Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" JVC LT-55VU83A

Zobraziť katalóg
55" JVC LT-55VU83A
2,0 1 hodnotení
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 140 cm, 1500 Hz PPI, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, Audio Video Share, Netflix, Screen Share, WiFi, HbbTV, web prehliadač Opera, Skylink FastScan, USB HEVC playback, hotelový režim, reproduktory 20 W, energ. trieda A+, 42 mesiacov záruka
Kód:  WJV056c Produktové číslo:  JVCLT55VU83A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" JVC LT-55VU83A


vypnuté
JVC LT-49VU83A
vypnuté
Frekvence 800 Hz

Frekvencia 800 Hz

vypnuté
DVB T2 Ready

DVB-T2 Ready

vypnuté
Full HD Rozlišení

Full HD rozlíšenie

vypnuté
10W Reproduktory

10 W reproduktory

vypnuté
Podlehněte ostrému obrazu

Podľahnite ostrému obrazu

Nový model televízora JVC sa pýši ostrosťou obrazu, ktorá sa takmer vyrovaná kvalite samurajských mečov. Vďaka zobrazovacej technológii Clear Motion Picture s ohromujúcou frekvenciou 800 Hz si vychutnáte čistotu, ostrosť a plynulosť obrazu. A to nielen v akčných scénach.

Maximálna kompatibilita na príjem televízneho signálu

Televízor JVC LT55VU83A je vybavený všetkými dnes používanými tunermi na príjem televízneho signálu. Nemôže sa vám tak stať, že budete nútení v blízkej dobe meniť televízor alebo dokupovať tuner kvôli prechodu na nové technológie televízneho vysielania. Štandardom televízorov JVC je tuner DVB-T na príjem pozemného digitálneho vysielania, káblový DVB-C tuner a DVB-S2/S tuner na príjem satelitného vysielania.
Nechýba však ani DVB-T2 tuner s kodekom HEVC H.265. Vďaka nemu budete plne pripravení na prechod na nový štandard pozemného digitálneho vysielania. Televízor navyše úspešne prešiel certifikáciou kompatibility s pripravovaným DVB-T2 pozemným vysielaním vykonávanou Českými radiokomunikáciami.

vypnuté
Maximální kompatibilita pro příjem televizního signálu
vypnuté
UHD TV – špička mezi kvalitou zobrazení

UHD TV – špička medzi kvalitou zobrazenia

Ultra High Definiton, čiže ultravysoké rozlíšenie je nástupcom dnes už veľmi rozšíreného Full HD zobrazenia. Toto označenie sa používa pre prístroje, ktorých displeje majú pomer strán aspoň 16: 9 a aspoň jeden ich vstup dokáže prijímať signál v rozlíšení aspoň 3840 × 2160 bodov. Vďaka týmto vlastnostiam budete môcť zažiť maximálne realistický obraz, ktorý sa vyznačuje nevídanou ostrosťou a pestrosťou zobrazených farieb. V súčasnosti nenájdete na trhu lepšiu zobrazovaciu technológiu, ako je práve UHD.

Nielen skvelý obraz, ale aj zvuk

K dokonalému pôžitku zo sledovania filmov patrí nielen ostrý a do najmenšieho detailu vierohodný obraz, ale aj kvalitná zvuková kulisa. Preto je televízor JVC LT55VU83A osadený dvoma 10 W reproduktormi, ktoré vďaka technológii Dolby Digital Plus ponúknu čistý a prekreslený zvuk.

Vypnuto
Nejen skvělý obraz, ale i zvuk

Inteligentný televízor = veľa možností využitia

SMART televízory JVC otvárajú novú dimenziu ich používania. Vďaka vstavanému WiFi prijímaču ľahko zapojíte svoj televízor do domácej siete a razom môžete nahliadnuť doslova do celého sveta. Internetový prehliadač rýchlo a prehľadne zobrazí na televíznej obrazovke webové stránky alebo obľúbené webové aplikácie, ako sú YouTube, Facebook alebo Twitter.

DLNA

Funkcia DLNA umožňuje jednoducho pripojiť televízor k domácej sieti s ďalšími prístrojmi podporujúcimi túto funkciu, ako napr. mobilný telefón alebo tablet. Ľahko si tak na veľkej obrazovke prehráte videá alebo zobrazíte fotografie nasnímané pomocou vášho prenosného zariadenia. Pohodlne môžete aj zrkadliť obrazovku prenosného zariadenia na televízore, a to vďaka funkcii MIRACAST.

HbbTV

HbbTV, čiže hybridné televízne vysielanie. To je ďalšia, veľmi cenená funkcia, inteligentného televízora JVC. Prepája v sebe digitálne televízne vysielanie so širokopásmovým internetom. Ponúka tak napr. prístup do kompletného archívu Českej televízie v jej aplikácii iVysílání. To dnes predstavuje už bezmála 10 rokov nepretržitého videa. Pre detských divákov ponúka podobný archív s prístupom k detským reláciám iVysílání: Déčko. Táto technológia ponúka prístup do archívu ČT úplne zadarmo bez nutnosti akejkoľvek registrácie.

Nadštandardná podpora pre všetkých majiteľov televízora JVC

JVC má pre svojich zákazníkov pripravený prémiový balíček nadštandardných služieb. Ten pod názvom JVC PREMIUM SERVICE PACK ponúkne hneď niekoľko výhod, ktoré ocení každý majiteľ televízora JVC.


Na všetky svoje televízory poskytuje značka JVC predĺženú záruku v dĺžke 42 mesiacov. Stačí sa po zakúpení zaregistrovať na webových stránkach www.jvc-tv.cz.


Majitelia televízorov JVC s uhlopriečkou obrazovky 40" (102 cm) a vyššou získavajú možnosť nadštandardného servisného zásahu priamo v pohodlí svojho domova. Pri prípadných problémoch s televízorom tak o nich bude postarané profesionálnym servisným tímom u nich doma.


V prípade nutnosti zásahu servisného technika poskytuje značka JVC rýchle vyriešenie opravy v priebehu niekoľkých pracovných dní.


Pre všetkých zákazníkov je zriadená aj telefonická infolinka. Tá funguje nielen na nahlásenie prípadnej poruchy, ale takisto vám tu ochotne poradia so zapojením a inštaláciou nového televízora alebo odpovedia na akúkoľvek technickú otázku týkajúcu sa televízorov JVC.


Viac informácií o prémiovom balíku JVC PREMIUM SERVICE PACK a formulár na registráciu predĺženej záruky nájdete na webových stránkach www.jvc-tv.cz.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" JVC LT-55VU83A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" JVC LT-55VU83A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "JVC LT-55VU83A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55 "JVC LT-55VU83A.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií