Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Premium Week Samsung

50" Panasonic TX-50GX810E

Zobraziť katalóg
50" Panasonic TX-50GX810E
4,9 20 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10+, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, párovanie s mobilným zariadením, My Home Screen 4.0, VESA 400×200 mm, repro 20W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WX244i9we Produktové číslo:  TX-50GX810E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Panasonic TX-50GX810E


Pre ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov je najlepšie staviť na televízor s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Rozmerovo vyhovujúca veľkosť uhlopriečky 50" spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je úplne postačujúca pre tých, čo sa obzerajú po televízore vhodnom pre pravého filmového pôžitkára. Neuveriteľné rozlíšenie 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému full HD. Použitá technológia OLED vďaka viacvrstvovým zobrazovacím bunkám istí maximálny pozorovací uhol po celej ploche obrazovky. Jej konkurenčnou výhodou je však najmä dokonalé vykreslenie čiernej, a tým pádom výnimočný kontrast.

Najzaujímavejšie vlastnosti televízora 50" Panasonic TX-50GX810E

  • Všetok obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení
  • Kontrast dosiahnuteľný jedine s OLED technológiou
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Hodnota obnovovacej frekvencia 50 Hz pre úplne plynulý obraz, čoho si všimnete predovšetkým pri sledovaní športu
  • Obrazovka má uhlopriečku 50"
  • Štandard VESA uchytenie s vopred vyrezanými otvormi so závitom v rozpätí 400 × 200 mm pre zachytenie napríklad na stenu

Maximálne kvalitný obraz televízora Panasonic

Nechcete nič menšieho, než špičkovú kvalitu? 50" Panasonic TX-50GX810E s jemným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Dôvetok 4K značí panel s štvornásobkom obrazových bodov oproti najrozšírenejším Full HD panelom. O obraz sa teda stará celých 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu ponúka výnimočnú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke nestráca kvalitu, je perfektne ostrý za každých okolností. Slušnú jemnosť obrazu si môžete vychutnať pri stále väčšom množstve obsahu, filmoch, dokumentoch alebo seriáloch. Aj staršie filmy či seriály nakrútené v nedostatočnom rozlíšení navyše televízor umelo prepočíta do vyššieho a ich obraz sa trochu vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly beh rôznych aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

Skutočná čierna s OLED technológiou

Ku skvelej kvalite obrazu dopomáha OLED technológia, v rámci ktorej dokáže každý z bodov obrazu meniť farbu svietenia. Následkom je perfektný kontrast a predovšetkým možnosť bod jednoducho vypnúť a zobraziť tak najdokonalejšiu čiernu farbu, čo žiadna iná technológia nedokáže. Takéto obrazovky slávia úspech tiež sýtymi, živými farbami. Úplne samozrejmý je vysoký dynamický rozsah, čiže HDR. Ten sa stará o prirodzený jas a kontrast, eliminuje napríklad účinok protisvetla a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Výborná obnovovacia frekvencia 50 Hz ukazuje, ako televízor veľmi rýchlo prekresľuje obraz a je podstatná pri športe alebo pri iných akčných scénach, ktoré uvidíte vždy dokonale plynulé.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112 cm Hotovo!
Výška
70,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ovladač mi nedává možnost hlasového ovládání ?! jak jej aktivuji ?

Skutečná černá s OLED technologií - super, alza se vytáhla a má nejlevnější OLED široko daleko, dokonce s uhlopříčkou 50", to nemá nikdo, nebo to má háček ? a alza se zamotala do svých pohádek a neví co už blábolí - slevy co nejsou slevy, oled co co není, podivné black .... atdatd. Co ti chlapci hulí?

Dobrý den,jak je to teda s aplikací Skylink live na této tv,je tam nebo se dá doinstalovat.Na stránkách Skylink je že tv podporuje tuto službu.

Zdravím, chcem sa opýtať aký typ hifi slúchadiel, konkrétne s akou maximálnou impedanciou (ohmy) a s akou citlivosťou (dB/mW) je možné pripojiť k tomuto TV prijímaču. Zaujímalo by ma ešte aká je výstupná charakteristika v konektore na slúchadlá. Vďaka za rady a info Peter Š.

Dobrý den umí tato televize funkci sledování.tv Děkuji za odpověd

Přehraje televizor soubory xvid, titulky ve formátu srt, umožňuje screen sharing?

Lze u tohoto modelu současně sledovat jeden pořad a na jiném kanále další pořad nahrávat? Děkuji

Dobrý den, jaký má televize input lag v herním módu? Děkuji

Dobrý den, nenašel jsem, jak "probudit" televizi pro hlasové vyhledávání. U předchozího modelu Panasonic TX-47AS650E jsme měli hlasové vyhledávání na druhém dálkovém ovladači, tady není nic? Nechce se mi věřit, že by Panasonic udělal krok zpět. Děkuji za radu.

Dobrý den, je možné současně sledovat nahrané pořady na USB disku a nahrávat z TV? Děkuji.

123
Diskusia a poradňa k 50" Panasonic TX-50GX810E
Príslušenstvo pre 50" Panasonic TX-50GX810E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Panasonic TX-50GX810E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Panasonic TX-50GX810E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Panasonic TX-50GX810E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Panasonic TX-50GX810E.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií