Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

49" Samsung UE49MU6652

Zobraziť katalóg
49" Samsung UE49MU6652
5 2 hodnotení
Televízor prehnutý SMART LED, 123 cm, 4K Ultra HD, HDR, PQI 1700 (50 Hz), Active Crystal Color, Supreme 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 1.5, web prehliadač, párovanie s mobilom BLE, herný režim, Steam Link, Music Shazam, USB nahrávanie, Smart ovládač, Tizen, VESA 400 x 400, repro 20 W, tmavo titanový, A
Kód:  WR184k6 Produktové číslo:  UE49MU6652UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Samsung UE49MU6652


Nádherné farby prírody

S pomocou technológie UHD Crystal Colour objavíte na obrazovke televízora farebnú rozmanitosť, ktorú ste doteraz mohli nájsť iba v rozkvitnutej prírode. Množstvo farebných odtieňov urobí z každého sledovania jedinečnú udalosť.

vypnuté
HDR
 

Ako v skvelom kine

Doprajte si prvotriedny divácky zážitok vďaka výnimočnému farebnému rozsahu a neuveriteľnej kvalite obrazu, ktorú vylepšuje technológia HDR. Budete sa cítiť ako v tom najlepšom kine.

Ešte detailnejší obraz

Vďaka rozlíšeniu UHD si vychutnáte filmy v doposiaľ nepoznanej kvalite. Pri sledovaní obľúbených programov vo vysokom rozlíšení Vám neunikne ani tá najmenšia maličkosť a najdrobnejší detail.

vypnuté
4K
 
vypnuté
Funkce Auto Depth Enhancer
 

Neuveriteľná hĺbka

Naplno si užite vizuálne vyšperkované scény. Funkcia Auto Depth Enhancer obohatí starostlivo zvolené časti obrazu o nevídanú hĺbku. Vášmu zraku dopraje zážitok, na ktorý len tak nezabudnete.

Nádhera aj navonok

Nezáleží na programe, ktorý práve sledujete. Na elegantne navrhnutom televízore budete môcť oči nechať kedykoľvek a kdekoľvek. Sledovanie tohto dizajnového skvostu je vždy viac ako príjemné.

vypnuté
Zakřivený design
 

Ladne prehnutý tvar

Zakrivený dizajn televízora vám zoberie dych a vkusne doplní každý interiér. Jeho krása sa rozvinie v každom priestore, do ktorého ho umiestnite, a jeho prirodzené prehnutie pritiahne pozornosť.

Zábava vždy na dosah

Dosiahnite pri sledovaní absolútne pohodlie. Nebudete potrebovať viac diaľkových ovládačov, ani keď budete mať k televízoru pripojených viac zariadení. A s používateľským rozhraním One Depth budete mať vždy ľahký prístup k obľúbenej zábave.

Nechajte vládnuť svoj smartfón

Vychutnajte si obsah svojho inteligentného telefónu na luxusnej obrazovke. Aplikácia Smart View navyše ponúka možnosť váš televízor ovládnuť telefónom. A to bez akéhokoľvek zložitého nastavovania.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,4 cm Hotovo!
Výška
70,8 cm Hotovo!
Hĺbka
33,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
10,4 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je pouzitelny na pracu s PC? Ide 4K na 60fps v plnej kvalite obrazu porovnatelnej s monitormi?

Dobry den.V televizi Samsung UE49MU6652 se nachazi RGBW display,anebo je to plnohodnotny RGB display bez pridaneho bileho bodu?Dekuju za odpoved

Diskusia a poradňa k 49" Samsung UE49MU6652
Príslušenstvo pre 49" Samsung UE49MU6652 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung UE49MU6652. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Samsung UE49MU6652. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Samsung UE49MU6652.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií