuje populárne video služby HBO GO, Voyo, Netflix a mnohé ďalšie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Aplikace
Parametre a špecifikácia
Porovnať
Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Typická spotreba v zapnutom stave
64 W Hotovo!
Uhlopriečka
123 cm (48") Hotovo!
Spotreba v Stand-by
0,3 W Hotovo!
Obsah balenia
Napájací kábel, Diaľkové ovládanie Hotovo!
Uhlopriečka a rozlíšenie
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Typ
Typ
Smart TV Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!
Tunery
Typ tuneru
DVB-T2 - HEVC, DVB-T, DVB-S2, DVB-C Hotovo!
Multimediálne funkcie
Multimediálne funkcie
Vstavané Wi-Fi, DLNA, Prehrávanie z USB, Webový prehliadač, Bluetooth, Herný režim (GAME MODE) Hotovo!
Aplikácie
HBB TV Hotovo!
Obrazovka
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Index spracovania obrazu
400 PQI Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
Hotovo!
Dynamický rozsah
SDR Hotovo!
Vstupy/výstupy
Grafické vstupy
HDMI 1.4 a starší, Kompozitný, Komponentný Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB 2.0, LAN, CI / CI+ slot Hotovo!
USB
2 × Hotovo!
Rozmery
Šírka
110,58 cm Hotovo!
Výška
71,02 cm Hotovo!
Hĺbka
29,38 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,51 cm Hotovo!
VESA uchytenie
400×400 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.


Online chat

Vážený zákazník, ak máte otázky k službe, môžete ich s nami vyriešiť online. V prípade že chcete chat využiť prihláste sa prosím.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter. Bežná cena znamená výrobcom/dodávateľom odporúčaná koncová cena.

Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Dobrý deň, podporuje prosím Vás tento TV pri prehrávaní filmu z USB aj titulky vo formáte .srt?
zdravim, aky tam je panel? 50Hz? dakujem za info
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku
Fórum 49" Samsung UE49K5572
4,8
Hodnotilo 12 užívateľov
5 9x
4 3x
3 0x
2 0x
1 0x
100+ zákazníkov už zakúpilo
100 % zákazníkov odporúča
99% spoľahlivosť - model s veľmi nízkou mierou reklamovanosti
Viac informácií
Karel, Kladno 1.8.2017
Citlivý tuner (mnohem lepší příjem než náš původní samostatný set-top-box)Ověřená funkčnost DVB-T2, ve Středních Čechách už vysíláVelmi rychlý start (zapne se cca za 1s), velmi plynulé ovládáníStojan je zasunutý do těla TV a je pevnější, než se na první pohled zdá2x USB (z toho jeden je určen pro HDD s proudem 1A), 3x HDMI (jeden „normální“, jeden ARC a jeden určen pro PC/DVI)Přehrává videa, hudbu i obrázky z flash/HDD v mnoha formátech (AVI, MP4, MKV…), čte systém souborů FAT(32) i NTFSUmí nahrávat video, ale bohužel jen ve svém vlastním kódovaném formátu, které nelze přehrát nikde jinde (z důvodu ochrany autorských práv)V průběhu nahrávání videa je možné sledovat jiný TV program, ale jen takový, který je přenášen ve stejném multiplexu, jako ten nahrávanýPodporuje WiFi Direct, tj. lze přenášet obraz přímo z chytrého telefonu nebo z počítače bez zařazeného routeruMožnost dálkového ovládání přes WiFi mobilním telefonem (Android) s aplikací Samsung Smart View; tato funkce ale není podporována přes WiFi Direct, jen při připojení přes routerMá EPG (=Guide), Teletext, předinstalované internetové aplikace YouTube, Stream, Frekvence 1, aj.K ovládání webového prohlížeče lze použít myš připojenou přes USBMá integrovaný základní antivirus Sice plně podporuje HbbTV, ale ke zprovoznění této funkce je nutné ručně nainstalovat stejnojmennou aplikaci ze Samsung Storu; po spuštění aplikace se rozšíří MENU o jednu položku, kde je následně nutné funkci HbbTV povolit TV při ručním odpojení od WiFi zapomene heslo, které je nutné zadávat znovu Nemá zdířku na sluchátka, je možné je připojit jen přes bluetoothMá vstupy pro kompozitní i komponentní video (a zvuk), ale se sdruženými konektory JACK; redukce na oddělené konektory CINCH jsou součástí balení; toto není negativum, ale vlastnostPřeskupování/přečíslování naladěných programů je sice možné, ale chce to hodně trpělivosti a odhodláníNahrávat videa umí pouze na flash/HDD se systémem souborů NTFSNemá žádné hry; ze Samsung Storu je možné instalovat jen pár síťově orientovaných her, ale žádná offline klasika k dispozici neníPodivná funkce: tlačítko EXTRA na ovladači otevře pruh se zprávami z Twiteru, funkci ale není možné nijak nastavit nebo se přihlásit k vlastnímu účtu, jen zap/vyp
Firma, České Budějovice 7 26.4.2017
Cena, kvalita obrazu, zvuk, provedení Pomalejší
Michal, Praha 5 - Stodůlky 22.2.2017
skvělý obraz, jednoduché ovládání, prostě perfektní nic
Marie, Bechyně 29.10.2016
Ve specifikace je všude napsán držák televizoru 400x400, což není pravda. Na tuto televizi je třeba VESA 200x200.
 
Patrick Schirmer, Praha 9.3.2017
Tv jsem si koupil a v této cenové relaci je to opravdu nadprůměrný TV :-). instalace a zapojení kanálu je jednoduché a zvladne to opravdu každý. Jediné co bych snad mohl brát za negativum je zmonovaných jen 50 HZ prostě je to občas vidět na obraze ale záleží jaký pořad, film jde. Snad kkdyby to bylo 100HZ tak je to bez chyby, ale to mluvíme o jiné ceně tv.
Skvělá cena, kvalita, cool stojanek na tv 50HZ je prostě průměr
Alena, Česká Lípa 5.8.2017
Kvalita za rozumnou cenu. Stojan k televizoru nepůsobí příliš věrohodně, po zavěšení na stěnu naprostá spokojenost.
 
Recenzia 49" Samsung UE49K5572
Príslušenstvo pre 49" Samsung UE49K5572
Pomôžte ostatným pri výbere
Napísať recenziu

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB16