AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50 "Hyundai FLE 50S372 SMART

Zobraziť katalóg
50 "Hyundai FLE 50S372 SMART
Televízor SMART LED, uhlopriečka 127 cm, 100Hz CMR, FullHD 1920x1080, DVB-S2 / T / C, WiFi, hotelový mód, USB clonning, energ. trieda A +
Kód:  WHY240d Produktové číslo:  HYUFLE50S372SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50 "Hyundai FLE 50S372 SMART

Kvalitné LED televízor Hyundai ponúka rad pokročilých funkcií na Full HD obrazovke. Obrazový panel s rýchlou dobou odozvy vám sprostredkuje filmy v perfektnej kvalite. Televízor je kompletne pripravený pre pripojenie k internetu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ostrý Full HD obraz s kontrastnými farbami
  • Prístup k podrobným informáciám o vysielaných reláciách
  • Sledovanie televízneho vysielania v tablete alebo smartfóne
  • Prezeranie multimediálneho obsahu z tabletu či smartfónu
  • Ovládanie TV prostredníctvom tabletu alebo smartfónu

Smart vyspelé technológie v pohodlí domova

Televízor Hyundai je možné pripojiť do siete pomocou sieťového konektora LAN alebo WiFi a využiť tak všetky funkcie, internetový prehliadač a ďalšie aplikácie, ktoré vám Smart TV ponúka. Môžete využívať internetový prehliadač a rad užitočných aplikácií ako YouTube, Facebook a mnohé ďalšie. Smart TV Hyundai podporuje technológiu hybridného televízneho vysielania HbbTV, ktoré ponúka napr. Prístup do kompletného archívu ČT v aplikácii iVysílání. K maximálnemu pohodliu môžete využiť ovládanie Smart TV prostredníctvom aplikácie pre tablety a inteligentné telefóny.

Prehrávajte a nahrávajte cez USB

Nahrajte si svoje obľúbené relácie alebo filmy na USB médium. Televízor podporuje aj prehrávanie multimediálnych súborov z USB flashdisku alebo externého disku. Poradí si s formátmi MKV, DivX, XviD, MP3 alebo WMA. Iste tiež poteší možnosť časového posunu (Timeshift), s ktorou si reláciu jednoducho zastavíte a následne si ho môžete opäť pustiť.

Moderne navrhnutý

Nízkej spotreby a vysokého farebného kontrastu je dosiahnuté vďaka použitiu technológie LED podsvietenia. Tá je oproti klasickému podsvietenie oveľa úspornejšie a umožňuje oveľa kvalitnejšie farebné podanie. Prítomnosť HDMI portu ocenia majitelia konzol alebo Blu-ray prehrávačov, ktorí si tak budú obraz vychutnávať v kvalite bez narušenia. O kvalitné ozvučenie sa postarajú dva stereo reproduktory.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
Aplikácie
Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Facebook Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
114 cm Hotovo!
Výška
71 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50 "Hyundai FLE 50S372 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Hyundai FLE 50S372 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50 'Hyundai FLE 50S372 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50 'Hyundai FLE 50S372 SMART.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií