Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

50" Samsung UE50BU8072

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50BU8072
5 3 hodnotení
Televízor SMART LED, 127cm, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Telly, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177c5 Produktové číslo:  UE50BU8072UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50BU8072


Moderný Crystal UHD TV s miliardou farebných odtieňov


Fantasticky dynamická farebnosť televízora UHD 4K Samsung UE50BU8072 SMART LED

Minimalistický dizajn televízora Samsung UE50BU8072 SMART LED sledujúci posledné trendy, super štíhly elegantný profil, brilantné reprodukcie farieb, úžasné 4K rozlíšenie a množstvo inovatívnych funkcií, ktoré vám uľahčia prístup nielen k populárnym streamovacím službám, ale taktiež pomôžu pri práci či štúdiu. Moderný televízor Crystal UHD TV od spoločnosti Samsung prináša do vášho života miliardu farebnýchodtieňov a novú dimenziu multimediálnej zábavy.

Hrajte na svojej Samsung Smart LED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Tajomstvo špičkového rozlíšenia 4K televízora

Aj staré filmové klasiky získajú moderné poňatie s inovatívnym 4K upscalingom, ktorý vďaka inteligentnému a pokročilému algoritmu dokáže každý obsah preniesť do špičkového 4K rozlíšenia bez ohľadu na pôvodný zdroj. Výkonný Crystal Processor 4K následne zabezpečí maximálne plynulý a bezproblémový chod celého zariadenia pre ničím nerušené filmové večery plné zábavy.


Vylepšená citlivosť pre intenzívnejšiu farebnosť aj hĺbku

Autentické zobrazenie TV Samsung UE50BU8072 SMART LED s ešte väčším dôrazom na detailnosť jednotlivých záberov. Inovatívna obrazová technológia zvýraznenia kontrastu preskúmava jednotlivé segmenty v každej scéne a okamžite ich upravuje do takého kvalitatívneho štandardu, aby vaše oko dokázalo na obrazovke vnímať ešte väčšiu hĺbku a širšie farebné spektrum.

Precízne vykreslenie detailov s vysokým dynamickým rozsahom

Objavte skryté detaily aj v tých najtmavších scénach. Vysoký dynamický rozsah sa postará o to, aby ste aj v temných častiach obrazovky uvideli krásne vykreslené obrysy presne v takom vyhotovení, v akom by ste ich videli aj v skutočnosti. HDR si poradí aj s kontrastnejšími scenériami a dodáva jednotlivým snímkam oveľa väčšiu hĺbku. Zároveň sa tým zvyšuje škálovanie farieb, takže si na obrazovke televízora Samsung môžete vychutnať bohatú plejádu farebných odtieňov.

Len krásne čistý a plynulý obraz Samsung televízora

Nezáleží na tom, či práve zvádzate boj vo svojej obľúbenej hre alebo sledujete najnovší akčný trhák – s Motion Xcelerator zažijete len krištáľovo čistý obraz s precíznymi detailmi. Funkcia automaticky odhaduje a kompenzuje jednotlivé snímky podľa zdroja obsahu a vylepšuje ich kvalitu. Okrem krásne hladkých scén bez trhania a rozmazania získate spoločne s režimom nízkej latencie (ALLM) oveľa väčšiu kontrolu naddianím na obrazovke s nízkym oneskorením na vstupe.

Smart domácnosť pre pohodlnejší život

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi smart spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho Samsung TV UE50BU8072 SMART LED vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.

Komfortné práce z domu na vašom TV Samsung

Doprajte si širšiu perspektívu. Pripojte svoj pracovný počítač, notebook alebo telefón a prezerajte svoj obsah na veľkorysej obrazovke televízora UHD 4K Samsung UE50BU8072 SMART LED. To všetko z pohodlia vášho domova, prehľadne, rýchlo a efektívne.

Tie najlepšie streamovacie služby

Bavte sa od rána do večera s bohatou ponukou najobľúbenejších streamovacích služieb ako sú Netflix, HBO Max, Skylink, Apple TV+ a vyskúšajte aj nové aplikácie z oblasti športu, hier, vzdelávania alebo životného štýlu.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
78 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
78 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,83 cm Hotovo!
Výška
68,36 cm Hotovo!
Hĺbka
22,88 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,46 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,57 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jaká je rozteč nožiček u modelu Samsung UE50BU8072 děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím o doporučení klasického tlačítkového ovladače. Děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal zda na tuto TV lze doinstalovat T Mobil TV Go.

Dobrý den, televizor jsme pořídili na vánoce hlavně kvůli Netflixu a HBO - to jsem bez problémů doinstaloval. Bohužel mi zamrzá již předinstalovaná aplikace Netflixu. Po jejím regulérním ukončení a vypnutí televizoru vypnu TV. Po opětovném zapnutí TV a zapnutí Netflixu (ať z menu TV nebo tlačítkem ovladače) je apka zamrzlá = černá obrazovka. Pomůže jedině vytažení TV ze zásuvky a opětovné spuštění aplikace. Prosím o radu, jak problém vyřešit, jinak TV vrátím - nebudu ji přeci před každým spuštěním Netflixu vytahovat ze zásuvky.

Navazuji na předešlý dotaz pána ohledně O2 - je v současné době již funkční ? Děkuji za odpověď. Jana Dobečková

U televize 50" Samsung UE50BU8072 je v popisu, že ovládá O2 tv. Aplikace není předinstalovaná a ani ji NELZE vyhledat a ani stáhnout. Televize má nejnovější aktualizaci a je spárovaná se Samsung účtem. Co s tím? Vzhledem k tomu, že to nejde televizi asi vrátím.

Diskusia a poradňa k 50" Samsung UE50BU8072
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50BU8072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50BU8072. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50BU8072. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50BU8072. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50BU8072.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií