Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

50" JVC LT 50VU63L

Zobraziť katalóg
50" JVC LT 50VU63L
4,3 16 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, PPI 1800 (50Hz), Direct LED, HDR10, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, Netflix, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Digital Plus, DTS TruSurround, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WJV052a Produktové číslo:  JVCLT50VU63L Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" JVC LT 50VU63L


JVC LT-50VU63L je cenovo dostupný 50" televízor s pestrou výbavou a vysokým rozlíšením 4K. Dominantou je LED panel s Ultra HD rozlíšením (3 840 × 2 160 px) a frekvenciou 1 800 Hz PPI – môžete sa tak spoľahnúť, že obraz bude čistý, plynulý a ostrý, najmä pri rýchlych či športových scénach. Televízor tiež ponúka podporu HDR, kompatibilnú s formátom HDR 10 a technológiou Dolby Vision. Zobrazovací panel využíva priame osvetlenie tzv. Direct LED.

Kľúčové vlastnosti televízora 50" JVC LT-50VU63L

  • Ultra HD rozlíšenie
  • Podpora DVB-T2 HEVC/H.265
  • Integrovaná WiFi
  • Možnosť pripojenia do domácej siete – DLNA
  • Skylink FastScan – výrazne uľahčuje ladenie a aktualizácie programovej ponuky satelitného príjmu
  • Bluetooth
  • Predĺžená záruka

Televízor s mnohými inteligentnými funkciami

S televízorom JVC LT-50VU63L budete môcť sledovať akýkoľvek typ televízneho vysielania, disponuje totiž digitálnym, káblovým i satelitným tunerom. Úplnou samozrejmosťou je podpora DVB-T2 vysielania s kodekom HEVC/H.265. Vo výbave televízora nechýba ani integrovaná WiFi s webovým prehliadačom a predinštalovanými aplikáciami ako napr. YouTube, Facebook alebo Twitter. WiFi dopĺňa LAN konektor, nič tak nebráni pripojiť JVC LT-50VU63L k domácej sieti. Funkcia AVS - Audio Video Share a ScreenShare umožňujú jednoduché prepojenie televízora s mobilnými telefónmi, tabletmi a ďalšími zariadeniami podporujúcimi túto funkciu. 

Tešiť sa môžete aj na funkciu HbbTV – teda hybridné televízne vysielanie. Touto funkciou už disponuje takmer každá televízna stanica a vy si tak môžete vychutnať nekonečnú zábavu. Taktiež uvítate možnosť prístupu do služby Netflix 4K.

JVC LT-50VU63L ohromí zvukovou kulisou

Skvelý obraz dopĺňa špičková zvuková kulisa v podaní dvoch 10 W reproduktorov s Dolby Digital Plus a ďalšími funkciami vylepšujúcimi zvukový výkon. Iste oceníte aj prítomnosť bezdrôtovej technológie bluetooth, vďaka čomu môžete televízor ľahko spárovať so slúchadlami, soundbarom alebo externým reproduktorom.

Spoločnosť JVC poskytuje na svoje televízory predĺženú záruku na 42 mesiacov. Pre využitie tejto nadštandardnej záruky je potrebné sa zaregistrovať na webe www.jvc-tv.cz.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, D-SUB (VGA) Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
113 cm Hotovo!
Výška
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, platím si HBO GO, půjde mi to také na této televizi? Děkuji za informaci

Je součástí televize aplikace Netflix a HBO Go? V rozsáhlém copy se o Netflixu 4K píše, ale v základním popisku u produktu nikoli. O HBO se pak nepíše vůbec, pouze jako o dárku k nákupu, který by bez aplikace nedával smysl. Díky.

Dobrý den, můžete mi prosím poslat link na software a návod na aktualizaci? Poslední automatická aktualizace softwaru z pátku mi přidala AMAZON a odebrala vstup z antény, takže jsem za posledních 13 měsíců po třetí opět bez TV. Nemám jak to k vám dopravit a ani na to nemám krabici a nejraději bych požádal o vrácení kupní ceny.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co má tato televize za operačního systém, android to asi nebude, jelikož mi nejdou instalovat aplikace z Google play ?? jako třeba HBO Go

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co má tato televize za operačního systém, android to asi nebude, jelikož mi nejdou instalovat aplikace z Google play 🙁 jako třeba HBO Go

Dobrý den, již cca rok mám tuto Tv a poslední dobou se mi stává, že se mi programy přehodí ne jíné místo. Lze nějak zamknout na před definované pozici? Dotaz 2. - Aktualizace info programu - často se stává, že informace o probíhajícím programu nejsou vůbec dostupné, nebo jsou staré a neaktualizují se včetně času. Jediné co pomůže je TV vypnou vytahnout ze zásuvky a znovu zapnou. Pak se většinou zaktualizuje. Má někdo podobný problém? Díky Ondřej

Dobrý den, potřebovali bychom přidat aplikaci Voyo a nejde nám to. Nevíte jak by se to dalo udělat?

Dobry den.Dneska jsem koupil ten virobek,ale problem hnet na zacatku.Ovladac ne spolupracuje. Po manualnem zapnouti na tlacitkou na televize se ukaze viber jeziku a je to vse..Dal na nic nereaguje,nemuzem se dal pochnout..

Nebo ještě jinak...jaký kabel potrebuji u téhle televize k propojení soundbaru....na soundbaru mám jak pro optický kabel tak RCA kabel..dik za info

Dobrý den...je v balení digitální optický audio kabel? Nebo si ho musím přiobjednat...budu tuhle televizi i váš kupovat...dík za info

12
Diskusia a poradňa k 50" JVC LT 50VU63L
Príslušenstvo pre 50" JVC LT 50VU63L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" JVC LT-50VU63L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" JVC LT 50VU63L.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií