Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

50" TCL 50P725

Zobraziť katalóg
50" TCL 50P725
3,0 4 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 127cm, 4K Ultra HD, PPI 2200 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×300, repro 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK690b9m1 Produktové číslo:  50P725 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" TCL 50P725


Televízor 50

Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov si môžete zaobstarať televízor 50" TCL 50P725 s praktickými funkciami a dokonalým obrazom. Rozmerná uhlopriečka 50 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je dobrou voľbou pre toho, kto hľadá televízor pre toho najnáročnejšieho diváka. Rozlíšenie TV 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia Android TV vám otvára netušené multimediálne možnosti. Použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Najpodstatnejšie výhody TV 50" TCL 50P725

  • TV TCL ponúkne uhlopriečku 50"
  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • K dispozícii budete mať asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Snímková frekvencia 50 / 60 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor TCL ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, ktorý spája televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo vám sprostredkuje prehliadanie napr. programov, archívov odvysielaných relácií, počasie, hranie hier a ďalšie informácie
  • Schopnosť ovládania hlasom vás zbavuje nutnosti hľadania ovládača
  • Herný režim eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu počas hrania, vďaka čomu vám už neunikne jediný nepriateľ
  • Predpripravená WiFi technológia v TV umožňuje pripojenie na internet
  • Štandard prichytenia VESA s vyvŕtanými otvormi so závitom vo vzdialenosti 200×300 na inštaláciu napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
Televízor 50
Televízor 50

Výnimočne detailný obraz TV TCL

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. televízora 50" TCL 50P725 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Označenie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora TCL je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri sledovaní z menšej vzdialenosti sa jeho kvalita nijak nemení, zostáva perfektne ostrý. Nadpriemerne jemné rozlíšenie vám príde vhod ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, skúsi preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod aplikácií a inteligentných funkcií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

Televízor 50

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 50" TCL 50P725

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, nič ďalšie netreba riešiť. S DVB-S2 tunerom možno prijímať signál zo satelitu veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. Ak máte káblový typ, tak sa zapojí 50" TCL 50P725 pomocou tunera s označením DVB-C. Väčšina pokročilých funkcií vyžaduje internet, na ktorý má pripravený konektor. Ak nechcete zápasiť s káblom, uvítate možnosť pripojiť ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, ani na veľkej obrazovke neprídete o klasické prostredie internetu. Na pripojenie klávesnice, reproduktorov či ďalšej elektroniky využijete Bluetooth. V podstate samozrejmou funkciou televízora TCL je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov pomocou USB konektora. Podporovanými zvukovými formátmi sú Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 a DTS HD.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV TCL

Televízor 50" TCL 50P725 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player a OKTAGON TV. K dispozícii budete mať asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Telefón nebudete musieť zakaždým ručne pripájať, ale pri budúcom priblížení k televízoru s ním bude automaticky spárovaný.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
59 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
86 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
59 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
86 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,2 cm Hotovo!
Výška
70,5 cm Hotovo!
Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,3 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
88,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den. yakoupil jsem tuto TV, v info je napsano ye se jedna o Android TV, pri zapnuti jsem se prihlasil k siti {internet},a el odmitam se pripojit ke Googlu, zadnu ucet GOOGLe nemam a nechci. jak stahovat aplikace jako je napr. tuner, tmobile TV go apod ... me to nechce pustit dale, ani do jakehosi obchodu ... dekuji

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Jsem nevidomí, a u téhle značky jsem už viděl, že fungoval talkback. měl by být v nastavení/předvolby zařízení/usnadnění, nevím to přesně, a tam talkback. Mohl by mi někdo říct, jestli tahle verze televize to umí? Po případě mi říct, jakou telku si mám koupit? Zkoušel jsem Hitachi, ale tam to nefunguje. Díky moc za odpověď.

Dobrý den, platí zde prodloužení záruky na 5 let?

Dobrý den, jak nainstalovat O2 TV?

Diskusia a poradňa k 50" TCL 50P725
Príslušenstvo pre 50" TCL 50P725 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" TCL 50P725. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50“ TCL 50P725. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50“ TCL 50P725. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" TCL 50P725.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií