AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" LG 50NANO81

Zobraziť katalóg
50" LG 50NANO81
4,3 7 hodnotení
Televízor SMART LED, 127cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 200×200, repro 20W, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK612d01c1 Produktové číslo:  50NANO813QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" LG 50NANO81


Radi by ste si do svojho domova preniesli atmosféru, ktorú prežijete pri sledovaní filmov v kine? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor LG. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Skvelému obrazu asistuje aj skvelý zvuk pod taktovkou 20W reproduktorov. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Na montáž televízora na stenu je vhodné využiť držiak VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 50
Televízor 50

Hlavné vlastnosti televízora 50" LG 50NANO81

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor LG
  • Nezabudnuteľné vizuálne zážitky poskytuje technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Obdivovatelia rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Ohromí vás zvuk 20W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke
  • Smart TV LG je poháňaný moderným operačným systémom WebOS
  • Nechýba ani podsvietenie Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • O zvuk sa postará Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora prináša úchvatný vizuálny zážitok

Posaďte sa a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke poskytne veľmi podrobný obraz. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, čo umožní prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez straty kvality. Technológia Edge LED disponuje LED diódami umiestnenými iba na okrajoch obrazovky a je príťažlivou voľbou pre tých, ktorí dávajú prednosť štíhlemu dizajnu TV. Funkcia lokálneho stmievania sa stará o reguláciu podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas, pričom jasné oblasti nijako znateľne neutrpia na kvalite.

Televízor 50
Televízor 50

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. LED technológia prináša obrazovke výrazný jas a brilantnú farebnú reprodukciu, tým je zaistené pohodlné sledovanie filmov aj v priestoroch s dostatočným svetlom. Vo svojej výbave má LED diódy umiestnené za LCD panelom, čo vedie k jasnému a čistému obrazu.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10 a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény.

Televízor 50
Televízor 50

Pokorte všetky výzvy v hrách pomocou televízora LG

So vstavanými hernými funkciami budete mať náskok pred protihráčmi. Herný zážitok je ovplyvnený kvalitným vizuálnym podaním, rýchlymi reakciami a minimálnou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne najmladší diváci. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti písať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ľahko ovládať jediným inteligentným ovládačom. Jednoduchým stlačením tlačidla sa vám na televízore zobrazí vaša vybraná streamovacia služba.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez potreby pripájania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Televízor je možné ovládať aj pomocou gest. Dokážete meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Inovatívnym prvkom je prehrávanie 360° videa. Môžete si tak pozrieť video z rôznych perspektív. To vám otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Objavte svet neobmedzenej zábavy s multimediálnymi funkciami

LCD LED televízor LG vás určite upúta svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ práve nestíhate sledovať svoj obľúbený televízny program, nahrajte si ho prostredníctvom USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás televízny programy prestanú lákať, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

71,8 × 112 × 27,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

65,3 × 4,92 cm (V × H)

Hmotnosť:

15,6 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
65 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
99 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
65 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
99 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112 cm Hotovo!
Výška
71,8 cm Hotovo!
Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,92 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
84,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o doporučení vhodného držáku na zeď. Ne-kloubového se šrouby odpovídající této TV. Děkuji.

Dobrý den,chci se zeptat zda MI modul je součástí TV nebo se musí dokoupit,jedná se o satelit. Předem za informaci děkuji. Nácovský Josef

Diskusia a poradňa k 50" LG 50NANO81
Príslušenstvo pre 50" LG 50NANO81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50NANO81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO81. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" LG 50NANO81.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií