Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" Sharp 50EQ3EA

Zobraziť katalóg
50" Sharp 50EQ3EA
4,0 5 hodnotení
Televízor Google TV, QLED, 127cm, 4K Ultra HD, Active Motion 1000 (50Hz), HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Virtual:X, trieda energetickej účinnosti G
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSA355eb Produktové číslo:  50EQ3EA Stránky výrobcu

50" Sharp 50EQ3EA


Chcete si v pohodlí domova užiť filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? Odporučíme vám televízor Sharp. Vychutnajte si úžasné obrazové zážitky vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, Dolby Vision a HLG. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás posadia do kresla na dlhé hodiny. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Perfektný obraz je doplnený fascinujúcim zvukom pod vedením 30W reproduktorov. Smart TV Sharp je riadený pokročilým operačným systémom Google TV a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad doplní čierna farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 50
Televízor 50

Kľúčové vlastnosti televízora 50" Sharp 50EQ3EA

  • Podobnú filmovú atmosféru, akoby ste boli v kine, vám sprostredkuje televízor Sharp
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia QLED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Obrazový výkon podčiarkuje úžasný zvuk 30W reproduktorov
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke
  • Smart TV Sharp funguje s využitím najmodernejšieho operačného systému Google TV
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Picture quality index predstavuje 1000 CMR
  • O zážitok ako v kinosále sa stará technológia Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Kodi, OKTAGON TV, Magio TV, SledovanieTV a Canal+

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Usaďte sa a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 50" uhlopriečke. Televízor Sharp je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, a tak budete môcť sledovať všetky programy bez straty kvality.

Televízor 50
Televízor 50

QLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QLED TV ponúka vynikajúci vizuálny zážitok. QLED displej sa pýši revolučnou technológiou, ktorá prináša nekompromisnú farebnú reprodukciu a absolútnu vernosť pôvodnej predlohe. Umožní sledovať úplne čistý obraz aj za nepriaznivých svetelných podmienok a z rôznych uhlov.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, Dolby Vision a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom. Dolby Vision vám dovolí užívať si bohatú škálu farebných odtieňov. Aj v prípade vysokého jasu. Informácie o kvalite obrazového spracovania vyjadruje index spracovania obrazu, ktorý je tu 1000 CMR.

Televízor 50

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru Sharp

So vstavanými hernými funkciami získate výhody proti súperom. Herný zážitok je ovplyvnený vynikajúcou grafikou, rýchlymi reakciami a nízkou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozaj zábavné. Televízor Sharp funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor Google TV v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne deti. Ľahko tak objavia napríklad svoju najmilšiu rozprávku bez potreby prepisovať názov na klávesnici. Všetky prepojené zariadenia môžete ovládať jednoducho pomocou jedného inteligentného ovládača. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Sharp

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor premieňa na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Vďaka televízoru budete mať jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Skvelý výber televízora pre každého z vás

Zabezpečuje kompatibilitu s ďalšími smart zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. Zvuk ako v kinosále prinášajú pokročilé technológie Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku pomocou rozšíreného množstva kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať zvuk výstrelu, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a autentickejšie.

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

QLED televízor Sharp vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny programy prestanú lákať, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Rozmery:

73,89 × 113,22 × 23,2 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

66,87 × 6 cm (V × H)

Hmotnosť:

11,8 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, kompozitný a komponentný

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
125 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
125 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
113,22 cm Hotovo!
Výška
73,89 cm Hotovo!
Hĺbka
23,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,87 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
52 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, včera mi doručili uvedenú TV. Zvuk cez HDMI zdroj UPC však nejde, neviete pomôcť prečo? Keď pripojím zdroj UPC k inej TV zvuk ide bezproblémov. Zvuk ako taký v TV ide, napr z YouTube... Prosím o radu, je to na reklamáciu, či nastavenie v TV? Ďakujem.

jde na této nainstalovat magentu TV

Dobrý den, v červenci jsem u Vás zakoupil televizi Sharp 50'' 50EQ3EA mimo jiné s podporou aplikace Disney+. Po aktivaci účtu u Disney+ jsem se do aplikace chtěl přihlásit, ale aplikace vyžadovala aktualizaci. Bohužel nemohla proběhnout, protože televize hlásí nedostatečnou kapacitu úložiště, přesto že ta činí cca 2,5 GB. Následně jsem zjistil, že TV vyžaduje dalších 11 aktualizací, ale že stejného důvodu nemůžou proběhnout. Zkusil jsem vyřešit přidáním 16GB flašky, kterou jsem připojil jako další interní úložiště televize, ale ani tak se mi žádná aktualizace nepustila. Stále se objevuje stejná chybová hláška, že aktualizace nemůže proběhnout z důvodu nedostatečné kapacity úložiště. Můžete mi prosím poradit, co mám dělat, abych mohl aplikace v TV naplno využívat? Děkuji, Radotínský Marek

dobrý den má tato televize podporu o2 tv?

Is this Android TV or Google TV?

Vážení, mám 2 dotazy Obnovovací frekvence je pouze 50/60Hz - v čem je horší proti 100/120Hz ? Starší TV Sharp Aquos měly čtvrtý, žlutý subpixel a tím vynikající barevné podání - je to i zde ? Havránek

Dobrý den. Má tato televize operační systém Android nebo Google TV ?

Diskusia a poradňa k 50" Sharp 50EQ3EA
Príslušenstvo pre 50" Sharp 50EQ3EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Sharp 50EQ3EA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Sharp 50EQ3EA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Sharp 50EQ3EA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Sharp 50EQ3EA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií