AD elektro AlzaBoxy Q1

55" LG 55QNED87

Zobraziť katalóg
55" LG 55QNED87
5 5 hodnotení
Televízor SMART QNED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, repro 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d13d Produktové číslo:  55QNED873QB Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55QNED87


Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor LG z radu LG QNED. Vychutnajte si skvelé obrazové zážitky najmä vďaka technológii QNED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium ponúka uspokojenie aj tým najväčším herným nadšencom. K skvelému obrazu sa rovnako pripája ohromujúci zvuk pod vedením 40W reproduktorov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho dizajn dodáva vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné prednosti televízora 55" LG 55QNED87

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor LG radu LG QNED
  • Vynikajúce obrazové zážitky ponúka technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 40W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • Podsvietenie typu Mini LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR a Local Diming
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Usaďte sa a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Mini LED je rozdelená medzi množstvo zón, čo vedie k zlepšeniu lokálneho stmievania a kontrastu. O reguláciu podsvietenia v tmavých oblastiach sa stará funkcia lokálneho stmievania. Local dimming v nich tak zníži jas a pritom to nebude mať výrazný vplyv na kvalitu jasných častí obrazu.

Televízor 55
Televízor 55

QNED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QNED TV poskytuje neuveriteľný zážitok. S QNED technológiou si môžete užívať široký pozorovací uhol, obraz tak zostáva konzistentný aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Táto inteligentná technológia umožňuje prostredníctvom senzora na televízore detegovať množstvo svetla v okolí televízora a obraz podľa toho prispôsobiť.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa nepremožiteľným hráčom s televízorom LG

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Herný úspech závisí od výbornej grafiky, rýchlych reakcií a nízkej odozvy. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaručuje čo najkratšiu odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak stane vaším sprievodcom vo svete elektroniky. Rýchlo vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia najmä tí najmenší diváci. Ľahko tak vyhľadajú svoju obľúbenú rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené prístroje môžu byť ľahko ovládané pomocou jedného inteligentného ovládača. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa vám zobrazí vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 55
Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor podporuje ovládanie gestami. Budete si tak môcť prepínať kanály, regulovať hlasitosť aj prechádzať menu. Televízor vám umožňuje jednoducho otvoriť webový prehliadač. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Inovatívnym prvkom je možnosť prehrávania videa vo formáte 360°. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám umožní otvoriť si cestu k preskúmaniu prostredia a odhaleniu detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali neodhalené.

Perfektný partner pre každého televízneho nadšenca

Umožňuje integráciu s ostatnými inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zážitok ako v kinosále sprostredkujú technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos ponúka 3D reprodukciu priestorového zvuku s rozšíreným počtom kanálov. Jeden kanál tak môže zvukovo prenášať výstrely a iný kanál sa venuje mechanike zbrane, vďaka tomu bude rozloženie v priestore presnejšie a reálnejšie.

Televízor 55

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

QNED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. V prípade, že nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás program v televízii už nebude baviť, pripojte cez USB externý disk alebo flash disk a prehrávajte si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu režimu skenovania nájdete rýchlo a efektívne dostupné televízne a rozhlasové kanály. Pomocou základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

78,1 × 123,3 × 27,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,6 × 4,55 cm (V × H)

Hmotnosť:

21,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
128 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
128 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,3 cm Hotovo!
Výška
78,1 cm Hotovo!
Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,55 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
84,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je nejaky rozdil medzi qned87 a qned86 okrem barvy? Diky

Dobrý den, u své nynější televize využíváme satelitní televizi Skylink pomocí karty v set top boxu. Jak tuto službu využít v této televizi? Má v sobě zabudovaný vstup na kartu nebo je nutné ještě něco dokoupit? Děkuji za odpověď pro jednu technickou antitalentku??

Dobrý den, u své nynější televize využíváme satelitní televizi Skylink pomocí karty v set top boxu. Jak tuto službu využít v této televizi? Má v sobě zabudovaný vstup na kartu nebo je nutné ještě něco dokoupit? Děkuji za odpověď pro jednu technickou antitalentku😁

Diskusia a poradňa k 55" LG 55QNED87
Príslušenstvo pre 55" LG 55QNED87 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55QNED87. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED87. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED87. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55QNED87.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií