Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

50" Samsung UE50RU7402

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50RU7402
5,0 34 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, PQI 1900 (50Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR180f3 Produktové číslo:  UE50RU7402UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50RU7402


Dynamické farby a ešte viac zábavy


Skutočne ohromujúce farby

Doprajte si pohľad na neuveriteľnú miliardu farebných odtieňov. Poskytne vám ho 4K UHD TV od spoločnosti Samsung. O absolútne realistické vyznenie každej scény vašich obľúbených filmov a seriálov sa postará technológia Dynamic Crystal Color, vďaka ktorej vášmu zraku neunikne ani ten najmenší detail.



Procesor pre perfektnú vizualizáciu

Všetky jedinečné vizuálne zážitky, ktoré vám smart TV vie poskytnúť, má na svedomí jej prvotriedny hardvér. Srdcom televízora Samsung je výkonný UHD procesor, ktorý poháňa jeho pokročilé funkcie. Či už ide o úpravu farebnosti, optimalizáciu kontrastu, alebo prehrávanie videa s vysokým dynamickým rozsahom.



Obraz plný realistických detailov

Váš Samsung TV zobrazuje obsah v naozaj detailnom Ultra HD 4K rozlíšení. Takže vám pri sledovaní neunikne ani ten najmenší detail. A optimalizovanú úroveň ostrosti, farieb i jasu v každej časti obrazovky vám sprostredkuje pokročilá technológia UHD Dimming.



Odhaľte doposiaľ nevidené

Sledujte filmy a seriály v oveľa rozmanitejšej podobe a s bohatou farebnosťou. Vďaka podpore technológie HDR budú zábery skutočne tmavé aj perfektne žiarivé, takže si ich užijete doslova v novom svetle s pestrou plejádou detailov.



Jednoduchý prístup k zábave

Samsung Smart TV sú teraz ešte inteligentnejšie. Využívajú totiž rozhranie Smart Hub a sú vybavené inteligentným ovládačom One Remote. Prvé uvedené vám prostredníctvom prehľadného menu uľahčí prístup k celej zábave od bežného televízneho vysielania až po nainštalované aplikácie. Pomocou One Remote zase ovládnete všetko na obrazovke aj ďalšie prístroje pripojené k televízoru.



Praktické ovládanie domácich spotrebičov

Uľahčite si život so sofistikovaným riešením SmartThings. Táto praktická aplikácia sa stará o vašu smart domácnosť a k televízoru pripojí ďalšie inteligentné prístroje, ktoré používate. Funkcie robotického vysávača alebo smart chladničky tak budete mať pod kontrolou naozaj jednoduchým, rýchlym a centralizovaným spôsobom.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,48 cm Hotovo!
Výška
73,58 cm Hotovo!
Hĺbka
33,62 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,02 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,97 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
85,04 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné sehnat delší napájecí kabel? Potřebuji ho protáhnout stojanem na monitor a takto nedosáhne bez prodlužky do zdi.

Dobry den. Mohu na tomto televizoru nastavit ruský jazyk?

Dobry den. Mohu na tomto televizoru nastavit ruský jazyk?

Prosím jedná se o panel VA nebo IPS?

Dobrý den, je tahle televize vhodná pro PS4 PRO?

Dobry deň tovar momentalne nie je skladom viete mi povedat termin opätovného naskladnenia? Dakujem

Dobrý den, v recenzi uživatelů jsem se dočetl, že televize nepřehrává videa z USB. To je vážně pravda nebo jen hloupý vtip?

Dobrý den, podporuje TV české titulky (běžné pořady i HBO a Netflix)? Řeším TV pro špatně slyšícího. Děkuji

Dobrý den,má tento typ tv HDMI ACR?

Dobrý den, prosím dotaz, musí být k této televizi setobox? Máme ho teď u staré televize Samsung. Nebo se dává přímo do televize karta z toho setoboxu? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k 50" Samsung UE50RU7402
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50RU7402 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50RU7402. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50RU7402.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií