AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

50" Sencor SLE 50U02TCS

Zobraziť katalóg
50" Sencor SLE 50U02TCS
4,4 5 hodnotení
Televízor LED, 127cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, VESA 200×200 mm, repro 16W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WS5435a Produktové číslo:  SLE 50U02TCS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Sencor SLE 50U02TCS


Pre ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov si môžete zaobstarať televízor s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 50" ruka v ruke s rozlíšením Ultra HD 4K skvele padne do obývacích izieb neobyčajne náročných fanúšikov filmu. Dokonalé rozlíšenie 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD.

Najdôležitejšie funkcie televízora 50" Sencor SLE 50U02TCS 

  • Luxusné 4K rozlíšenie na perfektné detaily 
  • Ponúkne uhlopriečku celých 50" 
  • Funkcia nahrávania na USB na nahrávanie filmov i seriálov a následného zhliadnutia
  • Štandard prichytenia VESA s vyvŕtanými závitmi na skrutky od seba vzdialené 200 × 200 mm na prichytenie na stojan 
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandard, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie 

Luxusná kvalita obrazu televízora Sencor 

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. 50'' Sencor SLE 50U02TCS s výnimočným rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Dôvetok 4K pripadá televízoru s celkom štvornásobným počtom obrazových bodov ako mávajú klasické Full HD televízory. Obraz sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa kvalita nemení a je perfektne ostrý. Slušnú jemnosť obrazu dnes oceníte predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentov alebo seriálov. Aj staršie filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení navyše televízor umelo prepočíta do vyššieho a ich obraz trochu prekukne. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod najrôznejších funkcií a aplikácií, v týchto televízoroch sa totiž nachádza výkonný hardvér. 

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie 50" Sencor SLE 50U02TCS 

Ak chytáte kanály na bežnú anténu, starosť o funkčnosť môžete hodiť za hlavu. Štandard vysielania DVB-T2 televízor zvládne, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Vzhľadom k tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál, obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak ste používateľ káblovej televízie,  50'' Sencor SLE 50U02TCS sa zapojí pomocou tunera s označením DVB-C. Pomerne bežnou, ale veľmi obľúbenou funkciou je prehrávanie externých diskov a flash diskov prostredníctvom USB konektora. Tento model vie na takéto externé zariadenia aj nahrávať. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,4 cm Hotovo!
Výška
69,2 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak daleko od sebe jsou nohy podstavce? Vejde se televize na 1m široký stolek?

Při seřazení pořadí programů se vždy znovu rozhodí podle toho, jak bylo naladěno. Lze programy seřadit, aby tak zůstaly trvale?

Po výpadku el. proudu, umí se znovu zapnout, nebo zůstane ve standby režimu?

Má TV funkci automatického vypnutí v případě, že nemá zdroj singálu na DHMI?

Dobrý den, uživatelka Ema v hodnocení uvádí, že nelze nastavit pořadí programů dle přání uživatele, je tomu skutečně tak? Pokud by pořadí nastavit šlo, uveďte prosím krok po kroku postup. Děkuji

Dobrý den,jak velký HDD můžu k telce zapojit aby mě jel děkuji

je u této tv připojení k internetu ? Např. youtube a podobně ?

Dle webu výrobce se nejedná o Direct LED podsvícení, ale EDGE LED, tak si to prosím opravte, je v tom dost podstatný rozdíl, děkuji i za ostatní :)

Diskusia a poradňa k 50" Sencor SLE 50U02TCS
Príslušenstvo pre 50" Sencor SLE 50U02TCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50'' Sencor SLE 50U02TCS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Sencor SLE 50U02TCS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Sencor SLE 50U02TCS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50'' Sencor SLE 50U02TCS.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií