Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

50" Philips 50PUS6503

Zobraziť katalóg
50" Philips 50PUS6503
5 5 hodnotení
Televízor – SMART LED, 126cm, 4K Ultra HD, 900PPI, Pixel Precise Ultra HD, Micro Dimming, HDR, DVB-T/T2/C/S/S2, H.265 HEVC, Quad Core, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, dolby Atmos, Linux, VESA, Repro 20W, A
Kód:  WC389n6a Produktové číslo:  50PUS6503/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Philips 50PUS6503


Ultratenký 4K UHD LED televízor

S 50" televízorom Philips 6503 si vďaka detailnému 4K UHD rozlíšeniu vychutnáte úžasne ostrý a plynulý obraz so živými a realistickými farbami. Nové rozhranie Saphi zabezpečí rýchly prístup k vášmu obľúbenému obsahu a technológia Pixel Precise UHD sa postará o špičkovú kvalitu obrazu a vynikajúcu ostrosť bez ohľadu na jeho pôvodný zdroj.

Pixel Precise Ultra HD

Aby ste si dosýta vychutnali každý detail, je televízor Philips 50PUS6503 vybavený technológiou Pixel Precise Ultra HD, ktorá prevádza akýkoľvek obraz do úchvatného UHD rozlíšenia. Vďaka tomu je vždy zaistený plynulý a ostrý pohyb s výnimočným kontrastom a úžasne vernými farbami.

Intuitívny operačný systém Saphi

Inteligentný televízor Philips 50PUS6503 disponuje rýchlym a užívateľsky prívetivým operačným systémom Saphi, ktorý ponúkne okamžitý prístup k vášmu obľúbenému obsahu stlačením jediného tlačidla na diaľkovom ovládaní. K dispozícii je množstvo aplikácií vrátane Youtube, Netflix a podobných služieb. Nechýba ani podpora technológie Miracast na jednoduché posielanie fotografií a ďalšieho obsahu z mobilného telefónu alebo tabletu.

4K Ultra HD rozlíšenie

Ultra HD obrazovka ponúka až 4× vyššie rozlíšenie ako je to pri štandardných televízoroch. 8 miliónov pixelov vykúzli úžasne jemný a detailný obraz s vynikajúcou hĺbkou, kontrastom a ostrosťou bez ohľadu na pôvodný zdroj obsah.

Podpora HDR obsahu

Philips TV 6503 je vybavený podporou vysokého dynamického rozsahu (HDR), vďaka ktorému môžete sledovať audiovizuálny obsah presne tak, ako bol zamýšľaný jeho tvorcami. Užite si dokonale verný obsah, ktorý zachytáva svetlá s dokonalým jasom, bohatší kontrast a živé farby na vytvorenie úžasne zladeného obrazu.

Špičkový zvuk DTS HD

Funkcia DTS HD sa postará o špičkovú optimalizáciu zvuku a jeho krištáľovo čistú reprodukciu. Vychutnajte si okúzľujúci priestorový zvuk s bohatými basmi a presnými výškami bez akýchkoľvek skreslení.

Ultra tenký rámik

Mimoriadne tenký rámik dodáva televízoru Philips 6503 elegantný minimalistický vzhľad, ktorý obstojí v každom modernom interiéri. Nový tyčový stojan nahrádza klasický podstavec, ktorý sa štandardne nachádza priamo pod obrazovkou, čím zaistí intenzívnejší zážitok zo sledovania.

Technológia Micro Dimming

LED televízor Philips 6503 využíva špeciálny softvér, ktorý analyzuje obraz v 6 400 zónach a priebežne optimalizuje hodnotu jasu a kontrastu, aby bol vždy vytvorený realistický vizuálny zážitok.

Podpora DVB-T2

Televízor Philips 50PUS6503 je vybavený novým digitálnym tunerom s podporou DVB-T2 vo formáte H.265. Je teda pripravený na bezproblémový príjem pozemného televízneho vysielania v novom štandarde a rovnako je spätne kompatibilný so starším štandardom DVB-T.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,84 cm Hotovo!
Výška
67,56 cm Hotovo!
Hĺbka
24,14 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,32 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zaujímalo by ma či má táto tv podporu 100Hz alebo iba 50Hz. A tiež aké kodeky podporuje. Napríklad, či si pustím .mp4, .avi, .mkv atď. Ďakujem.

Dobrý den, lze nožičkami u TV hýbat? Mám na TV menší stolek a obávám se že rozteč nožiček na TV bude větší než šířka stolku. Děkuji

prosim Vas pekne, a kdeza sa nachadza to ambilight podsvietenie kedze ho uvadzate na stranke "tohoto TV ?????? viete mi to povedat ??? tak isto to mate aj an ostatnych modeloch urcenee ze TV ktory ambilight nema, u vas ho ma . Pridavate ho alebo len blbnete ludom mozgy az kupuju ?

Zdravim mam zakupenu Philips 50PUS6503 a chcem sa opytat ci ma funkciu zadneho osvetlenia obrazovky a ak ano ako to spustim pomocou dialkoveho ovladania . V menu TV je funkcia Ambilith ale neviem to spustit ... Dakujem za radu a odpoved

Dobrý deň, prosím vás, ide na tejto televízii aplikácia HBO GO? Ďakujem.

Dobrý den, chtěla bych TV pověsit na zeď na otočný držák. Který byste mi doporučili? Děkuji

Dobry den potporuje tato tv youtube 50" Philips 50PUS6503

Dobry den, kdyz do sluchatkoveho vystupu pripojim reprosoustavu, bude moznost regulovat hlasitost pomoci dalkoveho ovladace stejnym zpusobem, jako kdyby TV hrala pouze za pomoci integrovanych repro? Diky za odpoved.

Lze stahnout nebo podoruje do TV spofity? Děkuji

Diskusia a poradňa k 50" Philips 50PUS6503
Príslušenstvo pre 50" Philips 50PUS6503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Philips 50PUS6503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Philips 50PUS6503. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Philips 50PUS6503. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Philips 50PUS6503.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií