Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

55" Hisense 55A7300F

Zobraziť katalóg
55" Hisense 55A7300F
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, PCI Hisense 1600 (50Hz), Direct LED, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Netflix, Voyo, VESA 200×300, repro 16W, DTS Virtual: X, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  HIS020q9b Produktové číslo:  55A7300F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense 55A7300F


Vychutnajte si každý detail v ohromujúcej 4K HDR kvalite

Nechajte sa oslniť 55" televízorom Hisense 55A7300F s atraktívnym bezrámikovým dizajnom, ktorý sa stane perfektným doplnkom každého interiéru. Špičkový LED panel so 4K UHD rozlíšením poskytuje úžasne reálnu kvalitu obrazu s výnimočne ostrými detailmi a prirodzenými farbami vďaka podpore štandardu HDR 10+/HLG. O špičkový priestorový zvuk s jasnými dialógmi sa postará technológia DTS Studio Sound™. Používateľsky prívetivý operačný systém VIDAA zabezpečí rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám a inteligentným funkciám.

4K TV Hisense 55A7300F ponúka podporu štandardu HDR 10+/HLG

4K TV Hisense 55A7300F si poradí s prehrávaním profesionálneho HDR 10+/HLG obsahu z kompatibilných zdrojov ako sú prehrávače 4K Blu-ray diskov, USB kľúče, či herné konzoly PlayStation a XBOX. Profesionálne HDR technológie presnejšie upravujú jas a úrovne farieb samostatne v jednotlivých scénach a vytvárajú tak reálny obraz s vykreslenejšími detailmi a živými farbami v tmavých a jasných pasážach. 

55" televízor Hisense 55A7300F s technológiou Ultra Dimming

Technológia Hisense Ultra Dimming využíva v jednotlivých častiach obrazovky rôzne krivky rozšírenia kontrastu na dosiahnutie pôsobivejšieho obrazu. Kontrast je zdokonalený nielen s ohľadom na detaily, ale aj na celý obraz. Technológia UHD AI Upscaler navyše zlepšuje všetky vaše obľúbené filmy, televízne relácie, či športové prenosy v HD či Full HD rozlíšení na čistý a ostrý obraz približujúci sa 4K kvalite. 

Dych vyrážajúci obraz Smart TV Hisense s reálnymi farbami

Smart TV Hisense 55A7300F s technológiou Precision Colour vykúzli širokú škálu farebných odtieňov s 10-bitovou farebnou hĺbkou, ktorá poskytuje rozsiahle informácie o farbe kvôli reálne pôsobiacemu vizuálnemu zážitku. Vďaka pokročilým algoritmom sú farby reprodukované oveľa presnejšie a maximálne sa približujú skutočnosti. 

Získajte prístup k inteligentnej multimediálnej zábave so systémom VIDAA

Operačný systém VIDAA U4.0 premení váš televízor na inteligentné multimediálne centrum s intuitívnym používateľským prostredím. VIDAA ponúkne prístup k bohatej ponuke aplikácií vrátane obľúbených služieb Netflix, YouTube, Prime Video, Red Bull TV, alebo Voyo, ktoré poskytnú bohatú knižnicu filmov, seriálov, dokumentov, či športových prenosov. Nechýba ani funkcia na prehrávanie multimédií, zrkadlenie obsahu mobilných zariadení, či ovládanie pomocou hlasového asistenta Amazon Alexa.

Mobilná aplikácia Remote NOW

Po spárovaní televízora Hisense 55A7300F s mobilnou aplikáciou Remote NOW (Android, iOS) môžete nahradiť diaľkové ovládanie vašim smartfónom. Aplikácia tiež umožní zrkadlenie obsahu mobilného telefónu priamo na veľkú obrazovku televízora, pohodlné zadávanie textu, alebo využívať telefón ako myš na ľahšie prezeranie obsahu. 

UHD TV Hisense 55A7300F ponúka herný režim na plynulejšie herné akcie

Zvýšte svoje šance na víťazstvo v plynulejších herných seansách, ktoré si vychutnáte vďaka kratšiemu oneskoreniu medzi vstupom a reakciami na obrazovke. Vstupné oneskorenie na UHD TV Hisense klesá až na 16 ms, čo oceníte najmä pri športových hrách, alebo pretekoch. 

4K Ultra HD TV Hisense 55A7300F zobrazí dokonale plynulý pohyb

Na rozdiel od bežných televízorov, ktoré majú tendenciu rozmazávať pohyb, 4K Ultra HD TV Hisense s technológiou Smooth Motion identifikuje najmenšie detaily pri rýchlo sa pohybujúcich objektoch a rekonštruuje pixely tak, aby obnovil čistý a jasný pohyb a zobrazil presné obrysy objektu. Výsledkom je dokonale plynulý pohyb bez rozmazania, ktorý si vychutnáte v akčných filmových scénach, alebo pri sledovaní športových prenosov. 

Hisense 55A7300F ponúka priestorový zvuk s technológiou DTS VIRTUAL:X™

Nechajte sa vtiahnuť do deja očarujúcim priestorovým zvukom, ktorý vytvárajú integrované reproduktory s technológiou DTS Virtual:X™. Televízor identifikuje a oddeľuje dialóg od zvukov na pozadí, aby bol lepšie zrozumiteľný. Okrem toho zvuk obohatí o silné basy a účinne redukuje rušivý šum, aby bol zaručený krištáľovo čistý zvukový výstup. 

Bezdrôtové Bluetooth rozhranie Smart TV Hisense

K Smart TV Hisense 55A7300F môžete jednoducho pripojiť slúchadlá, externý soundbar, alebo reproduktory cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie a vychutnať si zvuk v maximálnej kvalite bez prekážajúcich káblov. 


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
86 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
94 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
86 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
94 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, CI+ 1.4, Audio analóg vstup Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123 cm Hotovo!
Výška
76,1 cm Hotovo!
Hĺbka
23,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,6 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
60,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
13 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím vás. Koupil jsem si u vás, televizí HISENSE A7 SÉRIE 55'' 55A7300F. VŠE JSEM UDĚLAL JAK BYLO V NÁVODU, ALE TELEVIZE ME PŘI INSTALICI PROGRAMU, NENAŠLA ZÁKLADNÍ PROGRAM NOVA, PRIMA, PRIMA MAX. ACKOLIL TELEVIZI CO MÁM V JINÉM POKOJI VŠE BĚŽÍ BEZ ZÁVAD, ANTÉNA UPC, TAM JSEM VOLAL A VŠE ZAPOJENO V POŘÁDKU. DĚKUJI ZA RADU A POMOC.

Diskusia a poradňa k 55" Hisense 55A7300F
Príslušenstvo pre 55" Hisense 55A7300F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Hisense 55A7300F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Hisense 55A7300F.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií