Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

49 "Sharp LC-49CFE6032E

Zobraziť katalóg
49 "Sharp LC-49CFE6032E
4,3 3 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 123cm, FullHD 1920x1080, DVB-S2 / T / C, Sharp Aquos Net +, webový prehliadač, HbbTV, WiFi, Widia, Miracast, LAN, 3x HDMI, USB, CI +, nahrávanie na USB, Timeshift, repro 2x 8W , energ. trieda A +
Kód:  WSA316a Produktové číslo:  LC-49CFE6032E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49 "Sharp LC-49CFE6032E

Obrie Smart televízory Sharp s Full HD rozlíšením uspokojí aj náročnejšieho diváka, ktorý chce skúsiť aj niečo viac než len klasické televízne vysielanie. Ponúka nádherný obraz, pripojenie k internetu, chytré Smart funkcie, bohatú konektívna výbavu a do detailu dotiahnutou konštrukciu. Tenký rámeček kolem displeje a moderní stojánek jsou nejen účelné, ale hezky se na ně dívá i ve vypnutém stavu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Veľká obrazovka s Full HD zobrazením
  • Pripojenie k internetu, množstvo aplikácií
  • Oneskorenie živého vysielania (TimeShift)
  • Nahrávanie TV vysielania pre neskoršie prezretie
  • Prehrávanie videa, hudby alebo napríklad fotografií z USB zariadení
  • Trojica HDMI konektorov
  • Úsporná prevádzka (trieda A +)

Raj pre oči a uši

Kombinácia veľké 125cm obrazovky a Full HD rozlíšenie je perfektný pre sledovanie filmov, detských relácií i športu. Spolu s Active Motion 400 Hz zaistí dokonalú ostrosť a plynulosť pohyblivého obrazu aj pri rýchlych scénach. A n a perfektný zážitok sa môžu tešiť nielen vaše oči, ale aj uši. Ozvučenie má totiž na starosti dvojica reproduktorov s výkonom 2 × 8 W a technológie, ako sú Dolby Digital Plus, DTS 2.0 či priestorové vylepšenie DTS TruSurround. 

Zábava nikdy nekončí

Máte chuť aj na niečo iné ako televízne vysielanie, ktoré nemôžete ovplyvniť? Nie je problém, televízia ponúka pripojenie k internetu (cez kábel alebo Wifi) az neho plynúce takmer nekonečný online obsah. Na vyskúšanie čakajú predinštalované aplikácie Facebook, YouTube, Twitter alebo webový prehliadač pre surfovanie na internete alebo sledovanie webového spravodajstvo ako na počítači. Pripojte sa na archív Slovenskej televízie iVysílání sa 70 tisíckami hodinami vysielanie a vyberte si svoj obľúbený program. Portál Sharp Aquos Net + potom poskytuje ďalšie desiatky internetových aplikácií, ako je predpoveď počasia alebo hry. Aplikácií, ktoré ovládate pomocou svojho diaľkového ovládača, sú desiatky a ich počet sa neustále zvyšuje.

Prehrávač i rekordér

Prednosťou televízia je bohatá konektivní výbava, z ktorých najviac vyťažovanie bude zrejme trojica HDMI portov, pomocou ktorých pripojíte DVD / Blu-ray prehrávač, hernú konzolu a rad ďalších zariadení. Nechýba Ethernet port alebo dvojica USB konektorov vrátane možnosti nahrávania alebo prehrávania napríklad filmov uložených na USB diskoch. Užívatelia káblovej televízie ocenia aj možnosť pripojenia dekódovacej karty do slotu CI +.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,4 cm Hotovo!
Výška
68,79 cm Hotovo!
Hĺbka
22,92 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,11 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dorbý den, potřeboval bych poradit, nemohu najít ke stažení firmwire k této TV Sharp LC-49CFE6032E, děkuji za jakoukoliv pomoc, s pozdravem DT

Diskusia a poradňa k 49 "Sharp LC-49CFE6032E
Príslušenstvo pre 49 "Sharp LC-49CFE6032E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sharp LC-49CFE6032E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49 "Sharp LC-49CFE6032E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49 "Sharp LC-49CFE6032E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií