Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

49" Sony Bravia KD-49XF8505

Zobraziť katalóg
49" Sony Bravia KD-49XF8505
4,5 6 hodnotení
Televízor – ANDROID SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 800Hz (100Hz), HDR10, HLG, 4K HDR PROCESSOR X1, 4K X-Reality PRO, Triluminos Displej, Live Colour, dynamické vylepšenie kontrastu, 2× DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, DLNA, Bluetooth, WiFi, HBO GO, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, herný režim, diaľkový ovládač pre hlasové ovládanie, VESA, repro Bass Reflex 10W + 10W, A
Kód:  WS1018h6b Produktové číslo:  KD49XF8505BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KD-49XF8505


TELEVÍZOR SONY BRAVIA KD-49XF8505

Smart LED TV s operačným systémom Android

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zreteľnejší a farebnejší obraz

Televízor s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) mení doterajšie štandardy, čo od displeja vôbec čakať. HDR obraz prináša zobrazenie novej generácie. Spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD televízor Sony Bravia KD-49XF8505 jemne rozkryje úrovne detailov, farieb a kontrastu. Výsledkom je najvernejšie podaný obsah, aký ste kedy mohli na televízoroch uvidieť. Čerešničkou na torte sú úžasné svetlé oblasti, ktoré na normálnych televízoroch zostávajú bez príslušných detailov. Teraz vám v obraze už nič nemôže uniknúť.

Neuveriteľná realita iba s 1 čipom

Vďaka procesoru 4K HDR Processor X1 a Super Bit Mapping 4K HDR obraz ožije s väčšou hĺbkou, detailmi a zreteľne určenou štruktúrou. Jednotlivé časti scény aj pixely sa analyzujú a porovnávajú so špeciálnou obrazovou databázou, ktorá samostatne rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Tiež minimalizuje farebné pruhovanie (tzv. colour banding), aby sa na inteligentnom televízore Sony Bravia KD-49XF8505 jemne gradovali odtiene tváre, západ slnka aj nebeská modrá.

Objavte znova každý detail v 4K rozlíšení

Nová technológia nesúca názov 4K X-Reality PRO zvyšuje rozlíšenie obyčajného obrazu na 4K, čo zaisťuje pozoruhodne čistý obraz aj pri menej kvalitných nahrávkach.

Krásy života odhaľujú viac farieb

Podsvietenie inteligentného televízora Sony Bravia KD-49XF8505 reprodukuje jas vo väčšej intenzite ako bežné LED televízory. Unikátny algoritmus ho riadi tak, aby dosahovalo širší rozsah medzi najsvetlejšou a najtmavšou úrovňou. Poradí si s celým radom formátov HDR vrátane formátov HDR10 a Hybrid Log-Gamma. Technológia TRILUMINOS selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Vierohodný obraz vás naplno ponorí do každej scény.

Vychutnajte si detail každej tóniny

Od teraz už vám neunikne žiadny tón. Technológia LDAC dokáže cez Bluetooth preniesť veľmi kvalitné audio. DSEE HX zvyšuje rozlíšenie zvukových formátov. Ak ste chceli naozaj kvalitné vybavenie k vášmu televízoru, potom je SONY SoundBar tou správnou voľbou.

Objavte vzrušujúcu zábavu v HDR

Tento 4K televízor s HDR vám prinesie úplne nový pocit zo sledovania filmov a hrania hier. Poradí si s väčšinou HDR formátov vrátane HDR10 a Hybrid Log-Gamma.

Hranie na Playstation v HDR

Televízory Sony 4K HDR sú skvelým príslušenstvom pre herné konzoly Playstation 4 a Playstation 4 Pro.

Povedzte a objavte nový svet

Všetku zábavu teraz dostanete na jeden nádych. S vylepšeným hlasovým ovládaním na 4K HDR TV Sony môžete jednoducho ovládať nainštalovaný operačný systém Android pomocou hlasu.

Na odporúčanie NETFLIX

S novými 4K televízormi disponujúcimi operačným systémom Android môžete pohodlne sledovať všetky vaše obľúbené relácie na NETFLIX. Táto služba totiž vytvorila špeciálnu aplikáciu, ktorá vám zjednoduší sledovanie nových relácií.

Elegantný dizajn

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,8 cm Hotovo!
Výška
70,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda tato televize má panel VA, nebo IPS? Na stránkách výrobce jsem to nenašel a na internetu se informace různí. Díky za odpověď.

Dobrý den. Nevím z jakého důvodu televize nepřehrává pořady O2 tv?

Dobrý den, televize se často restartuje při sledování pozemního vysílání. Prosím o radu

Dobrý den, podporuje televize filmový formát .avi?

Dobrý den,má HDMI ARC .

Prosim jaky doporucite usb flash disk 3.0?musi byt minimalne 64GB..mensi tv nebere!...pripadne muze byt i vetsi nez 64GB?je lepe kdyz je primo od sony?

Diskusia a poradňa k 49" Sony Bravia KD-49XF8505
Príslušenstvo pre 49" Sony Bravia KD-49XF8505 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KD-49XF8505. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XF8505. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XF8505. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Sony Bravia KD-49XF8505.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií