Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

55" Hitachi 55HK4W64

Zobraziť katalóg
55" Hitachi 55HK4W64
4,6 5 hodnotení
Televízor - SMART LED, 140cm, 4K Ultra HD, 1200 BPI, Direct LED, Picture Master Plus, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 1x Scart, VGA, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA , webprehliadač, USB nahrávanie a prehrávanie, HbbTV, Miracast, Netflix 4K, hotelový mód, Sound Master Plus, DTS HD, Dolby Digital, VESA, repro 2x10W, A +
Kód:  WH046l Produktové číslo:  55HK4W64 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Hitachi 55HK4W64


Tradičný výrobca elektroniky prichádza s vlastnou ponukou pôsobivo ostrého Ultra HD obrazu a aby ste si ho užili do sýtosti, sú pridané početné inteligentné funkcie. Technológia Picture Master Plus, rýchle obrazové spracovanie (1 200 BPI) a Wide Color Gamut dodajú reálne vyzerajúci obraz zaliaty vierohodnými farebnými tónmi aj v zložitých a dynamických scénach. LED podsvietenie dodáva obrazu sýte odtiene farieb a jemné detaily a zároveň znižuje spotrebu elektrickej energie. So svojím minimalistickým rámčekom a moderným dizajnom sa televízia Hitachi 55HK4W64 hodí do každého interiéru.

Kľúčové vlastnosti 4K SMART televízora Hitachi 55HK4W64

  • Picture Master Plus a Ultra HD pre mimoriadnu ostrosť a detaily + zvyšovanie rozlíšenia (upscaling)
  • Hladký pohyb vďaka rýchlemu spracovaniu obrazu (1 200 BPI)
  • Širšia farebná paleta farieb vďaka Wide Color Gamut
  • Podpora nového štandardu DVB-T2 (H.265/HEVC) + DVB-S2 / C
  • Bluetooth pre bezdrôtové periférie
  • Streamovanie po lokálnej i internetovej sieti (WiFi, LAN)
  • Spracovanie zvuku Sound Master Plus
  • Zrkadlenie displeja technológiou Miracast

Užívajte si obsah na sieti cez WiFi s DLNA

Ako správna SMART TV ponúka Hitachi 55HK4W64 komfort sieťových funkcií. Prezriete si nielen webový obsah integrovaným prehliadačom, ale s absolútnou jednoduchosťou možno tiež streamovať videá, fotografie či hudbu. Cez DLNA prehráte obsah telefónu, tabletu aj notebooku prostredníctvom dostupnej siete. Len sa pripojíte k bezdrôtovému routeru a všetko si vychutnáte z pohodlia gauča. Na priamo potom vie zrkadliť displej mobilného zariadenia. Stačí podpora Miracast.

Uspokojí aj náročného diváka s HbbTV a DVB-T / T2 / C / S2

Tuner DVB-T / T2 / C / S2 vám ušetrí výdavky za samostatné settop boxy a sledované relácie si budete môcť nahrávať a následne prehrávať z USB úložiska. Potrebujete si od televízie odskočiť? Potom využite TimeShift a pauznite si živé televízne vysielanie. HbbTV okorení váš televízny zážitok. Prináša zaujímavé prídavné informácie. Napríklad pri sledovaní športového zápasu si vyhľadáte priebežné výsledky iných zápasov a pod. Unikátna aplikácia iVysílání od Českej televízie vám sprístupní bohatú ponuku archívu priamo na televízore Hitachi 55HK4W64.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
125 cm Hotovo!
Výška
79,5 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
10 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemůžu najít kam připojit Scart kabel do TV. Neví někdo kde ho najdu? nebo lze zapojit ze set-top-boxu Scart x VGA??? díky za odpověď

Dobrý den, zakoupil jsem si tuhle tv a chci se zeptat proc mi z usb flash disku nejde prehrat více než 50% filmů a videji? Píše to ze format není podporován, a pritom jsou to normální avi soubory ,ktere mi vsechna elektronika co mam doma přehraje, teda kromě tehe tv, navic v celé místnosti je citit divný chemický zápach z tv , myslel jsem ze je to tim ze je nová ale po mesici by uz to smrdět nemelo ne? Dekuji za info

Dobrý den, dotaz k TV 55" Hitachi 55HK4W64 : pokud na této televizi přepnu na kanál ČT1 nebo jiný třeba Prima FTV uvidím obraz po celé ploše obrazovky? Koukám většinou na zprávy nebo serial Vraždy z Mintsomeru, tak abych to neviděl jen na části obrazovky ale po celé délce. Ptám se hloupě protože na jiné telce jsem kdysi koukal na pořad který byl jen čtverec nikoliv po celé obdélníkové délce TV. Děkuji a omlouvám se jestli jsem se nevhodně zeptal.

Zdravím, jaký je pro tuto televizi vhodný držák na stěnu? Předpokládám, že skrz HDMI přípojím PC nebo herní konzoli...? díky

Zdravim,chci se zeptat zda je mozne pripojit UPC pres hdmi?

Dobrý den, umí nahrát pořad v nepřítomnosti na USB/HDD, tak že si to předem naprogramuji, např. pomocí EPG? Děkuji.

Dobrý den zakoupil jsem tuto TV do kanceláře, ale nedaří se mi připojit notebook prostřednictvím sítě k TV. Postup: na TV nastavím Wireless Display, v notebooku dám přidat zařízení z nabídky vyberu HITACHI Displej, začne pokus o připojení, obrazovka TV zčerná a zhruba po minutě mi to napíše na notebooku, že připojení se nezdařilo. Používám notebook HP s WIN10. TV už mi několikrát při tomto pokusu připojení zcela zamrzla. Prosím poraďte mi v jak úspěšně bezdrátově připojit PC s TV. Díky

Dobrý den,přehraje mi tato tv filmy z externího disko 1TB

Bohužel opět sem nenašel zda ma opticky výstup nebo hdmi/AČR... Dekuji

Dobrý den, měl bych 2 dotazy k upřesnění parametrů této TV. Jaký VESA rozměr držáku na zeď je pro tento model TV potřeba ? Má skutečně tento model funkci timeshift, jak zmiňujete v textu ? (na webu Hitachi jsem totiž tuto informaci nenašel). Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k 55" Hitachi 55HK4W64
Príslušenstvo pre 55" Hitachi 55HK4W64 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Hitachi 55HK4W64. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Hitachi 55HK4W64. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Hitachi 55HK4W64. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Hitachi 55HK4W64.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií