Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

55" Hisense H55N5300

Zobraziť katalóg
55" Hisense H55N5300
Televízor – SMART LED, 138cm, 4K Ultra HD 3840×2160, PCI 1000(60Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Vidaa Lite 2 OS, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, Wifi, MHL, HbbTV, webový prehliadač, PVR nahrávanie, Timeshift, UHD upscaling, hotelový režim, VESA, reproduktory 20W, A
Kód:  HIS020n3 Produktové číslo:  H55N5300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense H55N5300




Ultratenký televízor so 4K rozlíšením

Televízor Hisense H55N5300 v sebe spája inteligentné funkcie, najmodernejšie technológie a vynikajúcu ostrosť obrazu s Ultra HD rozlíšením. O pohodlné ovládanie všetkých funkcií a rýchly prístup k online obsahu je televízor vybavený moderným používateľským prostredím Vidaa Lite 2.0.


Kľúčové vlastnosti Hisense H55N5300  

  • Uhlopriečka 55" (138 cm)
  • Rozlíšenie obrazu 4K Ultra HD 3 840 × 2 160 px
  • Prehľadné prostredie Vidaa pre inteligentú zábavu
  • Rýchly chod všetkých funkcií (4-jadrový procesor)
  • Príjem vysielania DVB-S2/C/T2 HEVC (H.265)
  • Dekodér H.265 aj pre streamované video
  • Bezdrôtové pripojenie k sieti cez WiFi
  • 2× USB port pre prehrávanie aj nahrávanie relácií
  • 3× HDMI, CI+, LAN, DLNA, MHL, HbbTV

Intuitivní ovládání funkcí

Používateľské rozhranie Vidaa Lite

Moderné a prehľadné prostredie Vidaa Lite 2.0 umožní rýchle ovládanie hlavných funkcií televízora vrátane jednoduchého prístupu k online službám a multimediálnemu obsahu z pripojených externých zdrojov. Systém beží rýchlo a hladko vďaka štvorjadrovému procesoru. 

Zlepšenie kvality obrazu

Zlepšenie kvality obrazu

Funkcia 4K Upscaling kóduje FHD signál do 4K kvality, vďaka čomu umožňuje divákovi vychutnať si maximálnu kvalitu obrazu aj pri obsahu s nižším rozlíšením. Namiesto štandardného, štvornásobného zvýšenia každého pixelu, funkcia 4K Upscaling vypočíta farbu všetkých susedných pixelov a automaticky zváži, ako tieto pixely najlepšie kompenzovať.

Vychutnajte si každý detail

Hisense 4K UHD ponúka štvornásobné rozlíšenie obrazu ako je to pri klasických Full HD televízoroch. Vďaka tomu si vychutnáte aj tie najmenšie detaily a zažijete očarujúci pohľad porovnateľný so sledovaním filmu v kine a to priamo z vašej obývačky.   

bohatý kontrast

Bohatý kontrast

Funkcia lokálneho stmavenia umožní zjasnenie, stmavenie, alebo úplné vypnutie obrazového bodu pre dosiahnutie dokonalej čiernej farby v závislosti od zobrazovaného obsahu. Výsledkom je bohatý kontrast medzi svetlými a tmavými oblasťami pre poskytnutie dokonalého zážitku domáceho kina.

Dokonalý pohyb

Dokonalosť pohybu

Televízor Hisense H55N5300 využíva technológiu MEMC (Motion Estimate and Motion Compensation) pre zvýšenie čistoty zobrazenia pri rýchlo sa pohybujúcich obrazoch. S technológiou Backlight Scan je pohyb zobrazený plynulo a hladko bez viditeľných stôp jednotlivých fáz, čo ocenia predovšetkým milovníci športu.

Presnejšie podanie farieb

Technológia Pure Colour rozširuje farebné spektrum obrazu, takže zobrazené odtiene vždy zodpovedajú realite a nedochádza k žiadnemu výraznejšiemu farebnému posunu. Výsledný obraz je dokonale sýty a plný živých farieb, ktoré vás úplne uchvátia.

Pripravená na budúcnosť

Pripravený na budúcnosť

Televízor Hisense je kompatibilný s kodekom H.264 známym ako Advanced Video Coding (AVC) a H.265 známym ako HEVC. Vďaka týmto kodekom nebude problém prehrať akýkoľvek záznam v 4K rozlíšení a to aj po prechode na nové digitálne vysielanie DVB-T2.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Zdieľanie obsahu cez WiFi rozhranie

Pripojte televízor Hisense k bezdrôtovej sieti pomocou WiFi rozhrania a ľahko zdieľajte snímky, videá, hudbu a pod. z vášho prenosného zariadenia priamo na veľkej televíznej obrazovke. Všetky operácie môžete navyše ovládať bezdrôtovo z vášho mobilného telefónu či tabletu.

Online streamování obsahu

Online streamovanie 4K obsahu

Pomocou jediného dotyku prsta sa dostanete do neuveriteľného sveta 4K obsahu, v ktorom si môžete vychutnať všetky filmy v maximálnych detailoch, ktoré vás úplne pohltia. Stačí pripojiť televízor k sieti, zvoliť kanál a už vám nič nebráni ponoriť sa do deja.

Youtube, Netflix, Amazon

Prístup k obľúbeným službám

Stlačením jediného tlačidla na ovládači získate okamžitý prístup k obľúbeným službám Youtube, Netflix, Amazon atď., prostredníctvom ktorých si vychutnáte stovky kvalitných filmov a seriálov. Už sa nemusíte podriaďovať televíznemu programu, teraz môžete sledovať iba to, na čo máte práve chuť.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,4 cm Hotovo!
Výška
78,6 cm Hotovo!
Hĺbka
27,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, jaký je rozdíl mezi tímto modelem a modelem Hisense H55N5200? Děkuji.

Diskusia a poradňa k 55" Hisense H55N5300
Príslušenstvo pre 55" Hisense H55N5300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Hisense H55N5300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Hisense H55N5300.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií