Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

50" Samsung QE50Q80T

Zobraziť katalóg
50" Samsung QE50Q80T
4,8 6 hodnotení
Televízor SMART QLED, 125cm, 4K Ultra HD, PQI 3200 (100Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Tizen OS, VESA 200×200, repro 60W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179j4 Produktové číslo:  QE50Q80TATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung QE50Q80T



Nový význam slova sledovanie


QLED Samsung QE50Q80T má skutočne perfektný kontrast

Kvalitný obraz si vyžaduje výnimočne vyvážený kontrast. O to sa pri televízore QLED Samsung QE50Q80T postará technológia priameho zadného podsvietenia, ktorá automaticky upravuje scénu po scéne tak, aby obraz dosiahol maximálny rozsah tmy a svetla. Vypnutie podsvietenia v tmavých miestach zase zabezpečí dokonalé vyznenie čiernej farby.



TV smart Samsung QE50Q80T zaistí hlbší zážitok zo sledovania

Zažite skutočne hlboký vizuál so superjemnými detailmi a vibrujúcimi farbami vďaka pôsobivému 4K rozlíšeniu. Mimoriadnu obrazovú kvalitu televízora Samsung QE50Q80T podporuje inteligentný Quantum Processor 4K v spolupráci s technológiou 4K AI Upscaling. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber vylepšuje do jedinečného 4K vyhotovenia. Navyše, funkcia adaptívneho obrazu prispôsobí okolitému svetlu aj jas obrazovky TV smart Samgung QE50Q80T.



TV Samsung QLED QE50Q80T má dynamické audio, ktoré je vždy v pohybe

Dobrý akčný film či gaming sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. TV Samsung QLED QE50Q80T je vybavený funkciou zvuku sledujúceho pohyb (OTS), ktorá sa maximálne prispôsobuje dianiu na obrazovke. Takto budete doslova obklopení zvukom, čo vám dovolí prežívať televíznu zábavu rovnajúcu sa zážitku v kine.

>


Pri TV Samsung QE50Q80T jeden ovládač vládne všetkému

Pri TV Samsung QE50Q80T sa zbavíte všetkých prebytočných ovládačov. Odteraz vám bude stačiť len jeden jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo kontrolovať televízny obsah, set-top box, konzoly, lokálne aplikácie či streamingy.

Koniec čiernej obrazovky

Televízor Samsung QE50Q80T, ktorý rozpozná farbu a vzor priľahlej steny – režim Ambient Mode+ premení čiernu plochu TV na originálnu a zdanlivo priehľadnú obrazovku, ktorá dokonale splynie s okolitým interiérom. Alebo môžete na displeji premietať rodinné fotografie či praktické informácie ako dátum a čas, aktuálne správy alebo počasie.

Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtaním susedov, krikom z ulice alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatické zosilnenie hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní QLED televízora Samsung QE50Q80T zreteľne počuli každé jedno slovo. Zvýši totiž hlasitosť v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Od nádherne sýtych farieb až po hlbokú čiernu

Nechajte sa uniesť precíznymi detailmi a bohatým farebným spektrom technológie Q HDR 1500, ktorá predstavuje vysokú svietivosť až 1 500 nitov. Dynamické mapovanie odtieňov formátu HDR10+ zvyšuje rozsah jasu televízora Samsung QLED QE50Q80T, takže vás ohromí rozmanitosť a bohatosť jednotlivých farieb. Technológia Quantum Dot so 100 % farebným objemom prináša až neuveriteľnú miliardu farieb, ktoré zostávajú živé a sýte na každej úrovni jasu.



Výhra každého gamera

Zažite epické výhry na smart QLED televízore Samsung QE50Q80T. S pokročilým herným režimom, ktorý zabezpečí čistotu detailov aj pri veľmi rýchlych scénach, bude ostrý nielen obraz, ale aj vaše hranie. V temných sekvenciách navyše získate nevídanú viditeľnosť a vďaka technológii AMD FreeSync môžete zabudnúť na nepríjemné trhanie či lagy.



Minimalizmus QLED televízora Samsung QE50Q80T v hlavnej úlohe

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou QLED televízora Samsung QE50Q80T lemovanou ultratenkými rámikmi, ktoré nebudú vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
153 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
203 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
153 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
203 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,42 cm Hotovo!
Výška
72,3 cm Hotovo!
Hĺbka
23,98 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,49 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
51 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím jaký fixní držák na zeď je nejvhodnější? Pokud možno bezmezerový. Děkuji

Htěl bych se zeptat kolik má tv reproduktorů a jaký mají výkon. děkuji

chtěl bych se zeptat kolik má tv reproduktorů a jaký mají výkon. děkuji

Dobrý den, je u této TV omezena velikost HDD a USB se kterou je schopna pracovat? Mám starší model a ten zvládal do 1T HDD s 2T již nenačetl. Děkuji za odpověď.

Je zde možnost, stáhnout z appstore TV aplikace Plex a aplikace Xplay ?

Dobrý den, je možné měnit na televizi rozlišení? např. při hraní her ponechat nejvyšší a při koukání na film snížit na HD?

Dobrý den. Jaký je a jestli vůbec nějaký je rozdíl mezi Samsung QE50Q80TA a Samsung QE50Q80T. Předem děkuji za odpověď Ferkl Štětí

Dobrý den, má televize skylink live TV již nainstalovanou? A jedná se oplikaci, která je propojena se satelitním vysíláním? Některé TV tuto možnost nenabízejí a jiné ano. Má TV FastScan ? A je možné využít dokodovací modul CAM TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ ? Děkuji.

Dobrý dobrý den mám televizi SAMSUNG QE50Q80T a potřeboval bych poradit kde mám zapojit PlayStation 5 abych to měl v HDMI 2.1 jelikož jsou tam čtyři HDMI děkuji.

Dobrý den, můžete prosím tedy zde uvést jak je to s temi Hz??!!! V popisu TV je uvedeno 100Hz, a čtu tady, že to je až od velikosti 55", tak jak tedy? Děkuji.

123
Diskusia a poradňa k 50" Samsung QE50Q80T
Príslušenstvo pre 50" Samsung QE50Q80T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung QE50Q80T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung QE50Q80T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung QE50Q80T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung QE50Q80T.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií