Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" LG 50UN8100

Zobraziť katalóg
50" LG 50UN8100
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, webOS, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital AC3, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK607l3c6b Produktové číslo:  50UN81003LB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" LG 50UN8100


Real 4K televízor LG 50UN8100 pre nekončiacu zábavu

UHD televízor LG 50UN8100 posunie sledovanie obsahu na novú úroveň. Či už pozeráte na filmy, športové stretnutie, alebo hráte hry, vždy vám poskytne špičkový obraz v 4K rozlíšení so živými farbami a jemnými detailmi. S LG UHD si vychutnáte dokonale reálne pôsobiaci obraz so štvornásobným rozlíšením v porovnaní s klasickým Full HD.

Štvorjadrový procesor zaručí precízne spracovanie obrazu

Inteligentný televízor LG 50UN8100 je osadený výkonným štvorjadrovým procesorom, ktorý sa postará o redukciu obrazového šumu a obohatí obraz o dynamickejšie farby a hlbší kontrast. Tiež zabezpečí precízny prevod obsahu v nízkom rozlíšení do vyššieho rozlíšenia s reprodukciou blížiacou sa 4K kvalite.

Pohodlnejší život s inteligentnou technológiou LG ThinQ AI

Inteligentná technológia LG ThinQ AI podporuje hlasové ovládanie, vďaka čomu môžete pohodlne ovládať ostatné inteligentné zariadenia vo vašej domácnosti. Nie je potrebný diaľkový ovládač, stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úlohu, či položíte otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.

Doprajte si reálny zážitok ako v digitálnom kine

Sledujte filmy tak, ako ich zamýšľali ich tvorcovia

V režime FILMMAKER MODE procesor automaticky vypína vyhladzovanie pohybu na dosiahnutie úplného efektu kinofilmu. Vďaka tomu môžete sledovať obľúbené filmy a ďalší obsah bez straty kreatívneho zámeru tvorcov a povýšiť audiovizuálny zážitok na úroveň digitálneho kina.

LG 50UN8100 s podporou HDR obsahu

Televízor LG 50UN8100 podporuje pokročilé formáty vysokého dynamického rozsahu HDR ako je HDR 10 Pro a HLG Pro. Vďaka tomu dokáže zobraziť všetky detaily v príliš svetlých a tmavých scénach. Výsledkom je neobyčajne ostrý obraz s vysokým kontrastom s živšími a reálnejšími farbami, ktoré vás úplne očaria.

Technológia Ultra Surround

Výkonné reproduktory UHD televízora LG 50UN8100 vytvárajú viac virtuálnych zvukových kanálov na zabezpečenie pútavejšieho zvukového zážitku. Tiché dialógy a okolité zvuky budete počuť oveľa zreteľnejšie, ako by ste sa nachádzali priamo v danej scéne.

Vaše multimediálne centrum

Všetky nové dokumenty, filmy a seriály budete mať dostupné na jednom mieste. Inteligentný UHD televízor LG 50UN8100 podporuje všetky obľúbené aplikácie ako Apple TV, Netflix a LG Channels.

S LG UHD TV už neprídete o žiadny zápas

Aj keď sledujete film, či inú reláciu, vďaka funkcii Športové upozornenie vám neunikne žiadny dôležitý detail zápasu vášho obľúbeného tímu. Športové upozornenie vám totiž poskytuje informácie pred zápasom, počas neho i po ňom.


LG 50UN8100 sa postará o reálny zážitok z hrania hier

Televízor LG 50UN8100 disponuje nízkym oneskorením, ktoré zaručí výnimočný zážitok z plynulého hrania, vďaka čomu hráči môžu okamžite reagovať na dianie na obrazovke. S podporou detailného 4K HDR rozlíšenia a zvukovej technológie Ultra Surround je vytvorená úžasná herná atmosféra, ktorá vás úplne pohltí.

Ponorte sa do hry

Režim HGiG ponúka hernú grafiku, ktorá najlepšie zodpovedá špecifikáciám a výkonu televízora. S UHD TV LG 50UN8100 si môžete vyberať zo širokej ponuky rôznych herných titulov a budete pritom mať istotu, že ich zobrazenie bude v každom ohľade dokonalé.


Inteligentnejší život vďaka systému webOS

Ovládanie inteligentného televízora LG 50UN8100 má na starosti operačný systém webOS s intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré zabezpečí prístup k obľúbeným aplikáciám, či online streamovacím službám Netflix, Youtube a Prime Video. Súčasťou webOS sú aplikácie na prehrávanie multimédií, internetový prehliadač, či funkcia hlasového vyhľadávania.

LG 50UN8100 ponúka prvotriedny dizajn umocňujúci zážitok zo sledovania

Inteligentný 4K televízor LG 50UN8100 s uhlopriečkou 125 cm vás na prvý pohľad zaujme minimalistickým a do detailov premysleným dizajnom s ultra tenkým rámikom, ktorý bude harmonicky ladiť s každým moderným interiérom.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
85 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
108 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
85 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
108 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,8 cm Hotovo!
Výška
71,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
112,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,64 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
73,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je výška VČETNĚ podstavce. uváděné parametry nedávají moc smysl Výška 71,4 cm Výška bez podstavce 112,8 cm

Dobrý den, nikde nemohu dohledat, jaké formáty videa při přehrávání z USB televize podporuje? Přehraje také titulky z externího souboru, které nejsou přímo součástí videa? Děkuji.

Dobrý den, má tato tv samostatný vstup na připojení satelitní paraboly? Tzn, že má dva konektory (pozemní i satelitní příjem). Děkuji.

Dobrý den, je potřeba pro zapojení televize k anténě konektor nebo postačí běžný anténní koaxiální kabel? Děkuji

Dobrý den, tuto TV nabízíte s aplikací O2TV, ale ta tam není a podle LG asistenta ji nemá. Tak je to opravdu je?

Dobrý den. Skutečně má tato televize O2 TV?

Dobrý deň, má ten televízor v baleni Magický ovládač? ďakujem

zdravim, vypada to, ze je u TV spatna fotografie. Jen pro utvrzeni, vypada tak tato TV doopravdy? Diky Martin

Diskusia a poradňa k 50" LG 50UN8100
Príslušenstvo pre 50" LG 50UN8100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50UN8100 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" LG 50UN8100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" LG 50UN8100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" LG 50UN8100.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií