PET Premium Week Samsung

55" Hisense 55U8QF

Zobraziť katalóg
55" Hisense 55U8QF + darček Lepšia.TV a HBO GO na 3 mesiace
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PCI Hisense 3000 (100Hz), Direct LED, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, Netflix, Voyo, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×300, repro 20W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  HIS020q7a Produktové číslo:  55U8QF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense 55U8QF


Televízor Hisense s luxusným obrazom

ULED Smart TV 55“ Hisense 55U8QF ponúka luxusný obraz na sledovanie filmov, športu a je ideálny aj na hranie hier a mnoho ďalšieho. Za prirodzeným vykreslením náročných scén so širokou paletou odtieňov farieb stoja unikátne technológie Quantum Dot a Dolby Vision®. Špičkový zvuk potom zabezpečujú reproduktory JBL na prednej strane televízora, prostredníctvom technológie Dolby Atmos®. 



ULED TV

Technológia Hisense ULED® posúva zážitky v rámci svojej triedy na bezkonkurenčnú úroveň. Vďaka technológii Hi-View, Full Array Local Dimming a Wide Color Gamut sa vytvára ten najlepší možný kontrast, spracovanie farieb a vykreslenie pohybu.



Kvalitnejšie farby vďaka technológii Quantum Dot Color

Farby s veľkou intenzitou a hĺbkou ako je červená, zelená a modrá sú na televízore Hisense 55U8QF prostredníctvom technológie Quantum Dot Color zobrazené takým spôsobom, o akom sa vám u konvenčných televízorov ani nesníva. Vďaka užšej šírke spektrálnej čiary budete oveľa ľahšie rozlišovať základné farby.



Full Array Local Dimming – Hlbšia čierna, jasnejšia biela

Technológia Full Array Local Dimming ovláda 180 nezávislých zón podsvietenia, ktoré poskytujú rovnomerne optimalizovaný obraz s hlbšiu čiernou a jasnejšou bielou. Výrazne sa tým zvyšuje kontrast obrazu, čo je ideálne pre dynamickejší zážitok zo sledovania.



Televízor Hisense s funkciou Ultra Motion

Vychutnajte si veľmi plynulé a hladké zobrazenie pohybu vďaka vysokej obnovovacej frekvencii 120 Hz v spojení s technológiou Ultra Motion, ktorá umožňuje televízoru Hisense 55U8QF identifikovať všetok šum prostredníctvom dynamického algoritmu.



Dolby Vision HDR – prirodzený kontrast s reálnymi farbami

Funkcia Dolby Vision™ je v súčasnosti absolútnou špičkou pre HDR. Dokáže zobraziť čiernu farbu až 10 tmavšie a ostatné farby až 40× jasnejšie. Vďaka tomu si na TV Hisense s technológiou Dolby Vision™ vychutnáte reálne farby a prirodzený kontrast ako nikdy predtým.



Reproduktory od legendárnej spoločnosti JBL

Reproduktory TV 55“ Hisense 55U8QF boli vyvíjané v spolupráci s legendárnou spoločnosťou JBL. Na rozdiel od ostatných televízorov sú reproduktory na prednej strane. Vďaka tomu pri sledovaní vášho obľúbeného koncertu, alebo športového zápasu dochádza k úplne minimálnym stratám zvuku. Budete sa tak cítiť, ako by ste boli priamo na mieste.


Buďte v strede diania s Dolby Atmos®

Je jedno, či sa pozeráte na hollywoodske trháky, sledujete zápas svojho obľúbeného tímu, alebo hráte hry, zvukový systém Dolby Atmos® vás vždy vtiahne do deja tak, ako by ste boli v strede diania.



Rýchly operačný systém VIDAA U4

Vďaka rýchlemu a veľmi prehľadnému operačnému systému VIDAA U4 nebudete pri Smart TV Hisense nikdy na nič zbytočne dlho čakať. Samozrejmosťou je kompatibilita s poskytovateľmi obsahu ako je Netflix, Amazon Prime, YouTube, RedBull TV, Facebook Watch, UEFA, TV, alebo VOYO.



Aplikácia Remote NOW – ovládač vo vašom mobile

Smart TV Hisense 55“ 55U8QF môžete veľmi ľahko ovládať prostredníctvom telefónu, ktorým nahradíte diaľkový ovládač. Stačí si stiahnuť aplikáciu Remote NOW na Google Play, alebo Apple App Store. Budete potom schopní premietať obsah telefónu priamo na obrazovku televízora, pohodlne zadávať text, alebo telefón využiť ako myš na prezeranie obrázkov.



Herný režim

Zvýšte svoju šancu na víťazstvo vďaka televízoru Hisense 55U8QF! Herný režim skracuje oneskorenie reakcie až na 16 milisekúnd. To oceníte predovšetkým pri akčných strieľačkách a pretekárskych hrách.



Hi-View Engine – AI pre lepší zážitok

Každá scéna je v reálnom čase optimalizovaná patentovanou technológiou Hi-View Engine, ktorá využíva umelú inteligenciu na ešte lepšie grafické spracovanie. Obraz je vďaka tomu jemnejší a pohyby plynulejšie.



Anti-Glare Screen – plnohodnotný zážitok za akýchkoľvek svetelných podmienok

Obrazovka Smart TV Hisense 55U8QF absorbuje vďaka povrchovej úprave Anti-Glare 98,5 % prichádzajúceho svetla pri odraze len 1,5 %. To je o 66,67 % odrazeného svetla menej oproti bežným obrazovkám. Svietiace slnko vás už tak nebude rušiť pri sledovaní vášho obľúbeného programu.



TV Hisense bez vyčnievajúcich káblov

Preč s nevzhľadnými káblami! Vďaka špeciálnemu držiaku káblov, ktorý všetko spojí do jedného zväzku, vám už v obývačke nebude nič zbytočne trčať. Všetko zostane čisté a prehľadné.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
158 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
200 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
158 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
200 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Maximálny jas
600 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,2 cm Hotovo!
Výška
79,9 cm Hotovo!
Hĺbka
30,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,3 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
77,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň! Prosím Vás, aj na tento model platí akcia cashback? A keď áno, tak koľko je? Za odpoveď vopred Vám ďakujem!

Dobry den, podporuje tato TV Dolby Vision? Na obrazkoch je vidiet, ze ano, ale v parametroch tento udaj chyba. Dakujem

Dobrý den co jsem tak koukal tak je asi tato TV nejvhodnější k PlayStationu 5 v ceně do 20 000_ Kč nebo byste mi doporučil nějakou lepší a popřípadě jakou díky moc

Dobrý den, Chci se zeptat zda tato tv jde nějak spárovat s google mini(google assistentem) alespoň na základni přikazy jako : vypnout zapnout zvyšit a snižit volume atd.... Děkuji za odpověd

Dobry den, jaky operacni system ma tahle televize ? resp. na jake platforme bezi ? Predpokladam, ze nejde o Android a tedy se nebudou dat vyuzit klasicke appky, jako napr. HBO GO ? Dekuji.

Dobry den, mozem sa spytat na rozmery krabice? a ktory modelovy rok je tato tv ? vdaka

Dobrý den chci se zeptat co je lepší qled nebo oled panel u oled panelu mají malou životnost a u qled na dalako více zivotnost? A je televize vhodná na ps5 děkuji za odpověď

Dobrý den, moje stávající TV má slot na UPC kartu (dnes už Vodafone) je to kabelová televize, umožňuje tato TV použití této karty? Děkuji Brzobohatý

dobry den prodává se tv se stojanem?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli jde do TV nainstalovat O2tv děkuji

12
Diskusia a poradňa k 55" Hisense 55U8QF
Príslušenstvo pre 55" Hisense 55U8QF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Hisense 55U8QF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Hisense 55U8QF.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií