Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" LG 55QNED826

Zobraziť katalóg
55" LG 55QNED826
Televízor SMART, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d13h1a Produktové číslo:  55QNED826RE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55QNED826


Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii QNED a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Obrovskú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho vydarený dizajn dolaďuje vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Zásadné vlastnosti televízora 55" LG 55QNED826

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor LG
  • Vynikajúce obrazové zážitky ponúka technológia QNED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS
  • Ponúkne vám podsvietenie Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • Zvuk ako v kine zaistí Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Apple TV a Amazon Prime Video

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Edge LED využíva LED diódy umiestnené výhradne na kraji displeja a je lákavou alternatívou pre tých, ktorí ocenia TV so štíhlym vyhotovením. Riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach má na starosti funkcia lokálneho stmievania. Local dimming v nich tak dokáže znížiť jas a pritom to nebude mať výrazný vplyv na kvalitu jasných častí obrazu.

Televízor 55
Televízor 55

QNED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia QNED TV prináša fascinujúcu zábavu. QNED TV ponúka široký pozorovací uhol, čo umožňuje verné zobrazenie farieb z rôznych pozícií.

Podporuje rôzne formáty HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10 a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu podľa scény s najvyšším jasom.

Televízor 55
Televízor 55

Dosiahnite víťazstvo v hrách vďaka televízoru LG

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium bude hranie naozaj nezabudnuteľné. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s plynulým obrazom a bez trhania, vďaka rýchlej obnovovacej frekvencii bude potom zaistená minimálna odozva. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak stane vaším sprievodcom vo svete elektroniky. Ľahko vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú predovšetkým deti. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez nutnosti prepisovať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené prístroje môžu byť ľahko ovládané pomocou jedného inteligentného ovládača. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa vám zobrazí vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Pomocou funkcie HbbTV sa televízor stáva ešte viac interaktívnym zážitkom, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Televízor umožňuje ovládanie prostredníctvom gest. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Inovatívnym prvkom je prehrávanie 360° videa. Pomocou ovládacieho prvku sa budete pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QNED televízor LG vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás program v televízii omrzí, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Využitím základného hotelového režimu môžete vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

78,1 × 123,3 × 27,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,6 × 4,42 cm (V × H)

Hmotnosť:

17,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
129 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
129 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,3 cm Hotovo!
Výška
78,1 cm Hotovo!
Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,42 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
86,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" LG 55QNED826 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55QNED826. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED826.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií