Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

55" JVC LT-55VAO9235

Zobraziť katalóg
55" JVC LT-55VAO9235 + záruka 42 mesiacov po registrácii
5 2 hodnotení
Televízor SMART ANDROID OLED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 3400 (100Hz), Direct LED, HDR10, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Netflix, HBO Max, VESA 200×200, repro 24W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Virtual: X, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WJV056j0 Produktové číslo:  LT-55VAO9235 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" JVC LT-55VAO9235


Pre správne divácke zážitky je najlepšie zaobstarať televízor 55" JVC LT-55VAO9235 s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 55 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD plne vystačí každému, kto zháňa TV na skutočne výnimočný pôžitok z filmov a seriálov. Dokonalé rozlíšenie UHD TV vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia Android TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Použitá technológia OLED za pomoci viacvrstvových zobrazovacích buniek sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol až k okrajom samotnej obrazovky. Jej veľkou výhodou je navyše dokonalé vykreslenie čiernej, teda ten najlepší kontrast, akého možno dosiahnuť. TV Smart vám otvára možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Najdôležitejšie znaky TV 55" JVC LT-55VAO9235

  • TV JVC disponuje uhlopriečkou 55"
  • S vysokým 4K rozlíšením si vychutnáte filmy, seriály aj šport v najvyššej kvalite
  • OLED technológia ako jediná na svete zaistí dokonalú čiernu
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Televízor JVC je multifunkčný podľa vzoru HbbTV, čo je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Hodnota snímkovej frekvencie 100 / 120 Hz sľubuje naozaj plynulý obraz, čo oceníte hlavne pri akčných scénach či športe
  • Tzv. červené tlačidlo na prehliadanie napr. programu vysielania, možnosť prehrať reláciu od začiatku, hranie hier alebo sledovanie počasia
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie na internet
  • Štandard VESA prichytenia s hotovými otvormi so závitom od seba vzdialenými 200×200 na inštaláciu na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Mimoriadna kvalita obrazu televízora JVC

Patríte medzi náročnejších divákov? TV 55" JVC LT-55VAO9235 s pokročilou technológiou zobrazovania nadchne všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti donedávna najbežnejším Full HD typom. Obraz televízora JVC je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu ponúka výnimočnú úroveň detailov. Ani pri veľmi blízkom pohľade sa jeho kvalita nijak nemení, je vždy perfektne ostrý. Prvotriednu jemnosť obrazu si vychutnáte nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Filmy a seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, zvládne preniesť do vyššieho a trochu ich tým zdokonalí. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly priebeh aplikácií a inteligentných funkcií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

OLED technológia TV na dokonalý kontrast

K maximálnej kvalite obrazu prispieva OLED technológia, pri ktorej dokáže každý z bodov obrazu zmeniť farbu. Následkom je neprekonateľný kontrast a predovšetkým možnosť body povypínať a dosiahnuť tú najlepšiu možnú čiernu, zatiaľ čo iné technológie musia pracovať s tmavosivou. OLED TV zaujmú aj sýtymi, živými farbami. Úplne samozrejmý je tzv. HDR, vysoký dynamický rozsah. Jeho úlohou je zaistiť prirodzený jas a kontrast, nevznikajú vďaka nemu tak tmavé plochy kvôli protisvetlu a celkový dojem zo scény je reálnejší. Solídna obnovovacia frekvencia televízora JVC 100 / 120 Hz značí, ako rýchlo prekresľuje obraz a je dôležitá pri rýchlych, akčných scénach, ktoré zachová dokonale plynulé. Podporuje technológiu HDR10 a Dolby Vision. HDR10 sa postará o farby podobné tomu, ako ich vníma ľudské oko. Dolby Vision využíva dynamické metadáta na vylepšenie farieb a kontrastu.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 55" JVC LT-55VAO9235

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, hlavnú starosť môžete hodiť za hlavu. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 tento televízor ovláda, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. S integrovaným DVB-S2 tunerom možno prijímať satelitný signál obľúbený pre väčšie pokrytie a rad programov. Ak máte zriadený káblový typ, tak možno zapojiť 55" JVC LT-55VAO9235 pomocou tzv. DVB-C tunera. Celý rad inteligentných funkcií vyžaduje internet, kvôli ktorému je vybavený klasickým konektorom. Ak sa vám nechce zápasiť s káblom, existuje možnosť pripojiť sa bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj klasické prostredie internetu. Na spojenie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth signál. Samozrejmou funkciou televízora JVC je prehrávanie externých diskov a flash diskov prostredníctvom USB konektora. Podporené sú zvukové formáty Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual: X.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore JVC

Televízor JVC vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player a OKTAGON TV.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
147 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
147 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,5 cm Hotovo!
Výška
75 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
56 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,35 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na akom linku sa treba registrovat kvoli zvysenej zaruke?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na službu "JVC GUARANTEE 42". To se záruka zvedne na celkových 42 měsíců nebo se zvedne o 42 měsíců, tj celkem na 66 měsíců? Děkuji Vám

zdravim, bude aj 65 ?

Dobrý den, prosím Vás jak je to s obnovovací frekvencí. Píšete 50/60 Hz, výrobce na svých stránkách uvádí 100/120. Děkuji předem za odpověď. Nashledanou.

Diskusia a poradňa k 55" JVC LT-55VAO9235
Príslušenstvo pre 55" JVC LT-55VAO9235 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" JVC LT-55VAO9235. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" JVC LT-55VAO9235.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií