AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue

Zobraziť katalóg
50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue
Televízor SMART QLED, 127cm, 4K Ultra HD, PQI 2900 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, repro 40W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177m11 Produktové číslo:  QE50LS01BBUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue Predaj skončil

50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue


Televízor 50

Pre správne divácke zážitky si doprajte TV 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Úplne dostačujúca hodnota uhlopriečky 50 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD plne vystačí každému, kto zháňa TV na nezabudnuteľné divácke zážitky. Rozlíšenie TV 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Použitá technológia QLED, vynájdená spoločnosťou Samsung, vďaka výkonnej svetelnej dióde Quantum Dot istí maximálnu kvalitu farieb až po okraje samotnej plochy televízora. Výsledok je tak vďaka tejto technológii podaný s nadpriemernou vernosťou. Smart TV prináša úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Zdieľajte obraz z mobilného zariadenia a ukážte tak fotky, videá aj ostatným, vďaka funkcii Miracast.

Najlepšie funkcie televízora 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue

  • Televízor Samsung má uhlopriečku 50"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Vysoký jas a verné farby zariadi QLED technológia
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 / 60 Hz plne dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Samsung je hybridný podľa vzoru HbbTV 2.0, ten kombinuje širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Tzv. červené tlačidlo dovoľuje prechádzanie napríklad TV programu, prehrávanie relácií z archívu, spravodajstvo, počasie alebo hranie hier
  • Schopnosť ovládania hlasom vás zbavuje nutnosti zastaralého tlačidlového ovládania
  • Herný režim znižuje odozvu na minimum pri hre, vďaka tomu vám už neunikne jediný nepriateľ
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k sieti
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV
  • Naplno si budete môcť užiť prehrávanie 360° videa
Televízor 50
Televízor 50

Luxusná kvalita obrazu TV Samsung

Zvyknete staviť na prvotriednu kvalitu obrazu? TV 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue s vysokým rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Označenie 4K znamená obrazovku so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Samsung sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu dosahuje mimoriadne vykreslené detaily. Ani pri pohľade z pár desiatok centimetrov sa kvalita nemení, je vždy perfektne ostrý. Kvalitný, jemný obraz dnes oceníte ako pri seriáloch, športe alebo dokumentoch, tak napríklad pri Blu-ray filmoch. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, navyše umelo prepočíta do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší chod smart funkcií a aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

Najprirodzenejšie farby televízora s QLED technológiou

Zárukou kvality je jedinečná QLED technológia, ktorá má vylepšený systém diód na podsvietenie panela. Tým zvláda zobraziť v súčasnosti maximálny možný počet farieb a prináša ten najvernejší obraz. Okrem toho vie tento televízor dosiahnuť vysoký jas a nie je problém ho sledovať ani vo svetlej miestnosti. V obraze sa neobjaví farebné skreslenie ani keď ho pozorujete z ostrých uhlov. Nesmie chýbať tzv. HDR, vysoký dynamický rozsah. Ten vypomáha s prirodzeným kontrastom a jasom, eliminuje napríklad účinok protisvetla a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Podporuje technológiu HDR10, HDR10+ a HLG. HDR10 má na starosti prevod farieb do odtieňov, aké vníma ľudské oko. HDR10+ je technológia, vďaka ktorej sú jas aj farby každej scény aktívne upravované. Vo výsledku podáva obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak každú scénu.

Televízor 50

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue

Pokiaľ si vystačíte s bežnou anténou, tú najdôležitejšiu starosť môžete pustiť z hlavy. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 bude tento televízor ovládať, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Vďaka DVB-S2 tuneru možno prijímať aj satelitný signál, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. Pri využívaní káblového typu napojíte 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue pomocou tzv. DVB-C tunera. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj na veľkej obrazovke si okrem originálnych aplikácií užijete úplne klasický webový prehliadač. Na ľahké spojenie s reproduktormi, klávesnicou a podobnou elektronikou poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. Jednoduchou, ale veľmi užitočnou funkciou televízora Samsung je čítanie obsahu z externých diskov pomocou USB portu. Podporovanými zvukovými formátmi sú Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Samsung

Televízor 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Duo a T-Mobile TV GO. Pomocou AirPlay 2 prenesiete obsah z Apple zariadení, či už sa to týka fotiek z galérie, alebo streamovaného videa. Vďaka funkcii Miracast budete môcť zdieľať obraz z mobilu. Po spárovaní telefónu už túto akciu nie je potrebné vykonávať znova, pri budúcom priblížení k televízoru s ním bude automaticky spárovaný.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
79 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
132 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
79 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
132 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
114,32 cm Hotovo!
Výška
117,68 cm Hotovo!
Hĺbka
47,55 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
68,54 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
20,65 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung The Serif QE50LS01BB Cotton Blue.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií