Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

55" LG 55NANO79

Zobraziť katalóg
55" LG 55NANO79
4,9 33 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 50 / 60Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, webOS, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK607o5g Produktové číslo:  55NANO793NE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55NANO79



Televízor LG 55NANO79 so 4K vám poskytne dokonalý zážitok

LG 55NANO79 s Real 4K rozlíšením a takmer neskutočnými farbami

S technológiou LG NanoCell 4K si vychutnáte každý pixel samostatne a zreteľne, vďaka čomu sa obraz veľmi približuje dokonalosti. LG NanoCell využíva nanočastice, ktoré odfiltrujú nečistoty farieb, čím vytvoria perfektný realistický obraz. Výsledkom je dokonalý vizuálny zážitok so skutočným 4K rozlíšením, ktoré uspokojí aj veľmi náročných divákov.


LG NanoCell TV so štvorjadrovým 4K procesorom

LG 55NANO79 disponuje výkonným štvorjadrovým 4K procesorom, ktorý využíva pokročilé algoritmy na efektívnejšie odstránenie šumu a vytvorenie dynamickejších farieb a kontrastu. Tiež zabezpečí precízny prevod obsahu v nízkom rozlíšení do vyššieho rozlíšenia s reprodukciou blížiacou sa 4K kvalite.

Doprajte si zážitok ako v naozajstnom kine s televízorom LG 55NANO79

Na obrazovke LG NanoCell TV vyzerajú všetky scény realisticky vďaka živým farbám a vysokému kontrastu, ktorý vytvára technológia LG Nano Black. Optimalizovaný obraz a zvuk navyše zaisťujú ešte pôsobivejší zážitok, ktorý premení vašu obývačku na naozajstnú kinosálu.


Sledujte filmy tak, ako zamýšľali ich tvorcovia

V režime FILMMAKER MODE procesor automaticky vypína vyhladzovanie pohybu na dosiahnutie úplného efektu kinofilmu. Vďaka tomu môžete na obrazovke televízora LG 55NANO79 sledovať obľúbené filmy a ďalší obsah bez straty kreatívneho zámeru tvorcov a povýšiť audiovizuálny zážitok na úroveň digitálneho kina.

Podpora najnovších HDR formátov

Vďaka podpore moderných formátov HDR 10 Pro a HLG Pro LG NanoCell TV poskytuje optimálnu kvalitu obrazu s vysokým dynamickým rozsahom. Vychutnáte si tak váš obľúbený obsah vo vysokom rozlíšení s dokonalými farbami a podrobnými detailmi v tmavých aj veľmi jasných scénach.

Nikdy nekončiaca zábava so Smart LED televízorom LG 55NANO79

Všetky najnovšie televízne seriály, filmy, dokumenty alebo živé športové prenosy teraz nájdete na jednom mieste. Aplikácie Netflix, LG Channels a Apple TV ponúknu bohatú zásobáreň zábavného obsahu, ktorý budete mať so Smart LED televízorom LG 55NANO79 na dosah ruky.



LG NanoCell TV sa postará o realistický herný zážitok

Virtuálny svet bude vyzerať lepšie než v skutočnosti vďaka technológii LG NanoCell a realistickým farbám. Užite si vylepšenú grafiku v reálnom čase vďaka pokročilým herným funkciám, ako je napr. nízke oneskorenie na vstupe, HDMI 2.1 a režim HGiG, ktorý prispôsobí zobrazenie grafiky špecifikáciám a výkonu televízora.

Nízky Input lag

Televízor LG 55NANO79 disponuje nízkym Input lagom, ktorý vám umožní zaútočiť na súpera okamžite a bez omeškania. Vďaka minimalizácii oneskorenia na vstupe synchronizuje vaše zmysly so skutočnými scénami prebiehajúcimi v rýchlej hernej akcii.


Televízor UHD 4K LG 55NANO79 poskytne úžasný zážitok zo sledovania športových stretnutí

Televízor UHD 4K LG 55NANO79 s technológiou Nano Accuracy zobrazí presné farby bez skreslenia z akéhokoľvek uhla pohľadu. Ultra veľká obrazovka, čisté farby a úžasná kvalita obrazu poteší každého fanúšika športových prenosov. S funkciou Motion Pro navyše môžete sledovať všetky rýchle a jemné pohyby bez rozmazania.

4K televízor LG 55NANO79 s virtuálnym zvukom

4K televízor LG 55NANO79 disponuje bohatším dvojkanálovým virtuálnym zvukom 4.0. Vytvorte si vo vašej obývačke efekt priestorového zvuku vďaka možnosti pripojenia až dvoch Bluetooth reproduktorov.

Športové upozornenie

Aj keď sledujete film či inú reláciu, vďaka funkcii Športové upozornenie vám neunikne žiadny dôležitý detail o zápase vášho obľúbeného tímu. Športové upozornenie vám totiž podáva informácie pred zápasom, počas neho a po ňom.


Pohodlnejší život s technológiou LG ThinQ AI

Televízor LG 55NANO79 je kompatibilný s inteligentnou technológiou LG ThinQ AI, ktorá podporuje hlasové ovládanie, vďaka čomu môžete pohodlne ovládať ostatné inteligentné zariadenia vo vašej domácnosti. Nie je potrebný diaľkový ovládač, stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úlohu alebo otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.

Smart 4K televízor LG 55NANO79 zaujme atraktívnym minimalistickým dizajnom

Smart 4K televízor LG 55NANO79 s uhlopriečkou 55" na prvý pohľad zaujme minimalistickým a do detailu premysleným dizajnom s ultra tenkým rámčekom, ktorý bude harmonicky ladiť s každým moderným interiérom.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
101 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
126 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
101 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
126 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,4 cm Hotovo!
Výška
79,1 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,7 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
81,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Ve specifikacích je psáno, že tato TV má VRR (Variable Refresh Rate). Je tomu opravdu tak? Není potřeba HDMI 2.1 (které ale tato TV nemá)? Děkuji za odpověď

Dobrý den,má to hlasové ovládání aspon přes DO?

dobry den, jaky ovladac je v baleni? dekuji

Dobrý den, je Dálkový ovladač Magic Motion Remote součást balení? Děkuji

Dobrý deň, aký je index spracovania obrazu u tohto modelu? Ďakujem.

Dobrý den, prosím, toto NANO79 je nějaké specialita pro český trh? Nikde jsem nenašel žádné recenze/hodnocení a nikde jinde na trzích ji nevidím. Je na ní zajímavé Direct LED podsvícení oproti NANO80+, ale nelze nikde ověřit skutečnou funkčnost. Neměli byste nějaký tip? Děkuji

Dokáže TV přehrávat videa z 4TB disku s formátem NTFS? Disk je v externím boxu napájen zvlášť...

dobrý den, zakoupil jsem u Vás soudbar TCL TS9030...pripojuje se přes HDMI arc nebo optiku... podporuje tato tv jeden z těchto výstupů? děkuji

koupil sem tuto televizi a pri sledovani sem mi samo od sebe zapina funkce sound share a zrusi mi sledovani a musim to neustale vypinat. Je to na reklamaci? musim to vzdy treba 5x zrusit abych mohl pokracovat ve sledovani. co s tim?? dekuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je tato televize vhodná i na konzole?

123...
Diskusia a poradňa k 55" LG 55NANO79
Príslušenstvo pre 55" LG 55NANO79 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55NANO79. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO79. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO79. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55NANO793NE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií