WS7480

55 "LG 55EC930V

Zobraziť katalóg
55 "LG 55EC930V
4,8 4 hodnotení
Televízor OLED 3D SMART TV, prehnutý OBRAZOVKA, uhlopriečka 138cm, Full HD 1920x1080, DVB-S2 / T2 / C, PVR, webOS, HbbTV, lokálne stmievanie, Dual Play, webový prehliadač, 4x HDMI, 3x USB, DLNA, WiFi, Widia, MHL, magický ovládač, predné repro, energ. trieda A
Kód:  WK610u9g Produktové číslo:  55EC930V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55 "LG 55EC930V

LG 55EC930V
linka
LG 55EC930V

Futuristický OLED televízor

Futuristický OLED televízor s optimálne zakrivenou obrazovkou znižujúcou skreslenia. Zabezpečuje rovnakú vzdialenosť na každé miesto plochy, a tým je očiam ďaleko prirodzenejšia na vnímanie a nestrácajú sa viditeľné detaily na okrajoch. V neposlednom rade vytvára úplne novú dizajnovú víziu. Zakrivený tvar je okúzľujúci a stane sa podmanivou ozdobou. Nebude rušiť ani žiadny mohutný stojan. Obrazovka s profilom 4 mm sedí na ladnom stojane vyvolávajúcej ilúziu obrazovky, plávajúcej vo vzduchu.

linka

OLED - budúcnosť zobrazovania

Zakrivenie umožnila obrazová technológia OLED, kedy už nie je potrebné podsvětlovat LED diódami matricu z tekutých kryštálov, ale sama matrica je zložená zo svietivých diód. Konečne ponúka dokonalý kontrast, ktorý bol pre skoršie LED televízory nedosiahnuteľný, pretože bez podsvietenia celej plochy možno jas jednotlivých bodov riadiť nezávisle. Aj v najjasnejšej scéne budú tmavé oblasti hlboko temné. OLED obraz ,je tak naozaj ako živý.

LG 55EC930V
linka
LG 55EC930V

Dokonalá biela

Technológia LG 4 Color Pixel doplňuje obrazové body o biely subpixel, ktorý modifikuje tri konvenčné farby a zlepšuje farebnú škálu aj presnosť reprodukcie farieb. Táto skutočnosť výrazne zvyšuje schopnosť televízorov OLED zobrazovať reálne farby a predstavuje obrovský pokrok oproti konvenčným obrazovkám. 4 Color Pixel je jedinečná inovácia LG pre budúcu generáciu televízorov OLED.

linka
LG 55EC930V

Na Smart zábavu chytro

Operačný systém WebOS má prehľadné užívateľské rozhranie, 3D obsah, aplikácie a odporúčaný obsah z LG Store. Televízor je  nabitý funkciami. S WiFi rozhraním pre vás nebude žiadnym problémom spojenie televízora s internetom a domácou sieťou. Požívanie SMART funkcií spríjemní intuitívne magický ovládač. LG Smart Share, Miracast a WiDi umožňujú neuveriteľne ľahké a užívateľsky príjemné zdieľanie obrazovky medzi televízorom a iným šikovným zariadením. Certifikácia DLNA sa potom postará, aby ste mohli prehrávať multimédiá z akýchkoľvek, do domácej siete pripojených zariadení.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Operačný systém
WebOS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,5 cm Hotovo!
Výška
75,3 cm Hotovo!
Hĺbka
20,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
75,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
20,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55 "LG 55EC930V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55EC930V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "LG 55EC930V.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií