Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

49" Sony Bravia KD-49XG8377

Zobraziť katalóg
49" Sony Bravia KD-49XG8377
4,0 1 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000 (100Hz), HDR10, HLG, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, Smart LED TV, VESA 200×200, repro 20W, ClearAudio+, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Digital Surround, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WS1018h5w Produktové číslo:  KD49XG8377SAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KD-49XG8377


Na chvíle odpočinku je najlepšie zaobstarať televízor 49" Sony Bravia KD-49XG8377 s perfektným obrazom a množstvom smart funkcií. Slušná hodnota uhlopriečky 49 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálnou voľbou do veľkých obývacích izieb. Rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia Android TV prináša možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sa zaručuje za jednotné odtiene živých farieb až do rohov obrazovky. Smart TV prináša úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Vďaka funkcii Miracast bude možné zdieľanie obrazu z mobilu.

Kľúčové vlastnosti televízora 49" Sony Bravia KD-49XG8377

  • Televízor SONY ponúkne uhlopriečku celých 49"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Televízor SONY je univerzálny podľa vzoru HbbTV, čo je spojenie širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Hodnota snímkovej frekvencie 100 / 120 Hz sľubuje plnohodnotný, plynulý obraz, čoho si všimnete minimálne pri športe či akčných scénach
  • Červené tlačidlo ponúka možnosť na čítanie napríklad TV programu, prehrávanie relácií z archívu, spravodajstvo a informácie o počasí
  • Funkcionalita hlasového ovládania znamená koniec nutnosti neustále siahať po ovládači
  • Herný režim redukuje čas odozvy obrazovky počas hrania, vďaka čomu máte úplnú kontrolu nad hrou
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcionalita nahrávania na flash disk na zaznamenanie ľubovoľného filmu aj seriálu a následného prehrania
  • Štandard prichytenia VESA s vyvŕtanými závitmi od seba vzdialenými 200×200 na pripevnenie na držiak
  • Prenosový protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Výnimočne detailný obraz televízora SONY

Patríte medzi náročnejších divákov? televízora 49" Sony Bravia KD-49XG8377 s výnimočným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Pomenovanie 4K charakterizuje panel so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti Full HD typom. Obraz televízora SONY je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje vysoké prekreslenie a skvelé detaily. Ani pri bližšom pohľade sa kvalita nemení, za každých okolností zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu dnes zúročíte nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, sa pokúsi preniesť do vyššieho a tým ich vylepší. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie smart funkcií a aplikácií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 49" Sony Bravia KD-49XG8377

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, o funkčný príjem sa báť nemusíte. Najnovšiu technológiu pozemného vysielania DVB-T2 tento televízor ovláda, netreba riešiť nič ďalšie. Vďaka integrovanému DVB-S2 tuneru možno prijímať signál zo satelitu, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. Ak máte zriadený káblový typ, tak sa pripojí 49" Sony Bravia KD-49XG8377 pomocou takzvaného DVB-C tunera. Na sprevádzkovanie všetkých funkcií je potrebný internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak nechcete zápasiť s káblom, existuje možnosť pripojiť sa bezdrôtovo, pomocou WiFi. Tak ako pri počítači, ani na veľkej obrazovke neprídete o klasické prostredie internetu. Na rýchle spojenie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth signál. Samozrejmou funkciou televízora SONY je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov vďaka USB portu. S týmto modelom môžete obsah na externé zariadenia aj nahrávať. Medzi podporované zvukové formáty sa radia ClearAudio+, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Digital Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV SONY

TV 49" Sony Bravia KD-49XG8377 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO a Facebook. Televízor SONY vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO a Facebook.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,8 cm Hotovo!
Výška
70,3 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,8 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
71,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je menu v češtině?

DD, 1. chápu správně fci. duálního nahrávání, že z DVB-S2 mohu nahrávat současně i z různých transpondérů a to i kódované vysílání (např. typicky ČT1 a Nova)? Takže televize má dva oddělené tzv. F-konektory ("satelitní")? 2. Jaký je doporučený CI modul pro dekódovací kartu Skylink (Cryptowork/Irdeto) a podporou výše uvedené funkcionality? 3. Lze ovládat televizi i z mobilního telefonu/tabletu (s OS Android), kde lze zadávat i nahrávání (např. přes EPG)? 4. Z Google play lze na televizi spustit libovolnou aplikaci nebo je tam nějaké zásadní omezení? 5. Půjde tam rozchodit nějak Skylink-Live (např. přes Android aplikaci)? Martin CRHOUNEK

Dobrý den chtěl bych se zeptat na skutečnou šířku tv, děkuji za odpověd

Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda je ok , když se celá televize při rozbalování kroutí a vlní. Nebudí to moc důvěru. I když se postaví na nohy tak se též kroutí . Děkuji

Dobrý den, cituji z popisu: "Operační systémSmart LED TV" Zřejmě to bude chyba. Jaký OS má tato TV? Děkuji

Dobrý den, přehrává soubory AVI. děkuji

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi touhle TV a 49" Sony Bravia KD-49XG8396? Děkuji

Dobry den, kdyz se k tehle TV prisroubuji oba stojanky, televize "pada" dozadu, proste nestoji rovne, je to opravdu mysleno tak? Proc nestoji jako jine televize rovne? Prisel jsem na to pri rozbaleni a montazi a hodlam ji kvuli tehle malickosti vratit... Dekuji za odpoved.

Diskusia a poradňa k 49" Sony Bravia KD-49XG8377
Príslušenstvo pre 49" Sony Bravia KD-49XG8377 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KD-49XG8377. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XG8377. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XG8377. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Sony Bravia KD-49XG8377.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií