Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

55 "LG 55LB650V

Zobraziť katalóg
55 "LG 55LB650V
4,7 10 hodnotení
Televízor Cinema 3D SMART LED, uhlopriečka 139cm, MCI 500, FullHD 1920x1080, DVB-S2/T2/C, 3x HDMI, 3x USB, CI, SCART, MHL, LAN, HbbTV, WiFi, Miracast/Widia, WebOS, webový prehliadač, 2ks 3D okuliare AG-F310, energ. trieda A +
Kód:  WK610u5 Produktové číslo:  55LB650V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55 "LG 55LB650V

Kúpte si veľkoplošnú televíziu LG, zabudnite na kino a nechajte sa vtiahnuť do víru zábavy podanej v 3D. Lákavým základom je IPS matrice so schopnosťou generovať farby v zhode s originálnym obrazom a minimalizáciou skreslenie farieb pri pohľade z akéhokoľvek uhla. V kombinácii s najvyspelejším obrazovým procesorom Triple XD Engine as obrazovým systémom MCI 500 dokáže sprostredkovať za všetkých podmienok ostrý a úplne plynulý obraz bez postihnutia akýmkoľvek rozmazania či úpravou v rýchlosti zobrazenia. Vychutnajte si Full HD obraz najvyššiu možnú kvalitu obrazu s pôsobivou úrovňou reprodukcie farieb, kontrastu a jasu . Televízor je tiež ohľaduplný k vašim očiam, pretože z obrazu odstraňuje nepríjemné blikanie spôsobené konvenčnými 3D okuliarmi, a vy si tak môžete užívať dlhé filmové večery bez únavy a bolesti očí.

Zaujímavosťou je aj Picture Wizard III , Vďaka ktorému sa vy sami stanete odborníkmi na nastavenie obrazovej kvality. Picture Wizard totiž umožňuje ľahko regulovať kvalitu obrazu tak, že sa budete riadiť sprievodcom zostaveným vizuálnymi špecialistami. Opomenutá nezostala ani zvuková stránka. Virtual Surround Plus verne imituje priestorový zvuk a pridáva efekt, pri ktorom má poslucháč pocit, že sa zvuk šíri zo stropu priamo nad ním. Vďaka takému prelínanie zvuku bolo dosiahnuté realistickejšieho zážitku z počúvania 3D zvuku. Inteligentné nastavenie zvuku sľubuje Smart Sound Mode, kedy automaticky vyberie najvhodnejšie parametre na základe sledovaného obsahu. Clear Voice II zlepší počuteľnosť hovorov - Už vám neunikne ani slovo.

Novinkou je operačný systém WebOS s prehľadným užívateľským rozhraním, kam doplníte videa na požiadanie (VOD), 3D obsah, aplikácie a odporúčaný obsah z LG Store . Televízor je tak potenciálne doslova nabitý novými funkciami. S integrovaným WiFi rozhraním pre vás nebude žiadnym problémom spojenie televízora s internetom a domácou sieťou. Funkcie LG Smart Share, Miracast a WiDi umožňuje neuveriteľne jednoduché a užívateľsky príjemné zdieľanie obrazovky medzi televízorom a iným chytrým zariadením . Certifikácia DLNA sa potom postará, aby ste mohli prehrávať multimédiá z akýchkoľvek, do domácej siete pripojených zariadení. Nesmie chýbať ani porty USB pre prehrávanie obsahu z flashdisky či prenosných pevných diskov , Kde si poradí is HD DivX videom , Teda až do rozlíšenia 1080p.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
22,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55 "LG 55LB650V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55LB650V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "LG 55LB650V.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií