AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

50" Hisense H50U7A

Zobraziť katalóg
50" Hisense H50U7A
Televízor – SMART LED, 126cm, 4K Ultra HD 3840×2160, 2300PCI (60Hz), HDR Plus, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB,, CI+, LAN, WiFi, HbbTV, VIDAA U2. 5, webový prehliadač, Local dimming 16 zón, Anyview cast, USB nahrávanie, VESA, repro 2× 10W, A
Kód:  HIS020l8m Produktové číslo:  H50U7A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Hisense H50U7A


ULED TV – KRÁSA V OBRAZE

KĽÚČOVÉ FUNKCIE PRE VÁŠ DOKONALÝ ZÁŽITOK

ULTRA DIMMING

Hisense Ultra Dimming umožní presnejšie vykreslenie obrazu vďaka stlmeniu jednotlivých LED diód v mieste, kde je potrebné dosiahnutie sýtejšej čiernej farby. Táto funkcia navyše zlepšuje aj reakčný čas, vďaka čomu je zabezpečené dokonalejšie zobrazenie farieb, bohatší kontrast a vysoká ostrosť obrazu.

DYNAMICKÝ JAS

Táto funkcia maximalizuje rozsah jasu a zlepšuje kontrast televízora Hisense H50U7A najmenej dvakrát efektívnejšie ako tradičný LED televízor.

ČISTÉ A PRIRODZENÉ FARBY

Pre rozšírenie farebného spektra Smart TV Hisense H50U7A bol použitý špeciálny optický materiál, ktorý pomocou technológie Hi-View Engine umožňuje dosiahnutie 100 % farebného gamutu meraného podľa štandardu BT.709. Znamená to, že aj pri príjme štandardných signálov môže ULED televízor zobrazovať prirodzený obraz s autentickými a živými farbami.

VYVÁŽENIE ČIERNEJ A BIELEJ

Vďaka technológii HDR Plus si na televízore Hisense H50U7A vychutnáte širokú škálu realistických odtieňov čiernej a bielej farby. 

PLYNULÝ A JASNÝ POHYB

Patentovaný algoritmus pomocou výkonného audio/video procesora znižuje rozmazanie a oneskorenie rýchleho pohybu. Takže všetko, čo vidíte, je plynulý a čistý obraz.

MEMC

Funkcia na zvýšenie čistoty rýchlo sa pohybujúcich objektov v obraze s technológiou Backlight Scan zníži stopy pohybu. Ultra pohyb je perfektný najmä pre milovníkov športu, pretože rýchly pohyb je zobrazený plynule, hladko a čisto. Maximalizuje tak zážitok pri sledovaní napríklad športových zápasov či rôznych pretekov.

ČISTÝ OBRAZ

Celý rad technológií redukcie šumu, automaticky analyzuje vstupný signál a odstráni z neho šum. Hisense H50U7A tak ponúka čistý obraz a nerušený zážitok zo sledovania vášho obľúbeného programu.

ZVUK AKO V KINE

Hisense Cinema Sound využívajúce technológiu Dolby Audio, DTS a dbx-TV®, zaisťuje vysokokvalitný priestorový zvuk. Samotný dizajn a výkon reproduktorov tento efekt umocňujú.

OPERAČNÝ SYSTÉM HISENSE VIDAA U2

Rozhranie Hisense VIDAA U2 je jednoduché a rýchle, bez ohľadu na to, či sledujete TV vysielanie alebo 4K video z internetu. K dispozícii je veľké množstvo aplikácií.

ŠPORTOVÝ MÓD

Športový mód v Hisense H50U7A prispôsobí všetky nastavenia obrazu aj zvuku pre ten najlepší zážitok pri sledovaní športových prenosov. Takže sa budete cítiť ako na štadióne.

OVLÁDANIE TELEFÓNOM

Stiahnite si aplikáciu „RemoteNOW“ z Google Play alebo Apple AppStore pre pohodlné ovládanie vášho televízora Hisense H50U7A aj pomocou mobilného telefónu. Zároveň je možné streamovať videá a fotografie z telefónu či tabletu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,6 cm Hotovo!
Výška
72,3 cm Hotovo!
Hĺbka
26,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude tato televize ještě skladem? Nějak se mi nedaří nikde tuto informaci sehnat. Děkuji

Dobrý den,má tento televizor tuner jeden nebo dva?Co znamená zkratka RF Tuner?Na stránkách výrobce je v popisu uvedeno RF Tuner 2 .Jakou min. a max. velikost HDD lze připojit k nahrávání?Dekuji za odpověď.

Dobrý den, opravdu má tento model pouze 60Hz panel, když stejný model s větší úhlopříčkou (H55U7A) má panel 120Hz?

Diskusia a poradňa k 50" Hisense H50U7A
Príslušenstvo pre 50" Hisense H50U7A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Hisense H50U7A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Hisense H50U7A.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií