Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" LG 55QNED86

Zobraziť katalóg
55" LG 55QNED86
4,8 6 hodnotení
Televízor SMART QNED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d13c Produktové číslo:  55QNED863QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55QNED86


Radi by ste si v domácom prostredí vytvorili tú skvelú filmovú atmosféru, ktorá vás obklopuje v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor LG z radu LG QNED. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii QNED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Veľkú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium nadchne každého náruživého hráča. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 40W reproduktorov. Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora dotvára sivá farba. Na montáž televízora na stenu je vhodné využiť držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Zásadné prednosti televízora 55" LG 55QNED86

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor LG radu LG QNED
  • Fantastické obrazové zážitky ponúka technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Pohltí vás zvuk 40W reproduktorov
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Mini LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR a Local Diming
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Mini LED je vyhľadávaná pre svoju schopnosť vylepšiť kontrastný rozsah a poskytnúť vernejšie a realistickejšie zobrazenie farieb a tónov. Funkcia lokálneho stmievania je zodpovedná za riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas a napriek tomu sa to neprejaví na kvalite jasných častí obrazu.

Televízor 55
Televízor 55

QNED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia QNED TV poskytuje neuveriteľný zážitok. S QNED technológiou sa môžete tešiť na široký pozorovací uhol, obraz tak zostáva konzistentný aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Podporuje rôzne formáty HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Táto inteligentná technológia využíva senzor na televízore, ktorý deteguje intenzitu osvetlenia a prispôsobuje obraz podľa aktuálneho prostredia.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa herným profesionálom s televízorom LG

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. V hrách sa kladie dôraz na kvalitné vizuálne podanie, rýchlosť reakcií a minimálnu odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Vďaka VRR budú hry krásne plynulé a bez trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje minimálnu odozvu. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša pestrú paletu funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Týmto získate schopnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenia alebo PC, používať hlasových asistentov a začleniť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť ocenia deti. Budú si môcť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete ovládať všetky pripojené zariadenia. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vami vybraná aplikácia.

Televízor 55
Televízor 55

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Vyskúšajte si tiež ovládanie televízora pomocou gest. To vám umožní upravovať hlasitosť, prepínať kanály aj prechádzať menu. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Priamo na televíznej obrazovke si tak budete môcť prezerať stránky. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Jedinečnou vlastnosťou je schopnosť prehrávať videá v režime 360°. Ovládací prvok vám umožní pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Objavíte tak detaily, ktoré sú v klasickom videu skryté.

Perfektná voľba televízora pre každého z vás

Podporuje bezproblémovú komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále zaistia technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos prináša 3D reprodukciu priestorového zvuku s využitím rozšíreného množstva kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať streľbu a iný zvuk mechaniky zbrane, to zaisťuje vyššiu presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore.

Objavte svet neobmedzenej zábavy s multimediálnymi funkciami

QNED televízor LG vás určite upúta svojimi multimediálnymi funkciami. V prípade, že nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrajte si ho prostredníctvom USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás prestane baviť televízny program, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

78,1 × 123,3 × 27,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,6 × 4,55 cm (V × H)

Hmotnosť:

21,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
128 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
128 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,3 cm Hotovo!
Výška
78,1 cm Hotovo!
Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,55 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
84,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Aký je prosím rozdiel medzi 55QNED86 a 55QNED863? Ďakujem. Juraj

Podporuje funkciu Windows zrkadlenie obrazovky?

Diskusia a poradňa k 55" LG 55QNED86
Príslušenstvo pre 55" LG 55QNED86 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55QNED86. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED86. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED86. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55QNED86.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií