Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Vyhraj lístky na EURO 2024

50" Sencor SLE 50US400TCS

Zobraziť katalóg
50" Sencor SLE 50US400TCS
Televízor SMART LED, 127cm, 4K Ultra HD, 50Hz, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Netflix, VESA 200×200 mm, repro 16W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WS5435j Produktové číslo:  SLE 50US400TCS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Sencor SLE 50US400TCS


Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov je najlepšie zaobstarať televízor s pestrou paletou funkcií a špičkovým obrazom. Plne dostačujúca uhlopriečka 50" spolu s rozlíšením Ultra HD 4K sa oplatí každému, kto hľadá televízor pre tie najpútavejšie divácke zážitky. Rozlíšenie 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Smart technológia televízora vám otvára širokú škálu multimediálnych funkcií. 

Najdôležitejšie funkcie televízora 50" Sencor SLE 50US400TCS 

  • Celý obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení 
  • Obrazovka poskytuje uhlopriečku  50" 
  • Červené tlačidlo na ovládači umožňujúce prezeranie napr. aktuálneho programu, možnosť znovu prehrať reláciu alebo spravodajstvo 
  • Vstavaná WiFi televízora na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Funkcia nahrávania obsahu na USB disk na záznam ľubovoľného filmu i seriálu a samozrejme i jeho prehranie 
  • Štandard prichytenia VESA s pripravenými otvormi so závitom vo vzájomnej vzdialenosti 200 × 200 mm na prichytenie na stojan 
  • Multimediálny protokol DLNA na najjednoduchší prenos videí, muziky či obrázkov do televízora
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandard, bez ktorého sa používatelia už čoskoro sledovania pozemného vysielania nezaobídu 

Výnimočne detailný obraz televízora Sencor 

Kvalita obrazu je pre vás nadovšetko? 50" Sencor SLE 50US400TCS s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Označenie 4K znamená prístroj so štvornásobným počtom obrazových bodov, než má bežný Full HD televízor. Základom obrazu je teda plných 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri pohľade naozaj zblízka neutrpí žiadnu stratu kvality, vždy je dokonale ostrý. Nadpriemerná jemnosť obrazu vám príde vhod pri veľkom množstve obsahu, seriálov alebo filmov, najmä tých z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály nakrútené v menšom rozlíšení skúsi televízor preniesť do vyššieho a tým obraz vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly chod aplikácií a ďalších funkcií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér. 

Praktické funkcie na čele s DVB-T2 tunerom TV 50" Sencor SLE 50US400TCS 

Ak prijímate signál klasickou anténou, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Štandard vysielania označovaný ako DVB-T2 televízor zvládne, nič ďalšie netreba riešiť. S integrovaným DVB-S2 tunerom možno prijímať aj satelitný signál, veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. Ak ste používateľmi káblovej televízie, potom je možné pripojiť 50" Sencor SLE 50US400TCS pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, pre ktorý má televízor pripravený konektor. Ak sa vám nechce zápasiť s káblom, pripojíte TV k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako v inteligentných telefónoch a počítačoch, aj tu je okrem špecifických aplikácií a služieb k dispozícii klasické internetové prostredie. Pomerne bežnou, ale veľmi obľúbenou funkciou je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov vďaka USB portu. S týmto modelom však  možno obsah na disk aj nahrať. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,4 cm Hotovo!
Výška
69,2 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze na této TV přenastavit pořadí programů dle přání uživatele, nebo po naladění je nastavení programů fixní?

Dobrý den, má tato televize opravdu SCART ?

Dobrý den, má tato televize aplikaci Netflix? Děkuji.

Dobry den,na této televizi v aplikaci Youtube není možno sledovat videa ve větším rozlišení,než 360p.Kde je chyba,v aplikaci ? Popř.jak a kde stáhnout jinou? V aplikacích jako má např.LG si lze zvolit rozlišení videa.Dík za brzkou odpověď,Zdraví Martin.

Dobrý deň, chcem sa opýtať aké je PPI pri tomto televízore.

Dobry den, disponuje tahle televize hdmi 2.0? Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k 50" Sencor SLE 50US400TCS
Príslušenstvo pre 50" Sencor SLE 50US400TCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50'' Sencor SLE 50US400TCS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Sencor SLE 50US400TCS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Sencor SLE 50US400TCS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50'' Sencor SLE 50US400TCS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií