AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

49" ;Samsung UE49MU7072

Zobraziť katalóg
49" ;Samsung UE49MU7072
4,8 4 hodnotení
Televízor SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, HDR 1000, PQI 2000 (50Hz), Active Crystal Color, Precision Black, Supreme 4K Ultra HD Dimming, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN WiFi, DLNA, HbbTV 1.5, web prehliadač, párovanie s mobilom BLE, herný režim, Steam Link, Music Shazam, USB nahrávanie, Smart ovládač, Tizen, VESA 400x400, repro 40W, tmavo titanový
Kód:  WR184l3 Produktové číslo:  UE49MU7072TXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" ;Samsung UE49MU7072


Extrémne detaily

Vžite sa do obľúbených filmov a spoznajte ich do tých najpodrobnejších detailov. Každý obrazový prvok získa pri sledovaní na televízore Samsung vďaka technológii HDR1000/Extreme nový rozmer a kvalitu.

Nevídané farby

Rozmanité farebné odtiene, ktoré vyzerajú vždy prirodzene. Práve tie vám sprostredkuje funkcia Dynamic Crystal Color, vďaka ktorej vám televízor každý deň ponúkne úžasný divácky zážitok.

vypnuté
Motion Rate 240

Maximálna plynulosť

Už aj tie najdynamickejšie scény budete sledovať bez nepríjemného rozmazania. Vďaka Motion Rate 240 bude mať každý záber na vašom televízore Samsung zaručenú, ničím nerušenú plynulosť.

Precízna čierna

Dovoľte čiernej a bielej naplno prejaviť rafinovaný charakter plný kontrastu. Jeho vynikajúce hodnoty poskytujú televízoru technológie Precision Black a Local Dimming. Výnimočný kontrast vás úplne omámi.

vypnuté
Precision Black a Local Dimming
vypnuté
Peak Illuminator

Jas aj v tých najtmavších scénach

Ponorte sa do deja úplne dokonale. Vďaka funkcii Peak Illuminator bude každý záber jasnejší, ako kedykoľvek predtým. A vám bude rovnako tak jasné, že ste svedkami dokonalého obrazu.

Bez zbytočných káblov

Už sa nemusíte obávať zbytočného neporiadku. Zariadenie k TV pripojíte pomocou elegantného rozbočovača OneConnect a špeciálne riešenie Clean Cable vám pomôže skryť káble v zadnej strane televízora.

Oku lahodiace tvary

Pohľad na rafinovaný dizajn televízora poskytuje úchvatný estetický pôžitok zo všetkých strán. Vďaka jeho nádhernému vyhotoveniu je vždy na čo sa pozerať - aj keď je televízor práve vypnutý.

Krása nepozná hranice

Skvelý vizuálny zážitok z elegantne štíhlej obrazovky nepozná žiadne obmedzenia. Dizajn televízora, ktorý z troch strán nemá rámček, vám umožní sústrediť vašu pozornosť výhradne na program, ktorý práve sledujete.

vypnuté
Štíhlé provedení

Zábava vždy na dosah

Dosiahnite pri sledovaní absolútne pohodlie. Nebudete potrebovať viac diaľkových ovládačov, ani keď budete mať k televízoru pripojených viac zariadení. A s používateľským rozhraním One Depth budete mať vždy ľahký prístup k obľúbenej zábave.

Nechajte vládnuť svoj smartfón

Vychutnajte si obsah svojho inteligentného telefónu na luxusnej obrazovke. Aplikácia Smart View navyše ponúka možnosť váš televízor ovládnuť telefónom. A to bez akéhokoľvek zložitého nastavovania.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109 cm Hotovo!
Výška
70,62 cm Hotovo!
Hĺbka
24,61 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
19,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je One Connect součástí balení?

Dobry den neni chyba v popisku.Nema tv jen 50hz panel misto udavaneho 100hz panelu

Chcem sa opytat. Ked ma televizor dualny tuner, to znamena mozem sucasne pozerat dve stanice naraz. Ako funguje dualny tuner?

Dobrá den má panel použitý v této TV opravdu obnovovací frekvenci 100Hz a má tento panel bitovovou hloubku 10?

Diskusia a poradňa k 49" ;Samsung UE49MU7072
Príslušenstvo pre 49" ;Samsung UE49MU7072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung UE49MU7072. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Samsung UE49MU7072. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Samsung UE49MU7072.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií