PET AlzaBoxy Q1

50" Sharp 50BL2EA

Zobraziť katalóg
50" Sharp 50BL2EA
3,8 4 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200 mm, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WSA310a1 Produktové číslo:  50BL2EA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Sharp 50BL2EA


Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov je vhodné zaobstarať TV 50" Sharp 50BL2EA s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Príjemná veľkosť uhlopriečky 50 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD ocení každý, kto hľadá televízor na skutočne výnimočný pôžitok z filmov a seriálov. Rozlíšenie 4K TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia Android TV prináša úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej až do rohov obrazovky. Smart TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Zdieľanie obrazu z mobilu je možné vďaka funkcii Miracast.

Kľúčové funkcie televízora 50" Sharp 50BL2EA

  • TV Sharp poskytuje uhlopriečku celkovo 50"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Budete na ňom môcť využiť Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 Hz pre plynulý obraz
  • Televízor Sharp je univerzálny podľa vzoru HbbTV, ktorý kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači ponúka možnosti na čítanie napríklad TV programu, prehrávanie programov od začiatku, počasie alebo hranie zábavných aplikácií
  • Funkcia ovládania hlasom znamená koniec nutnosti zastaralého tlačidlového ovládania
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k sieti
  • Štandard prichytenia VESA s vyrezanými závitmi na skrutky v rozpätí 200×200 mm na montáž na držiak
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami

Výnimočne detailný obraz TV Sharp

Patríte medzi náročnejších divákov? TV 50" Sharp 50BL2EA s jemným rozlíšením vás presvedčí, že je správnou voľbou. Označenie 4K znamená panel so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora Sharp sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje vysoké prekreslenie a skvelé detaily. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa nemení jeho kvalita, zostáva perfektne ostrý. Slušnú jemnosť obrazu si môžete vychutnať pri veľkom množstve kvalitného obsahu, napríklad pri filmoch na Blu-ray diskoch. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, skúsi preniesť do vyššieho a ich obraz viac vynikne. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie pridaných aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 50" Sharp 50BL2EA

Ak využívate klasickú anténu, môžete hodiť za hlavu jakékoľvek obavy. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento televízor ovláda, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Vďaka DVB-S2 tuneru môžete prijímať signál zo satelitu, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. Ak ste príjemcami káblového typu, tak sa zapojí 50" Sharp 50BL2EA pomocou tunera DVB-C. Rovnako ako v smartfónoch a počítačoch, využijete popri špecifických službách a aplikáciách tiež klasické internetové prostredie. Na spojenie s ďalšou elektronikou možno bez problémov využiť Bluetooth. Dnes už prakticky základnou funkciou televízora Sharp je prehrávanie flash a externých diskov prostredníctvom USB konektora.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Sharp

TV Sharp vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a HBO GO. Budete môcť využívať Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,5 cm Hotovo!
Výška
69,7 cm Hotovo!
Hĺbka
32,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,6 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
107,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,48 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám problém s USB flash disky po zapojení nejde otevřít obsah

neumim ručně doladit obraz barvy atd.Mužete mi poradit?

Dobrý den ,jde k tomu připojit ps4 a nvidia shield TV pro 2019?

Dobrý den má televize CI slot na UPC kartu?

Dobrý deň, mohol by som sa spýtať, kde nájdem webový prehliadač (google chrome) alebo niečo podobné, nakoľko v popise je uvedený otvorený internetový prehliadač a nič také neviem nájsť. A ešte by som sa rád spýtal, či je možné prepínať kanály a podobne pomocou hlasu

dobrý den, rád bych se zeptal jak seřadím kanály. děkuji

Dobrý den, mám dotaz ohledně nastavení zvuku. Při sledování satelitu, televize zvuk v pozadí utlumuje a spouští až při mluveném slovu. Což je na poslech hodně nepříjemné a v nastavení sem žádné řešení nenašel. S jinou televizi tento problém není a už jsem zkoušel i jiný satelitní přijímač. Stejně tak při sledování Netflix se zvukem problém není.

Zajimalo by mne, jestli je popis zbozi v poradku. Pochybuji totiz ze operacnim systemem televizoru je Android. Dle mych zkusenosti se spise bude jednat o Android TV a to pro uzivatele neznaleho problematiky znamena velke problemy s instalaci aplikaci z GooglePlay, kdy vetsina z nich neni s Android TV kompatibilni a tim padem se pri vyhledavani ani nezobrazi. Jestli si koupite pristroj s Android TV, zapomente na sledovani O2TV, HorizonGo, zapomente na slusny webovy prohlizec, za to preji hodne zabavy s Netflixem. Pokud mam pravdu, popis zbozi by se mel opravit a dotycni pracovnici by si meli nastudovat jaky rozdil je mezi systemy Android a Android TV aby se uz konecne mohli poucit a neuvadet zakazniky v omyl, zbytecne pak vraceji zpet nepouzitelne zbozi.

Zdravím, pořídil jsem tento model (Sharp 50BL2EA) a rád bych si optimálně nastavit obraz, bohužel nevím co některé obrazové zkratky znamenají, především pod čím je označení funkce HDR, neboť klasické označení "HDR" v nastavení obrazu není. Předem díky moc za jakoukoliv radu.

Diskusia a poradňa k 50" Sharp 50BL2EA
Príslušenstvo pre 50" Sharp 50BL2EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Sharp 50BL2EA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp 50BL2EA 50 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp 50BL2EA 50 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Sharp 50BL2EA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií