MS hokej Samsung cashback

55" LG 55QNED866

Zobraziť katalóg
55" LG 55QNED866
Televízor SMART QNED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, Dolby Atmos, AI Sound Pro, dolby Digital, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK612d13i1 Produktové číslo:  55QNED866RE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55QNED866


Radi by ste si doma užili filmy v rovnakej kvalite ako v kine? Dobrou voľbou sa stane televízor LG z radu LG QNED. Vychutnajte si úžasné obrazové zážitky vďaka technológii QNED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú vizuálnym pôžitkom. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) nadchne všetkých herných fanúšikov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Na montáž televízora na stenu je vhodné využiť držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné vlastnosti televízora 55" LG 55QNED866

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor LG radu LG QNED
  • Skvelé obrazové zážitky vám predvedie technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobý operačný systém WebOS
  • Podsvietenie typu Mini LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Zvuk ako v kine obstará Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Favorizovaná filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer a Facebook Watch

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní sledovať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobné množstvo zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, tým je možné prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Mini LED je rozdelená medzi množstvo zón, čo vedie k zlepšeniu lokálneho stmievania a kontrastu.

Televízor 55
Televízor 55

QNED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia QNED TV prináša skvelé pozeranie. S QNED technológiou sa môžete tešiť na široký pozorovací uhol, ktorý umožňuje verné zobrazenie farieb a detailov aj pri sledovaní zo strán.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu na základe najjasnejšej scény. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Vďaka senzoru umiestnenému na televízore dokáže táto inteligentná technológia analyzovať množstvo svetla a optimalizovať obraz tak, aby vyhovoval aktuálnym podmienkam sledovania.

Televízor 55
Televízor 55

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom LG

S balíčkom herných funkcií získate výhody proti konkurenčným hráčom. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si užijete autentický herný zážitok. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Amazon Alexa. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne deti. Jednoducho tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby jej názov museli vyťukávať na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete ovládať všetky pripojené zariadenia. Len stlačíte tlačidlo a následne sa vám na televíznej obrazovke objaví vaša obľúbená aplikácia.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez potreby pripájania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor vám poskytne jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Jedinečnou vlastnosťou je schopnosť prehrávať videá v režime 360°. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. Objavíte tak detaily, ktoré sú v klasickom videu skryté.

Ideálny partner na vaše televízne zážitky

Poskytuje možnosť prepojenia s ďalšími smart zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál môže obsahovať zvuk výstrelov a iný zase mechaniku zbrane, to znamená, že umiestnenie zvuku v priestore bude omnoho presnejšie a autentickejšie.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QNED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď už nebudete mať chuť sledovať televíziu, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim umožňuje nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalšie funkcie.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

78,4 × 123,3 × 26 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,6 × 4,55 cm (V × H)

Hmotnosť:

23,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
64 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
64 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,3 cm Hotovo!
Výška
78,4 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,55 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
50 cm Hotovo!
Hmotnosť
23,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" LG 55QNED866 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55QNED866. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED866. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED866.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií