Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

50" Sony Bravia KDL-50W685

Zobraziť katalóg
50" Sony Bravia KDL-50W685
4,7 22 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 127 cm, 16:9, 1920x1080, 200Hz, HD DVB-T/C/S2, 2x HDMI, SCART, VGA, LAN, WiFi, USB (nahrávanie + TimeShift), MHL TV, HbbTV, Android aj iOS aplikácie pre ovládanie smartphonom alebo tabletom, 4x 3D okuliare, energ. trieda A
Kód:  WS748f Produktové číslo:  KDL50W685ABAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Sony Bravia KDL-50W685

Sony Bravia KDL-50W685 je prvotriedne spracovaný 3D LED televízor s uhlopriečkou 50", teda 127 cm. Poteší Full HD rozlíšenie. Technológia EDGE LED predstavuje výhody v podobe vyššieho dynamického kontrastu a nulového úniku svetla. Televízne vysielanie môžete prijímať pomocou zabudovaných digitálnych tunerov DVB-T/C/S/S2. Pomocou USB portu pripojíte napríklad externý harddisk, na ktorý môžete nahrávať svoje obľúbené programy aj vo formáte MKV alebo si z neho prezerať filmy a fotografie. Tento televízor prehrá väčšinu dnes používaných video aj audio formátov.

Vďaka unikátnemu Sony podstavci je možnosť televíziu ľahko uchytiť k stene bez nutnosti VESA držiaka. K internetu sa môžete pripojiť pomocou LAN konektora alebo bezdrôtovo prostredníctvom integrovaného WiFi modulu. Pre pripojenie televízora k rôznym zdrojom môžete využiť dva HDMI vstupy. Certifikácia DLNA sa potom postará, aby ste mohli prehrávať multimédiá z akýchkoľvek, do domácej siete pripojených, zariadení - napríklad počítačov, mobilných telefónov, digitálnych fotoaparátov, alebo napríklad Blu-ray prehrávačov.

Nechajte sledovaný obraz ožiť


Či už chcete teplejšie západy slnka, jasnejšie oči, alebo napínavejší dej, technológia X-Reality PRO dodá všetkému, čo sledujete, ďalšiu dimenziu. Táto technológia využíva databázu vizuálnych informácií, analyzuje a vylepšuje každý obraz. Zvlášť účinná je u tvárí a telových tónov. Technológia Motionflow XR 200 Hz zaisťuje plynulosť rýchlej akcie, ktorá sa tak pred vami nerozplynie v jednej šmuhe.

Prenos z chytrého telefónu na TV


Skvelý spôsob, ako prechádzať aplikácie a mediálny obsah vášho telefónu z pohodlia pohovky pomocou diaľkového ovládača televízora. Užite si multimediálny obsah a aplikácie vášho telefónu na televízii BRAVIA, sledujte HD videoklipy a fotografie na veľkej obrazovke televízora.

Vstúpte do sveta online zábavy


Chcete sa na niečo pozrieť, ale nič vás nezaujalo? Pomocou vstavaného prijímača WiFi môžete získať prístup k sieti Sony Entertainment Network, kde nájdete pravdepodobne všetko, čo vás napadne. Stačí sa len pripojiť. Môžete streamovať filmy v HD rozlíšení, milióny skladieb a obľúbené televízne kanály. K dispozícii je tiež webový prehliadač a aplikácie ako Twitter, Facebook, YouTube a Skype.

Nech zvuk príde za vami


Chcete skutočne cítiť hrmenie hromu alebo hukot stíhačky? Za vynikajúci hudobný prejav vďačíme vstavaným reproduktorom "Bass Reflex Box" s dlhým zvukovodom, ktorý je šikovne umiestnený za televízorom. Reproduktory síce neuvidíte, zato ich však budete zreteľne počuť. Špeciálne umiestnený panel smeruje rýdzi zvuk priamo k vám. Vstavané reproduktory sú útle a kompaktné. Vďaka tomu bez ohľadu na intenzitu akcie nedochádza k nežiadúcim rezonanciám, takže dialógy sú čisté a zreteľné.

Užite si sledovanie ešte viac


Ovládajte bez námahy váš televízor BRAVIA pomocou smartfónu alebo tabletu. Prečítajte si viac o programe, ktorý práve sledujete, prechádzajte TV program. Ľahko prechádzajte a objavujte ďalší obsah. O reláciách môžete aj posielať príspevky na sociálne siete a hovoriť o nich s priateľmi. To všetko pomocou vášho smartfónu alebo tabletu a aplikácie "TV sideview", dostupnej pre operačné systémy Google Android a Apple iOS.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,2 cm Hotovo!
Výška
69,4 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Sony Bravia KDL-50W685 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Sony Bravia KDL-50W685. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Sony Bravia KDL-50W685. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Sony Bravia KDL-50W685. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Sony Bravia KDL-50W685.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií