AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

49" Samsung UE49MU6272

Zobraziť katalóg
49" Samsung UE49MU6272
4,8 8 hodnotení
Televízor – zakrivený SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, HDR, PQI 1400 (50Hz), Pur Color panel, 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 1.5, web prehliadač, párovanie s mobilom BLE, herný režim, Steam Link, Music Shazam, USB nahrávanie, Smart ovládač, Tizen, VESA 400x400, repro 20W, čierna, A
Kód:  WR184k1 Produktové číslo:  UE49MU6272UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Samsung UE49MU6272


49" Samsung UE49MU6272 – ešte detailnejší obraz

Vďaka rozlíšeniu UHD si vychutnáte filmy na Samsung televízore UE49MU6272 v doposiaľ nepoznanej kvalite. Pri sledovaní obľúbených programov vo vysokom rozlíšení vám neunikne ani tá najmenšia maličkosť a najdrobnejší detail.

vypnuté
HDR

Ako vo skvelom kine

Doprajte si prvotriedny divácky zážitok vďaka výnimočnému farebnému rozsahu a neuveriteľnej kvalite obrazu, ktorú vylepšuje technológia HDR. So 123 cm uhlopriečkou 4K televízora Samsung UE49MU6272 sa budete cítiť ako v tom najlepšom kine.

vypnuté
Funkcia PurColour

Nádherne prirodzené farby 49" Samsung TV UE49MU6272

Farby, ktoré vašim očiam mohla doteraz ponúknuť len príroda, si teraz môžete užiť aj vo svojej obývacej izbe na zakrivenom televízore Samsung UE49MU6272. Funkcia PurColour prináša na obrazovku neuveriteľné množstvo farebných odtieňov.

vypnuté
Funkcia Auto Depth Enhancer

Neuveriteľná hĺbka

Užite si vizuálne vyšperkované scény na televízore Samsung UE49MU6272. Funkcia Auto Depth Enhancer obohatí starostlivo zvolené časti obrazu o nevídanú hĺbku. Vášmu zraku tak dopraje zážitok, na ktorý len tak nezabudnete.

Ladne zakrivený tvar Samsung TV UE49MU6272

Zakrivený dizajn Samsung televízora vám zoberie dych a vkusne doplní každý interiér. Jeho krása sa rozvinie v každom priestore, do ktorého ho umiestnite, a jeho prirodzené zakrivenie pritiahne pozornosť.

Zábava vždy na dosah

Dosiahnite pri sledovaní Samsung TV UE49MU6272 absolútne pohodlie. Nebudete potrebovať viac diaľkových ovládačov, ani keď budete mať k televízoru pripojených viac zariadení. A s používateľským rozhraním One Depth budete mať vždy jednoduchý prístup k obľúbenej zábave.

Nechajte vládnuť svoj smartfón

Vychutnajte si obsah svojho inteligentného telefónu na luxusnej obrazovke Samsung televízora UE65MU6172. Aplikácia Smart View navyše ponúka možnosť váš SMART televízor ovládnuť telefónom. A to bez akéhokoľvek zložitého nastavovania.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,5 cm Hotovo!
Výška
70,1 cm Hotovo!
Hĺbka
31,05 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
11,91 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou by jste mi doporučili anténu k této TV ?

Dobrý den. chtěla bych se zeptat jestli je tato televize kompatibilní s tímto nástěnným držákem WMN550M?? Díky

Dobrý den.Ikdyž nemá ta telka bluethoot,dá se připojit nějaké přenosné?Chtěl bych propojit sluchátka.

Dobrý den,je možné tuto televizi připevnit na nástěnný drzak.Dekuji

dá se při nahrávání programu na flash disk sledovat jiný program? děkuju

Dobrý den.Minulý týden jsem zakoupil tento TV v prodejně Alza Hradec K. a o víkendu jsem řešil s podporou Samsung problém s dálkovým ovladačem.Nahlásil jsem číslo výrobku ze zadní strany televize UE49MU6272 UXXH ,S/N OAFW3SEJA00208Y Made in Slovakia.V pondělí mě volali zpět a bylo mě řečeno,že televize není určena pro CZ a SK trh a jedná se o šedý dovoz vaší společnosti a veškeré problémy s TV jdou za vámi a vše mám řešit s Alzou.Můžete se k tomu vyjádřit ? Děkuji. Pavel.

Dobry den jsem z Jihlavy, kde nejblize ji mate vystavenou dekuji.

Dobrý den Má tato televize pouze ten malý ovladač? Nebo je k ní ještě klasický? A jaký držák na zeď by jste doporučily?

Dobrý den! Bude tato televize fungovat na Ukrajině? Neni tam blokované Smart Hub?

pekny den prajem vlastnim tuto TV ale zhanam nejake HDD co toto TV zobere najlepsie 4TB alebo 5TB mozete mi prosim poradit?ide mi hlavne o filmy a pod...aby mi to TV zobralo dakujem

123
Diskusia a poradňa k 49" Samsung UE49MU6272
Príslušenstvo pre 49" Samsung UE49MU6272 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung UE49MU6272. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Samsung UE49MU6272. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Samsung UE49MU6272.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií