Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

50" Hisense H50N6800

Zobraziť katalóg
50" Hisense H50N6800
Televízor – SMART LED, 126cm, ULED technológia, 4K Ultra HD 3840×2160, HDR Plus, PCI 2200(60Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Vidaa U2 OS, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, DLNA, Wifi, MHL, HbbTV (2.0), web prehliadač, PVR nahrávanie, Timeshift, Local Dimming, UHD upscaling, Anyview Cast, Anyview Stream, hotelový mód, DBX Total Sonics, VESA, repro 20W, B
Kód:  HIS020l8 Produktové číslo:  H50N6800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Hisense H50N6800




Ultratenký televízor so 4K rozlíšením

Televízor Hisense H50N6800 v sebe spája inteligentné funkcie, najmodernejšie technológie a špičkovú obrazovku, ktorá vytvára bohatú paletu odtieňov pre prirodzené vykreslenie zložitých scén. Ostrosť najakčnejších záberov zaistí vysokorýchlostné obrazové spracovanie s hodnotou 2 200 Hz PCI a skutočná obnovovacia frekvencia 60 Hz.


Kľúčové vlastnosti Hisense H50N6800

  • Uhlopriečka 50" (126 cm)
  • Ultratenké vyhotovenie s úzkym rámikom
  • Rozlíšenie obrazu 4K Ultra HD 3 840 × 2 160 px
  • Prehľadné prostredie Vidaa pre inteligentnú zábavu
  • Rýchly chod všetkých funkcií (4-jadrový procesor)
  • Príjem vysielania DVB-S2/C/T2 HEVC (H.265)
  • Dekodér H.265 aj pre streamované video
  • Bezdrôtové pripojenie k sieti cez WiFi
  • 3× USB port pre prehrávanie aj nahrávanie relácií
  • 4× HDMI, CI +, LAN, DLNA, MHL, HbbTV (2.0)

Intuitivní ovládání funkcí

Používateľské rozhranie Vidaa

Moderné prostredie Vidaa vychádza z Androidu, ale je dokonale prispôsobené pre televízne používanie. Systém aj aplikácie, ktoré sú dostupné cez portál Google Play, bežia rýchlo a hladko vďaka štvorjadrovému procesoru. Televízor stačí bezdrôtovo pripojiť k sieti, nainštalovať obľúbené aplikácie a už vás nič nebude obmedzovať.

Zlepšenie kvality obrazu

Zlepšenie kvality obrazu

Funkcia 4K Upscaling kóduje FHD signál do 4K kvality, vďaka čomu umožňuje divákovi vychutnať si maximálnu kvalitu obrazu aj pri obsahu s nižším rozlíšením. Namiesto štandardného, štvornásobného zvýšenia každého pixelu, funkcia 4K Upscaling vypočíta farbu všetkých susedných pixelov a automaticky zváži, ako tieto pixely najlepšie kompenzovať.

Obraz ako v skutočnom svete

Vďaka pokročilým technológiám televízor Hisense ponúka dokonalý obraz, ktorý sa maximálne približuje reálnemu zobrazeniu sveta. S presným ovládaním LED nasvietenia a Hi-View technológiou vytvára televízor bohatšiu čiernu, jasnejšiu bielu farbu a detailnejší obraz so živými farbami, z ktorého sa vám zatají dych.

Vysoký dynamický rozsah

Vysoký dynamický rozsah

Technológia HDR Supreme účinne zvyšuje kvalitu obrazu a jeho dynamický rozsah, takže všetky detaily budú vždy dokonale viditeľné. Výsledný obraz je vykreslený s úžasnou rovnováhou svetiel a tieňov bez nepekných prepalov a skreslenia detailov v jeho tmavých častiach.

Presnejšie vykreslenia obrazu

Presnejšie vykreslenie obrazu

Hisense Local Dimming umožní presnejšie vykreslenie obrazu vďaka stlmeniu jednotlivých LED v mieste, kde je potrebné dosiahnuť sýtejšiu čiernu farby. Navyše táto funkcia zlepšuje aj reakčný čas, vďaka čomu je zabezpečené dokonalejšie zobrazenie farieb, bohatší kontrast a vysoká ostrosť obrazu.

Dokonalý pohyb

Dokonalosť pohybu

Televízor Hisense H50N6800 využíva technológiu MEMC (Motion Estimate and Motion Compensation) pre zvýšenie čistoty zobrazenia pri rýchlo sa pohybujúcich obrazoch. S technológiou Backlight Scan je pohyb zobrazený plynulo a hladko bez viditeľných stôp jednotlivých fáz, čo ocenia predovšetkým milovníci športu.

bohatý kontrast

Bohatý kontrast

Vďaka vysokému kontrastnému pomeru zobrazuje televízor Hisense presnejšie vykreslenie farieb, aj hlbšiu čiernu a jasnejšiu bielu farbu. Riešenie lokálneho stmavenia rozdeľuje nasvietenie do niekoľkých častí a pre zdôraznenie kontrastu nastaví špecifickú zónu.

Bohatšia paleta farieb pre živší zážitok zo sledovania

Pri sledovaní obrazovky Hisense TV získate pocit, ako by ste sa práve pozerali z okna. Technológia Wide Color Gamut totiž zlepšuje priepustnosť medzi podsvietením a farebnými filtrami, čím vzniká širšie farebné spektrum, ako je to pri mnohých štandardných LED televízoroch. Výsledkom je dokonalý sýty obraz plný živých farieb, ktoré vás úplne oslnia.

Pripravená na budúcnosť

Pripravený na budúcnosť

Televízor Hisense je kompatibilný s kodekom H.264 známym ako Advanced Video Coding (AVC) a H.265 známym ako HEVC. Vďaka týmto kodekom nebude problém prehrať akýkoľvek záznam v 4K rozlíšení a to aj po prechode na nové digitálne vysielanie DVB-T2.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Zdieľanie obsahu cez WiFi rozhranie

Pripojte televízor Hisense k bezdrôtovej sieti pomocou WiFi rozhrania a ľahko zdieľajte snímky, videá, hudbu a pod. z vášho prenosného zariadenia priamo na veľkej televíznej obrazovke. Všetky operácie môžete navyše ovládať bezdrôtovo z vášho mobilného telefónu či tabletu.

Online streamování obsahu

Online streamovanie 4K obsahu

Pomocou jediného dotyku prsta sa dostanete do neuveriteľného sveta 4K obsahu, v ktorom si môžete vychutnať všetky filmy v maximálnych detailoch, ktoré vás úplne očaria. Stačí pripojiť televízor k sieti, zvoliť kanál a už vám nič nebráni ponoriť sa do deja.

Youtube, Netflix, Amazon

Prístup k obľúbeným službám

Stlačením jediného tlačidla na ovládači získate okamžitý prístup k obľúbeným službám Youtube, Netflix, Amazon atď., prostredníctvom ktorých si vychutnáte stovky kvalitných filmov a seriálov. Už sa nemusíte podriaďovať televíznemu programu, teraz môžete sledovať iba to, na čo máte práve chuť.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,9 cm Hotovo!
Výška
69,7 cm Hotovo!
Hĺbka
22,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, tato televize je označena jako ultratenká, a přitom dle vašich ůdajů je její hloubka 6cm, to mi fakt jako ultratenká nepřijde

proč to velké zdražení? dnes jsem chtěl objednat akorát za 12199,- ale nestihl jsem 😖

Zdravim, je tento TV nadalej dostupny ? Je dostupnost 4dni po objednnani realna ? Dakujem.

Dobrý den, kdy bude televize skladem?

Diskusia a poradňa k 50" Hisense H50N6800
Príslušenstvo pre 50" Hisense H50N6800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Hisense H50N6800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Hisense H50N6800.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií