PET Premium Week Samsung

50" Sharp 50BN5EA

Zobraziť katalóg
50" Sharp 50BN5EA
5 1 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 125cm, 4K Ultra HD, Active Motion 600 (50Hz), HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV 1.5, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, Google Assistant, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Atmos, DTS HD, DTS Virtual: X, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WSA355 Produktové číslo:  50BN5EA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Sharp 50BN5EA


Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov je najlepšie staviť na TV 50" Sharp 50BN5EA s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 50 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci na plnohodnotné sledovanie filmov a televízie. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia Android TV predstavuje nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Výrobcom použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód ručí za jednotné odtiene živých farieb až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV vám otvára netušené multimediálne možnosti.

Najzaujímavejšie vychytávky TV 50" Sharp 50BN5EA

  • Televízor Sharp má obrazovku s uhlopriečkou 50"
  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Použiť môžete šikovného Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Sharp ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 1.5, ktorý kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača vám dá možnosť na prechádzanie napríklad programu vysielaných staníc, spätné prehrávanie programov, počasie, spravodajstvo alebo hranie hier
  • Schopnosť hlasového ovládania vás zbavuje nutnosti klasického ovládania
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje pripojenie na internet
  • Štandard VESA prichytenia s hotovými závitmi v rozstupe 200×200 na inštaláciu napríklad na stenu

Výnimočne detailný obraz televízora Sharp

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. TV 50" Sharp 50BN5EA s prvotriednym rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Označenie 4K charakterizuje obrazovku s dokopy štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti donedávna najbežnejším Full HD typom. Obraz televízora Sharp je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu dosahuje mimoriadne vykreslené detaily. Ani pri bližšom pohľade sa nemení jeho kvalita a je perfektne ostrý. Prvotriednu jemnosť obrazu príde vhod ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály vzniknuté v menšom rozlíšení zvládne preniesť do vyššieho a trochu ich tým zdokonalí. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší priebeh pridaných aplikácií a funkcií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 50" Sharp 50BN5EA

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, hlavnú starosť môžete hodiť za hlavu. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 tento TV zvládne, vyriešite tak jednoducho celý aktuálny prechod. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať aj satelitný signál, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. Ak máte zriadený káblový typ, tak je možné pripojiť 50" Sharp 50BN5EA pomocou takzvaného DVB-C tunera. Celý rad inteligentných funkcií vyžaduje internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, oceníte možnosť pripojiť sa na internet bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, ani na veľkej obrazovke neprídete o klasické prostredie internetu. Na pripojenie periférií, ako sú reproduktory či klávesnice, využijete Bluetooth signál. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou TV Sharp je prehrávanie flash a externých diskov prostredníctvom USB konektora. V podpore sú zvukové formáty Dolby Atmos, DTS HD a DTS Virtual: X.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Sharp

TV Sharp vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Apple TV. Je kompatibilný s Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
70 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
105 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
70 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
105 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,5 cm Hotovo!
Výška
70,7 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,6 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
107,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v jaké verzi je Android na této modelové řadě? ..je tam stále Android 9, nebo už novější Android 10, předem díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k 50" Sharp 50BN5EA
Príslušenstvo pre 50" Sharp 50BN5EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Sharp 50BN5EA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Sharp 50BN5EA TV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Sharp 50BN5EA TV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50“ Sharp 50BN5EA.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií