Vyhraj lístky na EURO 2024

55" LG 55SJ810V

Zobraziť katalóg
55" LG 55SJ810V
4,9 14 hodnotení
Televízor Super UHD SMART LED, 139 cm, 4K Ultra HD, True Motion 200 (100Hz), Active HDR s Dolby Vision, Nano Cell Color, Local Diming, DCI 90%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prehliadač, magické spojenie s mobilom, magický ovládač AN-MR650A, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA/OTW420, Harman/Kardon 20W, A+
Kód:  WK607m5 Produktové číslo:  55SJ810V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55SJ810V


Super UHD televízory sú povestnou špičkou ľadovca medzi LG LED TV

Nano Cell™ - špičková technológia LCD displeja


Televízory od LG Super UHD idú oveľa ďalej než konvenčné zariadenia s klasickou LED technológiou alebo Quantum Dot. Namiesto toho integrujú pokročilú technológiu Nano Cell™ - teda najnovšie technológie pre LCD displeje, ktorá značne vylepšuje obraz.

Nano Cell™ - záruka dokonalých farieb

Viac farieb, ktoré milujete

Pokročilé 10-bitové spracovanie rozširuje spektrum farieb, ktoré môžete vidieť, odomkne viac ako jednu miliardu farebných odtieňov na vašej obrazovke.

Miliardy bohatých farieb

Vďaka technológiám využívaným v Super UHD televízoroch je farebná paleta 64× širšia ako u konvenčných televízorov. Obraz je tak oveľa jemnejší s presnejšími detailmi, čo znamená jediné - reálnejší a živší obraz. 

Jedinečná LED inovácia a presnosť nanočastíc


Technológia Nano Cell™ umožňuje konzistentné umiestňovanie pixelov jeden nanometer od seba, čím vzniká rovnomerný objem farieb a vynikajúca kvalita obrazu..

Vysoko jemné farebné podanie vďaka technológii Nano Cell™

Ako vnímame farby? Vlnová dĺžka odrazeného svetla určuje, akú farbu vidíte. Nano Cell™ displej, zložený z nanočastíc integrovaných do panelu, absorbuje akékoľvek rušenie svetla a výrazne tak zvyšuje čistotu farieb zobrazenú na obrazovke. 

Ako často sledujete televíziu z optimálnej pozície?

S televízormi LG Super UHD si vychutnajú perfektné farby a kontrast aj diváci sledujúci obrazovku z uhla. Všetci v miestnosti sa môžu tešiť na zábavu, filmy a športy s bohatým farebným podaním na nanočiastkovom paneli.

Výskum ukazuje, že približne 60% ľudí sa pozerá na os obrazovky z pozorovacieho uhla, ktorý je viac ako 15° od stredu, kde kvalita obrazu začína klesať - u konvenčných televízorov

Špičkový zážitok z akéhokoľvek uhla

Obrazovky Nano Cell™ zvyšujú konzistenciu farieb mimo optimálny pozorovací uhol a znižujú tak skreslenie farieb.

Multi HDR s Dolby Vision ™

Technológia pokročilého formátovania televízora LG Super UHD podporuje niekoľko algoritmov High Dynamic Range ako sú napr. HLG, HDR10 a Dolby Vision™. Získajte zážitok HDR z viacerých zdrojov.

 

Televízor SJ810V s podporou obsahu HDR vo formáte Dolby Vision™ spracováva dynamické metadáta v každej snímke a prináša víziu režiséra do vašej obývačky. Pre formáty HDR10 a HLG používa LG exkluzívnu technológiu spracovania. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou pre každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

Moderná konštrukcia, maximálny obraz

Takmer žiadne okraje vďaka precíznemu spojeniu panelu s kovovým šasi. Vďaka tejto modernej architektúre bude televízor LG Super UHD ozdobou každej obývacej izby.

Zvuk z dielne profesionálov

Vysoko kvalitný systém reproduktorov z dielne spoločnosti Harman/Kardon poskytuje naprosto mimoriadny zvukový pôžitok. Výsledkom spolupráce s profesionálmi v podobe čistého a mohutného zvuku sa teraz presúva do vašej obývačky.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup k internetu, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikanie a rolovanie na obrazovke. Pre väčší komfort môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,6 cm Hotovo!
Výška
77,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den je tahle televize dobra na filmy a na hry na pc? dekuji za odpoved

proč 55 je levnější než 49 ? není to chyba?

Dobry den, jaky pohyblivy nastenny drzak k tomuto modelu doporucujete? Zakoupil jsem Hama vesa 700x500 kvuli moznym uhlum horizontalni naklonu,ale bohuzel neni kompatibilni kvuli umisteni konektoru, vstupu napajeni a navic tvaru TV na spodu zadni casti. Diky

Dobrý den, umí tato TV přehrát video formát mkv? Děkuji. Vašek

Dobrý den vaham mezi tady tou TV a Samsung UE55MU7072. Kterou by jste mi doporucili?

Dobrý den mám dotaz je možné , že najednou přestala tv přijímat signál dvbt-2 . signál dvbt přijímá normálně s pozdravem tikal

Dobrý den, prosím o informace, jaké jsou konkrétní technické rozdíly mezi modely smart TV od LG, které nabízíte za různé ceny, avšak se stejným technickým popiskem: a) 55" LG 55SJ800V b) 55" LG 55SJ810V c) 55" LG 55SJ850V Chápu, že jsou to dle názvu různé modely, ale bohužel nedokáži vyčíst, v čem je který model oproti druhému lepší či horší? Děkuji za pomoc. Zezulová

Dobrý den, můžu mít současně připojený kabel od antény DVB-T a z paraboly DVB-S2 ? Kam se zasune CI modul ? Na obrázku je jen jeden anténí vstup a žádná zásuvka pro CI modul!!!!!!

Zdravim. TV som kupil po dlhom vybere ... ale naozaj dlhom. Netusil som ze je to RGBW panel. Teraz neviem ci mam TV vratit. Chcel som plnohodnotu 4K televiziu a teraz zistujem ze vlastne TV nie je plnohodnotnou 4K televiziou. Kupoval som 11.10 a dnes je posledny den kedy ju mozem vratit. Neviem co urobit.

Dobrý den, lze na této - nebo i jiné - TV nastavit čas, od kdy do kdy se má zapnout? Jde mi o to, jestli lze prostě vzdáleně na DLNA serveru pustit promítání fotek a nemusí se tím pádem chodit TV zapínat . Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k 55" LG 55SJ810V
Príslušenstvo pre 55" LG 55SJ810V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55SJ810V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55SJ810V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55SJ810V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55SJ810V.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií