Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

49" Sony Bravia KDL-49WD755

Zobraziť katalóg
49" Sony Bravia KDL-49WD755
4,5 19 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 123 cm, X-Reality Pro, Motionflow XR 200 Hz, FullHD 1920 x 1080, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2x HDMI, 2x USB, SCART, CI+, LAN, DLNA, Screen Mirroring, WiFi, HbbTV, USB nahrávanie na HDD, reproduktory 2x 10 W, energ. trieda A+
Kód:  WS1049b2 Produktové číslo:  KDL49WD755BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KDL-49WD755


Skvelý obraz aj vo vašej obývačke

Aj vašu obývačku môže zdobiť televízor s inteligentnými vlastnosťami a realistickým audiovizuálnym obrazom pre široké divácke spektrum. Sony Bravia KDL-49WD755 má fantastické spracovanie farieb s presným ohraničením všetkých detailov. Unikátny obrazový procesor analyzuje, čistí a zjemňuje obraz so skvelými výsledkami. Významne redukuje šum a ponúka skutočnú kvalitu Full HD.


Hudba, filmy, videá - všetko v jedinom televízore

Ako správny inteligentný televízor ponúka aj Sony Bravia KDL-49WD755 sieťové funkcie a vie pracovať s online obsahom na internete. Televízor jednoducho začleníte do domácej siete pomocou káblového pripojenia LAN alebo WLAN cez WiFi. Budete môcť prehrávať filmy, milióny skladieb, obľúbené televízne kanály a aplikácie, ako napríklad Twitter, Facebook, YouTube a ďalšie. WiFi si rozumie s funkciou Screen Mirroring, ktorá vie zrkadliť displej smartfónu na televíznej obrazovke. Pochváľte sa nasnímanými fotografiami bez zložitého prenášania.


Tunery pre všetky druhy vysielania

Samozrejme je možné pripojiť aj externé úložisko, ako napríklad USB disk. MHL rozhranie má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tabletmi. Vo chvíli, keď zrkadlí obsah na televízor, zároveň danému zariadeniu dobíja batériu. Samozrejmosťou je tiež zabudovaná súprava televíznych HD tunerov na príjem digitálneho pozemného, káblového aj satelitného vysielania. Ako vstup pre ďalšie zariadenia vysokého rozlíšenia vám poslúži dvojica rozhrania HDMI.


Ostrejší obraz vrátane detailov

Vynikajúcu zreteľnosť a kvalitu obrazu si užijete vďaka X-Reality Pro. Dômyselná kombinácia technológií redukuje šum, zvyšuje ostrosť a necháva tak na obrazovke vyniknúť drobné detaily.

vypnuté
Ostrejší obraz vrátane detailov

vypnuté
Dosiaľ nepoznané zážitky z Blu-ray

Dosiaľ nepoznané zážitky z Blu-ray

Môžete dať zbohom zrnitosti a svoje obľúbené filmy na Blu-ray diskoch si vychutnať ako nikdy predtým vďaka rozlíšeniu Full HD 1080p.


Akčné scény bez šmúh

Ostré detaily si teraz začnete všímať aj v rýchlych scénach vďaka technológii Motionflow XR. Inteligentná funkcia totiž vytvára vo filme ďalšie snímky a vkladá ich medzi snímky pôvodné. Tým bráni rozmazaniu obrazu a zážitok ako z kina si tak doprajete v pohodlí domova.

vypnuté
Akčné scény bez šmúh

vypnuté
Obsah telefónu na veľkej obrazovke

Obsah telefónu na veľkej obrazovke

Obsah z aplikácie vášho telefónu alebo tabletu na televízore zobrazíte pomocou funkcie Screen Mirroring. Zábavné videá alebo fotky z dovolenky sa odteraz môžu stať zlatým klincom večera, stráveným s rodinou alebo priateľmi.


Prístup na YouTube

Podobným spôsobom si môžete prehrávať aj videá z YouTube. Po prihlásení do rovnomennej aplikácie získate prístup k zoznamom skladieb, svojim obľúbeným kanálom a teda k hodinám skvelej zábavy.

vypnuté
Prístup na YouTube

vypnuté
kľúčové vlastnosti

Kľúčové vlastnosti

  • Lákavý TV v tenkom a elegantnom dizajne s uhlopriečkou 123 cm
  • Full HD rozlíšenie 1920 × 1080
  • Celkové vylepšenie obrazu pomocou unikátneho obrazového procesora X-Reality PRO
  • Ľahký prístup do sveta filmov, televíznych relácií a aplikácií
  • Pripojenie do siete bez káblov (WiFi)
  • Zrkadlenie displeja smartfónu
  • Možnosť nahrávania na HDD
  • Estetické vedenie káblov skrze stojan

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,3 cm Hotovo!
Výška
69 cm Hotovo!
Hĺbka
22,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den .Porebujem vediet kolko ma tento tv HZ panel a kolko ma input lag game . Dakujem .

Dobry den, chtela bych se zeptat, je-li tato TV kompatibilni s Chromecast 2, pripadne s jakym alternativnim zarizenim? Jde mi o nahrazeni chybejiciho prohlizece. Dekuji!

Dobrý den, nikde jsem se nedočetl, zda je na uchycení TV na zeď třeba zakoupit držák VESA 200 x 200, nebo VESA 400 x 400. Předem Vám děkuji za odpověď.

Dobry den chtel bych se zeptat na rozdil mezi sony kdl 49wd755 a sony kdl 49we755.dekuji

Dobrý den mohol by som na tomto televízore použiť držiak Hama VESA 400x400 naklápací čierny?

Does this product has an international warranty outside EU

Má tato televize internetový prohlížeč?

Dobry den, umi tato tv zrcadleni obrazovky s iphonem 7? Dekuji

Dobrý den, chtěl jsem se zaptat jestli tato TV přehraje video formát .AVI z USB disku? Popřípadě jaké další formáty půjdou přehrát. Děkuji za odpověď

Dobrý den, lze u této TV dokoupit prodloužení záruky delší než rok a pokud ano jak a za kolik?

123...
Diskusia a poradňa k 49" Sony Bravia KDL-49WD755
Príslušenstvo pre 49" Sony Bravia KDL-49WD755 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KDL-49WD755. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WD755. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WD755. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Sony Bravia KDL-49WD755.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií