Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

49" Sony Bravia KD-49XE7077

Zobraziť katalóg
49" Sony Bravia KD-49XE7077
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 123 cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400 Hz, HDR, 4K X-Reality PRO, Live Colour, Dynamické vylepšenie kontrastu, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 3x USB CI+, DLNA , WiFi, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, VESA, repro 2x 10 W
Kód:  WS1018d4 Produktové číslo:  KD49XE7077SAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KD-49XE7077


Vysoký dynamický rozsah 4K

Televízor Sony Bravia KD-49XE7077 kombinuje vynikajúcu zreteľnosť rozlíšenia 4K s jasom, farbou a detailmi vysokého dynamického rozsahu (HDR). Teraz si tak môžete vychutnať detaily aj v oblastiach tmavých tieňov a slnečného svetla.

Užite si HDR aj počas hrania

 

Tento 4K HDR televízor je ideálnym parťákom na herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Doprajte si zábavný herný svet so živými textúrami a výraznými farbami.

Každý detail so 4K X-Reality PRO

S technológiou 4K X-Reality PRO objavíte výnimočnú jasnosť. Usilovne pracuje na každom pixeli. Jednotlivé časti každej scény sa analyzujú a porovnávajú s obrazovou databázou, ktorá samostatne rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Preto, nech už sledujete čokoľvek, rozdiel ihneď uvidíte v odhalených podrobnostiach.

Pohlcujúca zvuková scéna

Režim ClearAudio+ vyladí zvuk na pôsobivý zážitok. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou. Clear Phase následne stráži plynulosť a vyváženosť frekvencií.

Sony Bravia KD-49XE7077 - ohromí prepracovaným dizajnom

Panel je vsadený do úzkeho hliníkového rámu, vďaka ktorému nielen skvele vyzerá, ale aj perfektne zapadne do každej obývacej izby. Efektívne vyhotovenie nebudú narušovať ani nevzhľadné káble, na ktoré je pripravený šikovný systém na ich usporiadanie. Káble tak budú dokonale schované.

 

Krásna hliníková úprava dodáva televízoru špičkový vzhľad.

Sony Bravia KD-49XE7077

Všetky káble vedúce od set-top-box alebo prehrávačov Blu-ray schováte do unikátneho stojanu.

Sony Bravia KD-49XE7077

Youtube na jedno kliknutie

So vstavaným WiFi pripojením môžete streamovať zábavu z bezdrôtovej domácej siete a internetu bez prekážajúcich káblov. Choďte priamo k veci. Vyhradenými tlačidlami na diaľkovom ovládači budete ihneď na YouTube alebo Netflixe a pustíte si všetky svoje obľúbené videá. Zrkadlenie obrazovky umožní vychutnať si obsah a aplikácie zo smartfónu na obrazovke televízora. Zväčšite všetky svoje spomienky a vychutnajte si ich na veľkej obrazovke s rodinou a priateľmi.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,2 cm Hotovo!
Výška
69,4 cm Hotovo!
Hĺbka
25,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupili jsme si televizi Zn. Sony KD-49XE7077. Když jsme si zadali všechny aplikace tak nám najelo YouTube a ostatní kanáli. Ted jenom Photo Sharing plus a režim fotorámečku. Před tím to tam nebylo. Mužu vědět kde je chyba. Jakto že nám už YouTube nechce najit? Píše nám to chyba 22 předem dekuji, Trčková

Dobrý deň rád by som sa opýtal či má táto TV internetový prehliadač albo len youtube a netflix

Dobry den, k zakoupené televizi jsme dostali zřejmě jiný ovladač. Na ovladači chybí přímé tlačítko YouTube a Netflix. Děkuji za navrh řešení.

Dobrý deň, chcel by som si kúpiť tento televízor v čiernom prevedení no ale na fotke je farba televízora do šeda, nižšie v informáciach je uvedené že tento televízor je v čiernej farbe tak ak by som si ho objednal či mi to príde v čiernej alebo šedej farbe, pre istotu to chcem vedieť aby nedošlo k zbytočnej chybe. Vopred za odpoveď ďakujem.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Sony KD-49XE7077, Sony KD-49XE7005 a Sony KD-49XE7096. Nebo co přesně udává poslední dvojčíslí. Děkují za odpověď.

Dobry den , je tato tv vhodna k ps4 pro?

Dobrý den, je prosím nějaký rozdíl mezi modelem 7077 a 7077s? Děkuji.

Dobrý den, jaký má tato televize stojan-barvu, materiál. Děkuji

Dobrý den, mám tento dotaz. Mám televizi Sony 49XE8077 a uvažuji zakoupit soundbar. Zajímá mě zda je lepší připojit soundbar přes optický kabel nebo přes HDMI ARC? Bude se zapínat soundbar automaicky při zapnutí televize a můžu ovládat hlasitost ovladačem k televizi?

12
Diskusia a poradňa k 49" Sony Bravia KD-49XE7077
Príslušenstvo pre 49" Sony Bravia KD-49XE7077 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KD-49XE7077. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XE7077. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XE7077. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Sony Bravia KD-49XE7077.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií